Şimdi Ara

Minoxil forte %5 Kullanan var mı içimizde ??faydalı mı değil mi ? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
998
Cevap
36
Favori
910.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurtlu85

ben de dün aldım spreyi. daha başlamadım kullanmaya. merak ettiğim bişey var. şimdi saç dökülmesi olan bölgeye 5 fıs yapın diyo da benim iki önde bi de tepede toplam 3 saç dökülen yer var. hepsine 5er kere mi sıkıcaz bunu yoksa toplam da mı 5 olucak? çünkü fazla sıkılırsa zararlı olduğu söyleniyo.

sorduk ya işte?
  • Ben 1 ay önce saç ekimi yaptırdım ve doktor 6 ay rogaine minoxil kullanmamı söyledi.Şimdi burdaki yorumları okuyunca kafam karıştı hadi diyelim çıkıcak kökleri besleyecek yazılanlardan anladığım kadarı ile etkisi ömürboyu kullanımla geçerli 6 ay sonra bıraktığımda sağladığı fayda eski haline dönecekse neden kullanıyorumki? o birde o kadar para verip ektirdik bırakınca ektirdiklerimizde dökülmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: no fear özgür

selam arkadaşlar ben bir buçuk aydır minoxil kulanıyorum dediyiniz gibi kafanızı tüylendiriyo aama bende yan etkiler fazlasıyla oldu ve şuan aramadığım yer kalmadı ama sonuç yok ilgilenmiyorlar.......bende oluşan yan etkiler.......bir buçuk ayda 17 kilo.......şiddetli göyüs ağrısı........nefes almada güçlük.......kalp çarpıntısı........ve ben tüm bu şikayetlerim için yaptırdığım kontrolleride söylüyim....ekg...efor testi....akciyer filmi...vs sonuç .........hiç bişeyim yok ve ben tüm bu sıkıntıları yaşamama rağmen bana yetkili denen bayanın önerisibiz bişe yapamayız ilacı kesin doktora gidin......ben bunlardan bir tüketici olarak istediyim bundan sonra ne yapmalıyım sağlığım açısından........ama bunlarda sadece paranın peşinde sağlık bizim sağlığımız nasıl olsa.....çokta önemli deyillllllll.inanın çok pişmanım benim gibi pişman olmak istemiyosanız kulanmayın kel kalın ama sağlıklı kalın........ve çevrenizede referans olmayın benim gibi tüm arkadaşlarımı arayıp ilacı kesmelerini istedim .....utanarak.....saygılarrr

belirtiler bildiğimiz panik atak

• arkadaşlar benim saçımda bir de seboreik dermatit var, minoxili kullanırsam dökülmem azalır mı acaba?
  • bizimde tepede açılmaar başladı.tüy halinde var artık sağlam saç kalmadı gibi.Bioblas serum kullanıyordum 4-5 aydır faydasını gördüğümü sanmıyorum..Şöyle ki ; 2.5 ay önce tepelerdeki açılma şimdiye göre daha azdı.yine vardı ama bu kadar değildi.Berberde az daha küçük dilimi yutuyordum bugün.
    Ne yapmalı bilmiyorum..Ama artık o Bioablas'ı kullanmayacağım.
    Sanırım ilk iş Sebamed ürünlerini kullanmaya başlayacağım. sonra doktor yolu görünecek "Her ne kadar etkili olacağıını düşünmesem de" ..eğer minoxil forte bulabilrsem bir yerde onu da alabilirim.Aslında bir 4-5 ay daha beklemeyi göze alamam bu durumda..Direk ektirsem mi diyorum.
    Bir de minoxidil varmış ..ne bunlar böyle yahu hangisini alacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 21 Temmuz 2011; 1:44:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellguard46

Arkadaşlar İş Seyehatlerim nedeniyle çok sık amerikaya gitmekteyim.
    Bendede saç problemi var ve bende Kirkland minoxidil kullanıyorum.
    ilk çıkan ve en sağlam minoxidil losyonu aslında bu kirkland minoxidil.
    Ebay gibi sitelerde çok fazla sahte ürün var.
    Toptan satiş magazasında bile bu 3 aylık ürün 22$ dan satılıyor.
    Amerikan Costco Alışveriş Zincirlerinden alıyorum. İsteyene getirebilirim.
    Kendime ve Çevreme devamlı getirmekteyim.
    2 senedir akşamları kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor.
    Sadece saç değil sakal da çıkarıyor.3-4 arkadaşım kullandı ve çok başarılı sonuçlar aldı.

Kutusunda ve kullanma klavuzunda hologram ve lot nosu vardır. Alırken bunlara dikkat edin.

