Şimdi Ara

MiniX Neo X8 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
11
Favori
25.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XAER0

quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Benimki zart zurt çökmeye başladı. Daha alalı 1 hafta oldu, ilk gün bir sorun yoktu. Sonra film izlerken çökmeler ana ekrana dönmeler, yeniden başlamalar oldu. Bugün de google playde gezerken ana ekrana döndü. Yani her açtığımda bunlar oluyor. dün cihaz ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırladım; gene aynı.

Resmi forumu da pek kullanışlı değil. Forumun başlangıç noktası , nerden başlanacağı, cihazın genel kullanım kılavuzu olmadığı gibi, cihaz sürücüsünün numarası bile belli değil. Ama soru soranı bir dövmedikleri kalıyor.

Bu yorum beni direkt soğuttu bu cihazdan. Çin malı almamaya kararlıydım, özellikleri ve yorumları okuyunca fikrimi değiştirmiştim ama yine kararım kesinleşti :)

ben 2 aya yakındır kullanıyorum beta 8 sürüm yükledim, beta 9 çıktı ona üşendim açıkcası.
    ama sorunsuz kullanıyorum, tek sorunum xmbc nin library konusunda zaman zaman saçmalaması, çift göstermesi filmleri gibi.

• Ben HD filmleri izlemede bir sikinti yasamiyorum, tek sorun Digiturk Play'de film ve diziler acilirken hata veriyor... Maclarda, canli yayinlarda sorun yok ama nedense filmlerde sikinti var...

Fiyati dusuk gosterme konusunda yapmaniz gereken tek sey bunu saticiya belirtmek gerisini o hallediyor, suraya sunu buraya bunu yaz demenize gerek yok, faturayi belirttiginiz fiyat uzerinden keserek isteginizi yerine getiriyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XAER0

quote:

Benimki zart zurt çökmeye başladı. Daha alalı 1 hafta oldu, ilk gün bir sorun yoktu. Sonra film izlerken çökmeler ana ekrana dönmeler, yeniden başlamalar oldu. Bugün de google playde gezerken ana ekrana döndü. Yani her açtığımda bunlar oluyor. dün cihaz ayarlarından fabrika ayarlarına sıfırladım; gene aynı.

Resmi forumu da pek kullanışlı değil. Forumun başlangıç noktası , nerden başlanacağı, cihazın genel kullanım kılavuzu olmadığı gibi, cihaz sürücüsünün numarası bile belli değil. Ama soru soranı bir dövmedikleri kalıyor.

Bu yorum beni direkt soğuttu bu cihazdan. Çin malı almamaya kararlıydım, özellikleri ve yorumları okuyunca fikrimi değiştirmiştim ama yine kararım kesinleşti :)

Cihazın desteklediği harici hdd kapasitesi 2.5 TB.mış. Ben usb dock station üzerine 2+1,5 TB koyup bağladım. Acaba ondan mı gidiyor benimki. Birini çıkarıp deniyeyim eğer HDD.ler hala bozulmadıysa.

• Dostlar cihazın sürümüne nereden bakılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: susfafar

Dostlar cihazın sürümüne nereden bakılıyor

sitenin F.A.Q. kısmında yazdığına göre :Settings' -> 'About Device' -> 'Vendor Software Version'

Ama ben burada vendor software version diye birşey görmüyorum; build no. diye birşey var: KOT49H-20140530 gibi birşey.

Bir de normal ayarlar değil de uygulamalar kısmındaki ayarlarda(hani ilk kurulumda ekran boyutunu ve network şifresini falan girdiğimiz yer) update düğmesine tıkladığımızda sağ üstteki üç noktaya tıklayınca orda da versiyon no çıkıyor: benimki 2.0.20130913.

Cevap : bilmiyorum
  • Evet sorun 3.5 TB harddiskmiş. 1.5 olanı çıkarıp sadece 2 TB olan kalınca çökme falan kalmadı.

