Şimdi Ara

MiniX Neo X8 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
11
Favori
25.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldigim satici X8-H'in yaninda M1 airmouse hediye ediyor; [http://www.aliexpress.com/snapshot/6241183503.html ] ...

Bu arada eleman kargoya vermis siparisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 17 Eylül 2014; 14:43:05 >
  • aliexpress ile geekbuying arasında 0.99 usd fark var
    sizce hangisine versem siparişi paypal ile ödeme yapacağım
    tavsiyeniz nedir türkiyeye kaç günde gelir kargo olayı nasıldır
    bilgisi olursa paylasırsa sevınırım
  • AliExpress'te Paypal var mi?.. Ben de Paypal ile odeyecektim ama seceneklerde goremedim;

MiniX Neo X8

Kargo olayi secenege gore degisir; Geekbuying'te EMS ile gonderime $36 isterken AliExpress'te TNT ile gonderime $11 odedim... Free shipping tercih ederseniz ne olur bilemiyorum, ustte bir arkadas 35 gunden beri eline ulasmadigindan bahsetmis mesela...
  • 1 item (s) Ara toplam: USD 149.99
    Nakliye maliyeti: USD 35.93
    Toplam: USD 185,92

şu an geekbuying almaya kalksam paypal ile ödeme bu
    EMS 3-5 GÜN TESLİM DİYOR

aliexpress satıcıda paypal yok

1 item (s) Ara toplam: USD 149.00
    Nakliye maliyeti: USD 10.84
    indirim :USD 5.00
    Toplam: USD 154.84

kararsız kaldım
    airmail ilemi istesem
  • İste hocam aliden. Havaya 30 dolar vermeye gerek yok. O paraya A1 klavyeli air mouse alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyn K kullanıcısına yanıt
    Ben de aliexpress'ten söyledim. Keep Mind kullanycysyndan. Singapore Post ile gönderiyor. Kargoya verir vermez bir de takip kodu gönderdi. Beklemedeyiz
  • Yalniz TNT sov yapiyor, su an Sabiha Gokcen'de siparisim... 2 gun oldu siparisi vereli...
  • Buradaki üründe aynı chipset olmasına rağmen, 32 civarı antutu değeri veriyor..
    Bu kadar farkların olması tuhaf değil mi?

http://www.w2comp.com/itm/744812/74585/hd-media-players/android-tv-box/mbox-s82b-amlogic-s802-b-quad-core-cortex-a9-android-4-4-tv-box-wi-fi-hdmi-4k-dolby-8g16g-mbox-s82b?subcatid=51474

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 19 Eylül 2014; 14:57:27 >
  • Urunu teslim aldim, 3 gun surmedi elime ulasmasi... Saticidan fiyati $70-$80 civari yazmasini rica etmistim, gumruge de takilmadi...

Digiturk Play yukledim, sorunsuz calisiyor... Goruntu kalitesi ipade gore dusuk, sanirim o ekran buyukluguyle alakali; tv 46" ...

Su Airplay isini ogrenmem lazim, onu halledemedim... Bir de deneme amacli hddden film actim xbmc araciligiyla fakat menu bir turlu kaybolmuyor, birseyleri eksik yaptim sanirim...

Bunlar da Nexus 4 ile cekilmis birkac resim;
     MiniX Neo X8
     MiniX Neo X8
     MiniX Neo X8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 20 Eylül 2014; 15:33:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• keyn
    Hayırlı olsun güle güle kullan
    16 gb versiyon android kitkat kontrol ettin deilmı
    aliexprexss hangi kullanıcıdan almıştın linkini tekrar atarmısın
    tavsiyen nedir cihaz alınırmı yoksa başka bir cihazamı yöneleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEO06.8 -- 20 Eylül 2014; 22:33:19 >
  • @LEO06.8
    Tesekkurler... Kontrol ettim evet, 16gb ve android version 4.4.2 ...

Tavsiye konusuna gelirsek benim isimi gordu, ihtiyaclara gore degisir... 2GB rami olmasi vs avantaj tabii... Ihtiyaclari olcup bicip ona gore karar vermek gerekiyor...

Aldigim saticinin linki; [http://www.aliexpress.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Android-TV-Box-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0GHz-2G-16G/1886055944.html ] ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, cihaz en sonunda elime ulaştı.
    Lakin ses sorununu çözemedim. Optik ile anfiye bağlı, spdif passthrough ayarlarını hem minixde hem xmbc de yapmama rağmen alamıyorum.
    Büyük bir cızırtı geliyor sadece. Bu şekilde kullanan var mı ?
  • Bence önce üzerinde gelen medya oynatıcısı varsa onunla, yoksa MX Player'le deneyin. O özürlü XBMC ile sinir harbi yaşamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Bence önce üzerinde gelen medya oynatıcısı varsa onunla, yoksa MX Player'le deneyin. O özürlü XBMC ile sinir harbi yaşamayın.

hallettim sorun yok xmbc çalışıyor düzgün, üstündekini kaldırıp 13.2 gotham kurdum.
    yalnız mx player da dts için codec istiyor, bir codec paketi yükledim mxplayer içn yine soruyor.
    sanırım codec leri manual mx player a tanıtmak lazım.
  • @keyn

şu an sipariş aşamasındayım aynı kişiye sipariş vereceğim kargonun hızlı gelmesi beni cezbetti
    ödemeyi hangi yöntemle yaptınız ayrıca türkiyede hangi kargo size teslim etti
  • LEO06.8 kullanıcısına yanıt
    Kredi karti ile odedim, Garanti Miles&Smiles... Urun teslimatini TNT Express yapti... Yalniz siparisi verirken Not kismina "gumrukle ilgili sorun yasanmamasi icin urun fiyatini $70 $80 civari gosterebilir misin?" seklinde bir not eklemeyi unutmayin...

Bu arada IPTV olayini denedim, sikinti yok calisiyor yalniz boyle tek tek adres girmek uzun is... MX Player kullaniyorum ama IPTV icin daha gelismis, adres girerek degil de listeden kanal secerek izleyebilecegimiz bir program mevcut mu?..
  • evt haklısın gumruk notu faydalı olur tesekkur ederım
    iptv ben uydu cihazımda kullanıyorum hazır dosyalar var atıyorum izliyorum ama acması uzun suruyor
    uydu forumlarında var ordan bakabılırsın

xbmc sarmadı herhalde seni ip tv daha iyi bence
  • Bu satıcıdan sipariş vermek üzereyim. Fiyat normal mi sizce? Bir de orjinal midir?
  • merhaba
    dt playda seç izlelerde ( film-dizi ) sorun varmı ?
  • Bunun X6'sı da çıkmış. Amlogic S805 işlemcisi var ve H265 oynatabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 26 Eylül 2014; 16:04:25 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.