Şimdi Ara

MiniX Neo X8 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
11
Favori
25.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: susfafar

Sayın arkadaşlar;
    Bu ürünü aldım ve kullanıyorum.
    Güncelleme falanda yapılmış on Numara ürün.
    Lakin görüntü ekranıma sığmıyor. Atıyorum internet sayfası açıyorum sayfanın sağ ve sol taraflarını göremiyorum. 46` tv var hdmı ile bağlıyorum. Bilgi verecek olan varsa şimdiden teşekkür ediyorum.

Televizyon ayarlarından, ekrana ayarlarına girin. Orda 16:9 yerine diğer ayarları deneyin düzelecektir.
    Bende de samsung'ta notebook u bağladığımda benzer sıkıntı olmuştu. Hemen TV ayarlarından düzeltmiştim.
  • Bu cihazda takıldıgım tek şey, Web Browser ve malum Flash sorunu..Dolphin + Bir yama ile Flash sorunu açılıyor deniyor ama, Dizi ve Filim izleme sitelerinde We sayfalarının açılma açılmama olayı nedir? malum Android cihaz ile android olmayan sayfalara girince sorun çıkabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Bu cihazda takıldıgım tek şey, Web Browser ve malum Flash sorunu..Dolphin + Bir yama ile Flash sorunu açılıyor deniyor ama, Dizi ve Filim izleme sitelerinde We sayfalarının açılma açılmama olayı nedir? malum Android cihaz ile android olmayan sayfalara girince sorun çıkabiliyor..

flash cihazın değil android 4.4 ve sonrasında flash desteği gitti bu nedenle problem. Ama sizin de dediğiniz gibi dophin brovwer ile halledilebiliyor.

Benim cihaz dha kargoda. Gelince merak ettiğiniz site varsa denerim.

Bu arada artık çoğu site player olarak HTML5i kullanıyor. Bu nedenle hiç bir sıkıntı yok.
  • Sağol kardeşim sorun düzeldi.

Bu cihazı sadece netten film izlemek için almıştım ama gördüm ki resmen bilgisayar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar,

Ben son 3 senedir Isvicre'de yasiyorum ve TV ve maclari izleyecek düzgün bir aparat bulamadim. Bu isteklerimi bu aparat ile yapabilirmiyim. Direk tak calistir durumumu mevcut? Birde aliexpres'te bu satici neden ucuza satiyor?

http://www.aliexpress.com/item/MINIX-NEO-X8-H-X8-H-X8H-Android-TV-Box-Quad-Core-Amlogic-S802-H-2GB/32214166466.html
  • serkanx83x kullanıcısına yanıt
    Satıcının ilk satışı galiba, o yüzden ucuz tutmuş. Ya da sıfır değil belki de arızalı.

Bu cihaz android tablet ya da telefonunuz neyse onun yaptığı işleri yapıyor. Maçları internetten izleyebiliyorsanız bunla da izlersiniz. Ama uydudan izlemek istiyorsanız anten girişi yok. Uydu da olsun derseniz Atlanta smart G4 gibi bir cihaz almanız lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanx83x

Selam arkadaslar,

Ben son 3 senedir Isvicre'de yasiyorum ve TV ve maclari izleyecek düzgün bir aparat bulamadim. Bu isteklerimi bu aparat ile yapabilirmiyim. Direk tak calistir durumumu mevcut? Birde aliexpres'te bu satici neden ucuza satiyor?

http://www.aliexpress.com/item/MINIX-NEO-X8-H-X8-H-X8H-Android-TV-Box-Quad-Core-Amlogic-S802-H-2GB/32214166466.html

Bu fiyta bence olmaz. Kişinin satışı da yok. Kesinlikle alınmaz. keep kind adını kullanıyor bence. keep kind dan burdan alanlar vardı ama. resimlerde keep kind yazıyor. gerçek adı farklı.

iyi araştırmakta fayda var. DHL ile gönderiyor. O da bir garip. 30$a DHL gelmez ordan Türkiyeye.

• Sayın arkadaşlar;
    Şu ip tv için hangi programları kurmam lazım.
    Nasıl kurup izleyebilirim.
    Şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Sayın arkadaşlar;
    Şu ip tv için hangi programları kurmam lazım.
    Nasıl kurup izleyebilirim.
    Şimdiden teşekkür ederim

Ben cep telefonunda Vplayer kullanıyordum. Android olduğu için bunda da kullanılır herhalde.

İnternette araştır. android IP TV player yazarsan çıkar bir şeyler herhalde.
  • cihaz Dün istanbula bugün de trabzon PIMe geldi. Yarın tatil diye gitttim Trabzon PIM'den aldım. Kurdum deniyorum.

Kullanıp tecrübesi olanlar varsa kısaca neleri yüklemek lazım. Hangi eklentiler lazım. XBMC tecrübesi olan varsa başlangıçta neler yapmak lazım. Geniş zamanınızda kısaca yazabilirseniz çok sevinirim.