XBMC için hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Ben yahoo weather'ı kurdum, güzel. Bir de programs sekmesi ne işe yarar? Yani add-on'lardan farkı nedir?

Bir de cihazı ağda göremiyorum. PC'den minix'e ağ üzerinden dosya göndermem lazım ama cihaz ağda yok. Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 7 Kasım 2014; 7:44:30 >
  • Sağolun var olun arkadaşlar.
    Hallettim.Bakalım ne zaman gelecek.
    Selamlar sevgiler.
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    total commander kur, sonra lan eklentisini kur. ben nas'a bu şekilde bağladım. pc'de paylaştığın klasörlere de bağlanacaktır.
  • murdocklawless kullanıcısına yanıt
    hmm, tamam sağol. Ben de benim ağda ya da minix de problem var sanıyordum.
  • quote:

Evet sorun 3.5 TB harddiskmiş. 1.5 olanı çıkarıp sadece 2 TB olan kalınca çökme falan kalmadı.

XBMC için hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Ben yahoo weather'ı kurdum, güzel. Bir de programs sekmesi ne işe yarar? Yani add-on'lardan farkı nedir?

Bir de cihazı ağda göremiyorum. PC'den minix'e ağ üzerinden dosya göndermem lazım ama cihaz ağda yok. Ne yapmam lazım?

http://www.youtube.com/watch?v=YcZpUV0vtxE

eklentilerin nerden nasıl yükleneceği ile ilgili örnek. Türkiye'den forumlar ve repository'ler var ama ben bu youtube'taki videolardan
    Mashup
    1Channel
    vb bir iki tane daha kurdum. Canavar oldu.

• Arkadaşlar. Yurt dışından, ebaydan almayı düşünüyorum. Gümrüğe takılıyor mubu ürün. Alan arkadaşlar var mı acaba?
  • Nadir olsa da takılan var. Ama ben dahil birçok arkadaşın takılmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: seydigenc

Arkadaşlar. Yurt dışından, ebaydan almayı düşünüyorum. Gümrüğe takılıyor mubu ürün. Alan arkadaşlar var mı acaba?

benim takıldı. Dikkatli olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla87

quote:

Orijinalden alıntı: seydigenc

Arkadaşlar. Yurt dışından, ebaydan almayı düşünüyorum. Gümrüğe takılıyor mubu ürün. Alan arkadaşlar var mı acaba?

benim takıldı. Dikkatli olmak lazım

Para iadesi aldınız mı?

• hayır. sadece vergisini ödeyip gümrükten aldım.
  • Arkadaslar bende geekbuying den aldım cihazı şimdi nasıl takip edicem izlemem gereken yolları söyleyebilirmisiniz lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirartun

Arkadaslar bende geekbuying den aldım cihazı şimdi nasıl takip edicem izlemem gereken yolları söyleyebilirmisiniz lutfen

My account altından açılan menüden ya da 'Order' bölümünden takib edebilirsiniz.
  • merhabalar ebay'da x8-h için şöyle bir açıklama yapmış:

International Buyers – Please Note:

a) Import duties, taxes and charges are not included in the item price or shipping charges. These charges are the buyer’s responsibility.

b) Please check with your country’s customs office to determine what these additional costs will be prior to bidding/buying.

ne anlama geliyor. ürün fiyatı 20 dolar
  • sarıgül_46 S kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisi, ülkeniz içi yerel kargo ücretleri bizi bağlamaz , her türlü masraf ve sorumluluk sizindir diyor. Ülkenizdeki gümrük müdürlüğüne gidip bu ücretler nedir öğrenin diyor.

Ama 1) Bu ürün nasıl 20 dolar? 2) 75 dolar altı zaten gümrüğe tabi değil
  • http://www.ebay.com/itm/271672807355?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D271672807355%26_rdc%3D1
    Urun bu kardes ben bisey anlamadim ürünü siparis verdim bakalım. Ne olur acaba?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.