Şimdi Ara

MiniX Neo X8 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
11
Favori
25.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün benim minix x8-h ve a2 klavyeli air mouse modeli ile birlikte geldi. air mouse korktuğum gibi değilmiş, çok kullanışlı gerçekten. klavyeli olması da ayrı güzel. kullanırken zorlanmadım klavyesini. öte yandan film izlerken spdif üzerinden 5+1 passthrough olayında sıkıntılar varmış diye okudum ama ben xbmc ile denediğimde bir sıkıntı yaşamadım. filmin 5+1 sesini gerekli ayarları yaptıktan sonra optik üzerinden kolayca aldım.

daha fazla pek kurcalayamadım, ancak bana göre fiyatını hakeden bir ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 4 Kasım 2014; 14:46:46 >
  • Benimki zart zurt çökmeye başladı. Daha alalı 1 hafta oldu, ilk gün bir sorun yoktu. Sonra film izlerken çökmeler ana ekrana dönmeler, yeniden başlamalar oldu. Bugün de google playde gezerken ana ekrana döndü. Yani her açtığımda bunlar oluyor. dün cihaz ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırladım; gene aynı.

Resmi forumu da pek kullanışlı değil. Forumun başlangıç noktası , nerden başlanacağı, cihazın genel kullanım kılavuzu olmadığı gibi, cihaz sürücüsünün numarası bile belli değil. Ama soru soranı bir dövmedikleri kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

nasıl yaptığını anlatır mısın?

Miracast'in çalışması için cihazın kabloyla değil de kablosuzla bağlanması lazım. Yoksa telefon cihazı görmüyor.

Bunu ayarlardan kablosuzu aktif ederek te yapabilirsiniz. Kablosuz etkin olduğunda miracast'i açıyorsunuz. Telefondanda screen mirroring açtığınızda zaten birbirlerini görüyorlar. Bir iki onay mesajından sonra telefonunuzun ekranı Minix üzerinden TV ekranına aktarılmış oluyor.
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, akşama bir deneyelim bakalım.
  • Sizin minix yazılım versiyonu kaç? Aldıktan sonra yazılım güncellemesi yaptınız mı?
  • Ben Beta9 u kurdum. Üzerinde gelen yazılım ile bir iki kez kendi kendine reset atmıştı. BEta 9'da şimdilik reset meset yok. Ucuz aldığım Kablosuz klavye ve fare ile kullanıyorum. Gayet memnunum. TV'yi unutturdu.

Hele de XBMC ayarlarını yapınca cihaza bir kez daha hayran kaldım. Artık film aramaya indirmeye gerek yok. filmi internetten kendi bulup full hd izletiyor. Alt yazıyı kendi bulup ekliyor : )))
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    otomatik güncellemeyi denedim ama güncelleme yok dedi.
  • dün akşam denedim, miracast üzerinden eşleştirdim telefon ve minix'i ancak tv'den ses geliyor ama görüntü yok. çözemedim bir türlü.
  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    BEta zaten daha yeni yazılım. Kendiniz kurmanız gerekiyor. final sürüm yayınlandığında otomatik güncelleme gelecek.

http://minixforum.com/forums/neo-x8-h-x8.18/

forumunu takip edin. Herşey var.
  • quote:

dün akşam denedim, miracast üzerinden eşleştirdim telefon ve minix'i ancak tv'den ses geliyor ama görüntü yok. çözemedim bir türlü.

Telefon ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

quote:

dün akşam denedim, miracast üzerinden eşleştirdim telefon ve minix'i ancak tv'den ses geliyor ama görüntü yok. çözemedim bir türlü.

Telefon ne?

note 2
  • Benim cihazın üzerinde gelen yazılım versiyonu neydi bilmiyorum, her yerde adı farklı çıkıyor. Reset olayından dolayı resmi sürüme geçtim. Beta 9 iyiyse onu deniyeyim.

Bu arada önceki mesajımda da söylediğim gibi ben minix forumunu pek beğenmedim. NMT (popcorn) forumu gibi düzenli değil. İlk nerden başlayacağınız, neyin ne olduğu gibi sorular hep kafa karıştırıyor. Düzene sokmak yerine milleti azarlayıp tavır alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 5 Kasım 2014; 11:44:53 >
  • ben beta yüklemeyeceğim. zira cihazı pc'ye bağlayarak garip bir program vasıtası ile yapılıyor firmware update. bu yüzden cihazı brick olanlar var minix forumda.
  • quote:

ben beta yüklemeyeceğim. zira cihazı pc'ye bağlayarak garip bir program vasıtası ile yapılıyor firmware update. bu yüzden cihazı brick olanlar var minix forumda.

yuklemek isterseniz USB veya SD kart üzerindeen de güncelleme yapabilmenizi sağlayan yöntemlerde geliştirmişler. Forumda var.
  • Selamlar arkadaşlar.Gümrük sorunu için fiyatı düşük gösterirmisiniz derken bunu kargo üzerindeki /etiketindeki beyanı nasıl oluyor.Ne diye yazıyorlar.Bana nasıl yazalım demişler :)Yardımcı olursanız sevinirim.
  • zeone Z kullanıcısına yanıt
    ben hiç bir şey söylemediğim halde 19.84 dolar yazmışlar koli üzerine. tükiye'de 75 eur sınır olduğunu bilmeyen satıcı yok sanırım yurtdışında.
  • Teşekkür ederim.Bu fiyat kargo etiketi üzerinemi yazılıyor.İnce ince soruyorum kusura bakmayın bilmiyorum çünki.Selamlar.
  • Ben çok sırıtmasın diye 70$ civarı yazdırdım.
  • zeone Z kullanıcısına yanıt
    sen sadece şu kadar yazın de, onlar nereye ne yazacaklarını biliyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Benimki zart zurt çökmeye başladı. Daha alalı 1 hafta oldu, ilk gün bir sorun yoktu. Sonra film izlerken çökmeler ana ekrana dönmeler, yeniden başlamalar oldu. Bugün de google playde gezerken ana ekrana döndü. Yani her açtığımda bunlar oluyor. dün cihaz ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırladım; gene aynı.

Resmi forumu da pek kullanışlı değil. Forumun başlangıç noktası , nerden başlanacağı, cihazın genel kullanım kılavuzu olmadığı gibi, cihaz sürücüsünün numarası bile belli değil. Ama soru soranı bir dövmedikleri kalıyor.

Bu yorum beni direkt soğuttu bu cihazdan. Çin malı almamaya kararlıydım, özellikleri ve yorumları okuyunca fikrimi değiştirmiştim ama yine kararım kesinleşti :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.