Metalik gövde. Kullanan var mı? 60 tl ye alınır mı sizce? İnternetten yorumlara baktım ama hiçbir lens hakkında bu kadar kötü yorum yapıldığını görmemiştim.O kadar mı kötü yav. crop makinada kullanıcam.
Crop makine için açısı pek ideal değil . Benzer fiyata af 35-70 alınabilir . Veya 150 civarına 35-70 f4 . 28-80 sony 18-70 kit lens kalitesinde . Öldürmese de süründürür kısacası .
Bende nikon 28-90 macro vardı 200 civarına sattım. bu minoltayı 50tl ye alıcam +kargo :) bi macro lensim olsun diyorum ama performansı nedir bilemedim. sony a58 gövde var öğrenciyim.Belki seneye 300-400 e bi günlük kullanım lensi alırım ama şu an 100 lira çıkmıyo.
1:3.8 max büyütme oranı , 38 cm'den odaklıyor en yakın . Makro adına pek bişey yapılabileceğini düşünmüyorum . Bekleyip Tamron 70-300 Di LD macro al derim , ben 150 liraya almıştım , 1:2 makrosu var ve optik olarak oldukça tatmin edici . Denemek için alayım diyorsan birşey diyemiyorum ama elden çıkartması zor lens gerçekten .
Yani ben de yorumlaru okudum,hiç hakkında bu kadar umutsuz konuşulan bir lens duymamıştım :D Oysaki tokina 28-80'im gayet hoştu. Bakalım artık,işe başlayınca 150 vericeğime 400'de veririm.Sadece a58'in kit lensinden pek memnum değilim o kadar. Aslında kullanım şeklim dolayısıyla bi 50mm bile yeter bana ya da 35
valla ben de bu lens ve sony 18-70 kadar ortalama altı lens kullanıp görmedim . Aslında A58 varsa focus peak ile manuelleri çok rahat kullanırsın hocam , bende de a58 mevcut . 44 serisi uygun fiyatlı bir helios düşünebilirsin . Ben yeni 18-55'i beğendim aslında , geniş açıda fena değil .
O zaman kesinlikle biraz bekleyip Tamron 70-300 öneririm . Bu lensle çektiğim bir kaç fotoğrafı ekleyeyim .
Bu tamron 70-300 güzel lens. Zaten makina alana hediye olarak veriyolar zaten :D Ama benim lenste aradığım şey keskinlik. Fd 1.4 50mm lensim var keşke sonyde kullanabilsem.Manual focusla ilgili bir sorunum yok gayet zevkle kullandığım birşey. 18-55i sevmedim. Keskinlik düşük ve kenarlara gereğinden fazla çekiyor gibi.
Bu tamron 70-300 güzel lens. Zaten makina alana hediye olarak veriyolar zaten :D Ama benim lenste aradığım şey keskinlik. Fd 1.4 50mm lensim var keşke sonyde kullanabilsem.Manual focusla ilgili bir sorunum yok gayet zevkle kullandığım birşey. 18-55i sevmedim. Keskinlik düşük ve kenarlara gereğinden fazla çekiyor gibi.
FD to MA adaptör var hem aliexpresste hem ebayde . ben ebaydentemin etmiştim . FD 50mm 1.4 güzel lens
25 usd :P + shipping. Yok hocam şu an o bekler ^^ çin malı da var 10 lira falan ama güvenemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhanozturk
25 usd :P + shipping. Yok hocam şu an o bekler ^^ çin malı da var 10 lira falan ama güvenemedim.
hocam ebaydeki de çin veya japon . Benim aldığım çin malıydı . Gayet güzel , bir problem yaşamadım
Sonuç olarak 25 dolar para veremem,millet aç aç :D Antalyadaysan denemek için ödünç verebilirsin. Bide zaten çiçek böcek ilgimi çekmiyo benim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme