Şimdi Ara

MiniX Neo X8 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
11
Favori
25.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende verdim siparişi bakalım ama 2 gün oldu eleman hala kargoya vermedi ürünü acaba bir sıkıntımı var.
    tedarikçi sipariş işleniyor diyor hala
  • Sevgili arkadaşlar. Gümrük'te düşük fiyat göstertme olayını tamamen güvenli sanmayın. Bu hafta başıma gelen, gönderim adresine "adresinize değer tespiti yapılamayan bir ürün gönderilmiştir. 3 işgünü içinde ödedğine dair belgeyi ...vs ... numaraya fakslarsanız göndereceğiz" şeklinde bir yazı geldi. Anlaşılan o ki vergiden kaçamayacağız.
  • godzilla87 kullanıcısına yanıt
    Peki ne yaptınız?
  • fenerli34 kullanıcısına yanıt
    Denedim, hata verip acmiyor... Yalniz iPad'de de bir suredir filmde 3-5 dakika ilerledikten sonra atiyor... Android ile mi ilgili bilemiyorum acikcasi...
  • LEO06.8 kullanıcısına yanıt
    Mesaj atin AliExpress uzerinden, hizli cevap veriyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bunun X6'sı da çıkmış. Amlogic S805 işlemcisi var ve H265 oynatabiliyor.

ürün x8 in epey kırpılmış hali bu arada, 1gb ram s/pdif yok sadece hdmi pass var, wifi sadece 2.4ghz. 4k desteği yok.

Aslında ürün X7 nin mali 450 li hali gibi kısaca :) ama xbmc desteğini gerçekten sıkıntısız veren ürünler zaten x5 ten bu yana, 5ghz wifi dts hardware decode'a ihtiyacı olmayanlar için 99 dolar presale free shipping fiyat oldukça uygun.

malumunuz tronsmart ve beelinkler de dead hdmi problemleri başladı son 10-15 gündür alınan partilerde. neoX lerde hiç böyle bir problem yok şimdiye kadar.

sizi epeydir takip ediyorum sıkı bir Hmedia takipçisiydiniz, Amlogic serilerine göz atıyorsunuz bir süredir gözlemlediğim kadarı ile, düşünüyorsanız x7 x8 yerine x6 yı tavsiye ederim fiyat olarak eğer elinizde güzel bir amfi varsa dd/dts işini halledebilen

edit: imla ( ışık kapalıyken yazmak zor ) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 28 Eylül 2014; 1:04:12 >

• Seyyahım kullanıcısına yanıt
    dedikleri belgeleri gönderdim. muhtemelen ankaraya gönderecekler, vergisini ödeyip alacağız gibi duruyor. Zaten başka da seçenek yok.
  • home_sweet_chaos kullanıcısına yanıt
    Ben zaten Himedia Q5 Quad aldım. Bu cihaz H265 çözebildiği için dikkatimi çekti. Film izlemek için Himedia en iyisi. Ne ses ne de görüntüde en ufak sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürün dün akşam geldi teslim aldım
    akşam kurulumunu yaptım ilk düşüncelerim umduğumdan daha iyi
    ürün gümrüğe takılmadı satıcı gayet başarılı bence bu konuda
    kutu açılımı fotolarını çektim ilk fırsatta atarım
  • LEO06.8 kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin, kaça maloldu? Ben yurtdışına pek cesaret edemediğimden yurtiçi aracılı 430'a aldım. Ama Çin ulusal bayramı nedeniyle 5 ekimde kargoya verilecekmiş. Ayın 20-25'i gibi elimde olacak.

Yalnız bunu aldıktan sonra ATLANTA SMART G4 ANDROİD HİBRYD FULL HD UYDU ALICI 'yı gördüm. D-smart'ı iptal edip bunu mu alsaydım dedim. Gerçi atlanta'nın işlemci ve android özellikleri minix kadar değil ama ne bileyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: godzilla87

Sevgili arkadaşlar. Gümrük'te düşük fiyat göstertme olayını tamamen güvenli sanmayın. Bu hafta başıma gelen, gönderim adresine "adresinize değer tespiti yapılamayan bir ürün gönderilmiştir. 3 işgünü içinde ödedğine dair belgeyi ...vs ... numaraya fakslarsanız göndereceğiz" şeklinde bir yazı geldi. Anlaşılan o ki vergiden kaçamayacağız.

Ödeme yaptığınız sayfada değerlerle oynama yapıp fakslayin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özaltay

quote:

Orijinalden alıntı: godzilla87

Sevgili arkadaşlar. Gümrük'te düşük fiyat göstertme olayını tamamen güvenli sanmayın. Bu hafta başıma gelen, gönderim adresine "adresinize değer tespiti yapılamayan bir ürün gönderilmiştir. 3 işgünü içinde ödedğine dair belgeyi ...vs ... numaraya fakslarsanız göndereceğiz" şeklinde bir yazı geldi. Anlaşılan o ki vergiden kaçamayacağız.

Ödeme yaptığınız sayfada değerlerle oynama yapıp fakslayin :)

çok mantıklı dediğin aslında
    ama yazı geldiğinde yurtdışındaydım. Arkadaşlar vasıtasıyla gönderttim belgeleri. ama bir dahakine kesin aklımda olacak. Photoshop denen bir şey var ne de olsa.

• kendi kumandası pek bir işe yaramayan cinsten. harici kumandalardan kullananlar varsa en verimlisi neler mesela? Measy, A1 ... vs
  • Measy kullanıyorum gayet memnunum.

• Ben cihazı alırken A2 kumanda da aldım, gayet memnunun iş görüyor.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende minix x8 veya x8h almayı planlıyorum. Kullanıcı arkadaşlardan özellikle iki cihaz hakkında yorumlarını alabilir miyim. x8h almaya gerek var mı?
    x8h'da sadece donanımsal h265 çözücü var galiba. Bir de nand 16gb desteği gibi.
    Bu cihaza 150$ vermeye gerek var mı?
    Aynı işi aynı performansta başka cihazlarla daha ucuza yapamaz mıyız?
  • Bu cihazlar yurtdışından geldiği için garanti doğal olarak yok değil mi ? Arıza durumunda nereye verilebilir servis olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreat -- 15 Ekim 2014; 21:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreat

Bu cihazlar yurtdışından geldiği için garanti doğal olarak yok değil mi ? Arıza durumunda nereye verilebilir servis olarak ?

her halde en uygun yer tablet tamircileri olur. Mantık aynı sonuçta.
  • Arkadaşlar bu cihazları ebay veya aliexpressten alıp gümrüğe takılan var mı acaba. hızlı olduğu için TNT ile getirteyim diyorum ama TNT ile gümrüğe takılırsa astarı yüzünden pahalıya gelirmi. Ben istanbuldan da uzaktayım. TNT ile gelirse gümrüğe istanbulda takıldı diyelim. Trabzon gümrüğüne mi gönderiliri. İstanbula gitmek mi gerekir. Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

Arkadaşlar bu cihazları ebay veya aliexpressten alıp gümrüğe takılan var mı acaba. hızlı olduğu için TNT ile getirteyim diyorum ama TNT ile gümrüğe takılırsa astarı yüzünden pahalıya gelirmi. Ben istanbuldan da uzaktayım. TNT ile gelirse gümrüğe istanbulda takıldı diyelim. Trabzon gümrüğüne mi gönderiliri. İstanbula gitmek mi gerekir. Bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.

Benimki takıldı. İlk önce adresime fiyat tespiti yapılamadığı için alışveriş belgelerini .... numaraya fakslamamı söylediler. Bunu yaptıktan sonra Ankara gümrüğe gönderdiler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.