Bir de kablosuz klavye fare alacağım. Önerisi olan var mı?
  • Logitech k400 klavye kullanıyorum. Fareye gerek kalmıyor ve son derece memnunum. Lakin ne kullanırsan kullan nano alıcılar çok kısa kalıyor parazittenmidir nedir tam performans vermiyor. Ben klavye ile birlikte gelen 4-5 cm bi uzatması var on numara kullanıyorum.
    Ürün için de bilgi vermek bana düşmez. Ben sadece netten film izliyorum. Ip tv bakıyorum şimdi. Sonrasında digiturk denicem.
    Saygılar.

• quote:

Logitech k400 klavye kullanıyorum. Fareye gerek kalmıyor ve son derece memnunum. Lakin ne kullanırsan kullan nano alıcılar çok kısa kalıyor parazittenmidir nedir tam performans vermiyor. Ben klavye ile birlikte gelen 4-5 cm bi uzatması var on numara kullanıyorum.
    Ürün için de bilgi vermek bana düşmez. Ben sadece netten film izliyorum. Ip tv bakıyorum şimdi. Sonrasında digiturk denicem.
    Saygılar.

Dün golddan everst fare klavye aldım ucuzundan. çalıştı sıkıntı yok. Digitürk play zaten sıkıntısızı. Ekranda yazılar biraz küçük kalıyor. vmplayer ile iki alt yazı çıkıyor. Ama hepsini halledeceğim. Son beta yazılımı ve son XBMC yi yüklersem olacak herhalde. Ama tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi duruyor. Performansı on numara. Antutu skoru Samsung galaxy s4'ten iyi çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

cihaz Dün istanbula bugün de trabzon PIMe geldi. Yarın tatil diye gitttim Trabzon PIM'den aldım. Kurdum deniyorum.

Kullanıp tecrübesi olanlar varsa kısaca neleri yüklemek lazım. Hangi eklentiler lazım. XBMC tecrübesi olan varsa başlangıçta neler yapmak lazım. Geniş zamanınızda kısaca yazabilirseniz çok sevinirim.

Bir de kablosuz klavye fare alacağım. Önerisi olan var mı?

klavyeli air mouse modelleri de çok işine yarayabilir. uygulamalara şifre girmek için çok işine yarayacak. Eğer yazı ile çok işin olmazsa tek bir kablosuz fare de iş görür.
  • Samsung Galaxy telefonlardan allshare play olmuyormuş buna? (miracast:allshare play-screen mirroring vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Samsung Galaxy telefonlardan allshare play olmuyormuş buna? (miracast:allshare play-screen mirroring vs)

Ben Galaxy s4 ile denedim. Çatır çatır oluyor.
  • quote:

quote:

Samsung Galaxy telefonlardan allshare play olmuyormuş buna? (miracast:allshare play-screen mirroring vs)

Niye oluyor nasıl oluyor? Minix kendi sitesinde yazmış samsung ve sony cihazlarla miracast çalışmaz diye (en alt satır).

**The built-in Screencast (Miracast) feature of the NEO X8-H is not compatible with Samsung or Sony devices, both brands are incompatible with MINIX media hubs.

http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEO-X8-H.html

Ben telefondan videoyu veya ekranı tv ekranına yansıtma işinden bahsediyorum. Bu miracast denen şeyin her markada farklı bir adı varmış: Samsung-AllShare Cast; Sony-screen mirroring; Panasonic-display mirroring; LG-Smartshare vs gibi.

• quote:

quote:

quote:

Niye oluyor nasıl oluyor? Minix kendi sitesinde yazmış samsung ve sony cihazlarla miracast çalışmaz diye (en alt satır).

**The built-in Screencast (Miracast) feature of the NEO X8-H is not compatible with Samsung or Sony devices, both brands are incompatible with MINIX media hubs.

http://www.minix.com.hk/Products/MINIX-NEO-X8-H.html

Ben telefondan videoyu veya ekranı tv ekranına yansıtma işinden bahsediyorum. Bu miracast denen şeyin her markada farklı bir adı varmış: Samsung-AllShare Cast; Sony-screen mirroring; Panasonic-display mirroring; LG-Smartshare vs gibi.

Ben S4 ile denedim. Sıkıntısız bir şekilde Telefon ekranını minix ile TV'ye aktardım. Hemde Galaxy'nin kendi arayüzünü kullanarak. Herhangi bir ekstra program yüklemeden.

Desteklemiyor dediği belki de minix ekranını Telefon ekranınadır.

• O zaman ben bir daha deniyeyim. Fotoğrafları gösteriyor ama video izlerken görüntü tv'ye yansımıyor.
  • Merhaba;

Şimdi bir daha denedim. Telefondaki Youtube tan videola rmiracast ile TV ekranında gözükmüyor. Ama telefona kaydedilmiş başka herhangi bir videoyu oynatmada sıkıntı yok. Youtube programı kendi rotokolünü kullanıyor herhalde. Orda sıkıntı var.

Ama diğer videolarda bir sıkıntı yok.
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    nasıl yaptığını anlatır mısın?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.