Temin etmek isterseniz.3 aylık Kirkland i 60 TL den gönderebilirim.
    Msn : minoxidil@msn.com adresinden ulaşabilirsiniz.
    Yada 0535 455 38 77

amerikada costco fiyatı 3 aylık 3.95 dlar-----6 aylık 6,95 dolar----12 aylık 11,95 dolardı gecen hafta ...lutfen doğru bılgı verelım..

• minoxil bende kullanıyorum dökülmeden öte saç diplerindeki kuruluk için kullanmamı önerdi doktor yalnız şöle bir durum var bu şişenin 1 ay gitmesin gerekiyordu galiba günlük 10 kullanım ile ? ben 5 yerine 3'er kez sıkıyorum sabah akşam 3.haftaya girdim şişe bitti bitecek sahtesi de değil eczaneden aldım parti no falan orjinal bu ilaç denildiği gibi 1 ay gitmiyor mu ? yoksa aldığım şişedemi bir sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Arkadaşlar;

1 yılı biraz aşkındır kullanıyorum ürünü. Ama proscar çinko vitamini de kullanıyorum.
    Şu anda 13. şişedeyim. Yorumlarımı yazıyorum.

Şu an 35 Yaşındayım. Saç dökülmesi 19-20 li yaşlarımda tepede açılma ile başladı. Sonra yavaşlasada 15 yılda tepemde açılma büyüdü. Son 3 yılda önlerde seyrekleşmişti. 13. şişedeyim şu anda önlerde %95 kapanma. Tepe bölgemde de %90 oranında kapanma oldu. Dikkatli bakılmadığında artık pek göze çarpmayacak hale geldiğini söyleyebilirim. Kendi fikrim ve fotoğraf incelemelerimden çıkardığım sonuç 1 yılda 10 yıl önceki hale geldi saçlarım. 2. yıla girdim. Bakalım son 5 yılı da kurtarabilecek miyim. Ama çok da ümitli değilim. sanırım 10 yılı geçen dökülmelerde saç kökleri tamamen ölüyor olabilir. Bu ilaçlarda tamamen ölmüş hücrelerde etkili değildir diye düşünüyorum. Ama genede etkisi büyük oldu. Yalnız tekrar ediyorum minoksidil'i yalnız başına değil proscar ile birlikte kullanıyorum. Ayrıca çinko vitamini de kullanıyorum. Yan etkileri hiç olmadı.

Proscar kullanıyorum demişsiniz.
    Size bunu bir hekim mi tavsiye etti yoksa kendiniz mi alıyorsunuz? Herkes kullanabilir mi?

Ben minoksilde 7. şişeyi bitirdim.
    Ama son iki aydır günde tek kullanıma düşürdüm.
    Çünkü giderek dozu azaltarak bırakmayı planlamıştım.

Henüz kullanmaya başlayalı 1 yıl olmadı.
    İlk 5-6 ayda giderek artan bir iyileşme oldu kesinlikle.
    Ancak dozu günde 1'e düşürdükden sonra iyileşme durdu, saçlarımdaki gürleşme azaldı gibi.

Benim gibi azaltarak bırakmayı deneyenler oldu mu?
    Ömür boyu kullanmak mı gerekecek bu ilacı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimedo -- 2 Eylül 2011; 17:22:33 >

• Arkadaşlar sırf saç çıkaracakmış diye proscar/propecia filan kullanmayın öyle. Bunların çok ciddi cinsel isteksizliğe yol açtığı gözlemleniyor. Hadi kel erkek kabul edilebilir de diğer türlü olursa kim ne yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

Ömür boyu kullanmayı göze alıyorsan başla.

dogru. kullanıyordum 1 ay aksattım saclarınmın canlılıgı gıttı gene basladım 2 3 haftaya yıkayınca daha dolu dolu oldugunu hıssedıyorum 7 ay kullandım sakal vb bolgelerdede ıse yarıyor ama devam etmedım.
  • arkadaşlar belki yeri değil ama eczaneden heves edip aldığım ama kullanmaya cesaret edemediğim, 2 adet minoxil forte %5 var elimde. ürünler hiç kullanılmadı. özel mesaj atan arkadaşlara uygun fiyatla verebilirim.
  • minoxil fort kullanalı 1 ay oldu önce saçımı makina ile traş ettim saçımda kaşıntıda vardı .kaşıntı için her gün düzenli ketoral şampuan kullanmaya başladım.yanındada çinko tablet desteği ile günde 1 tablet başladım .1 ayın sonunda asıl dökülen saç arasındaki ince tellerde belirgin bir şekilde kalınlaşmaya başladı.saçı dökülen arkadaşlara tavsiyem sağlık kuruluşlarına gittikleri zaman muhakkak çinko seviyelerini kontrol ettirsinler
    eğer çinko seviyeniz düşükse ilaçlar fayda etmeyebilir çinko eksikliği hem bayanlarda hemde erkeklerde düşük çıkabiliyor.saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayipram

minoxil fort kullanalı 1 ay oldu önce saçımı makina ile traş ettim saçımda kaşıntıda vardı .kaşıntı için her gün düzenli ketoral şampuan kullanmaya başladım.yanındada çinko tablet desteği ile günde 1 tablet başladım .1 ayın sonunda asıl dökülen saç arasındaki ince tellerde belirgin bir şekilde kalınlaşmaya başladı.saçı dökülen arkadaşlara tavsiyem sağlık kuruluşlarına gittikleri zaman muhakkak çinko seviyelerini kontrol ettirsinler
    eğer çinko seviyeniz düşükse ilaçlar fayda etmeyebilir çinko eksikliği hem bayanlarda hemde erkeklerde düşük çıkabiliyor.saygılarımla.

Ben de hekime başvurduğum zaman çinko seviyemi ölçtürmek istemiştim.
    Bana verdiği cevap şu olmuştu:
    "sizinki erkek tipi saç dökütlmesi. çok tipik. dolayısıyla çinkoyla falan ilgisi yok. ölçmeye de gerek yok."

• Bugün çapa tıp fakültesine gittim cildiye bölümüne...doktor aynen...sizinki erkek tipi saç dökütlmesi dedi...ve direk minoxil'i önerdi...

şimdi yorumları okudum ve kıllandım...acaba kullansammı ...kullanmasammı...

bioxin' göre çok çok iyi dedi...

hatta ben dire : hocam şimdi size ilaç mümesilleri sürekli ilaç getirtrler ve hastalarınıza önerin derler...bu ilaçta etkisini bilmediğiniz ancak prim alıyosanız eğer..ve iyi olmadığını bilseniz bile amaç ürün satılsın mantıığı ile önerdiğiniz bir ürün müdür değilmidir ..diye belirttim...oda tabiki doğal oalrak yok olourmu öyle şey...gerçekten iyidir dedi...

hatta açık olan yerlere püskürtürken alnınıza gelmemesine dikkat edin...yok artık dedim hocam orda damı çıkar ..aynen öyle dedi..çıkabilir...

bende demkki baya sağlamm ış ilaç...dedim...

neyse eczaneden fiyatını öğrendim...

fiyatı : 52 tl..erkekler için

şidmi ne yapıcma arkdşlr...son olarak kullannalar ve faydasını görenler bilgilendirirse sevinirim...

ilk olarak 6 ay kesintisiz kulşlanmak gerekli kii etkisaini görebilelim..

yararları :

saçta canlılık
    dökülmeyi önleme
    döökülen yerlerde çıkmaya yardımcı olma

doktorun dediği yani benim sorupğta cevap verdiği maddelr bu şekilde...

• quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Bugün çapa tıp fakültesine gittim cildiye bölümüne...doktor aynen...sizinki erkek tipi saç dökütlmesi dedi...ve direk minoxil'i önerdi...

Bu kadar mı benzer bu hekimlerin sözleri birbirlerine..
    Benimki de bioxin - atgitsin takılmıştı.

Bir de şunu dedi bana:
    Ben kullanmıyorum (saçları dökülmüştü) çünkü benimkiler döküleli çok oluyor ve iyice açıldı.
    Ama sizinkiler sadece seyrelmiş o yüzden tavsiye ediyorum dedi.

Bu hekimlerin ilaçları en son kendileri kullanmak gibi bir huyları vardır.
    Pervasızca yazarlar hastalarına ama sıra kendileri kullanmaya gelince binbir naz ederler nedense.

Hocam ben size şu an tasviye etmiyorum.

Çünkü 6 ay aralıksız kullandıktan sonra günde bir doza düşürdüm.
    Sonra saçlarım tekrar dökülmeye başladı.
    Bu gün itibariyle ilacı tamamen bıraktım bakalım ne olacak bilmiyorum.

Bir de sabunum bitmişti daha getirtemedim. sabun değişikliği yüzünden mi saçlarım yeniden dökülmeye başladı onu da çözemedim.

Saçlarım öyle hızlı döküldüler ki şu an itibariyle başladığım noktaya döndü.
    8 şişeye verdiğim paraya acıyorum yani.

Ancak şundan da şüphelenmiyor değilim: acaba son kullandığım şişeler sahteydi de ondan mı saçlarım döküldü?
    Her zaman aldığım eczaneden aldım ve onlara güveniyorum ama onların haberi olmadan sahtesi araya karışmış olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimedo -- 29 Eylül 2011; 16:56:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimedo

quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Bugün çapa tıp fakültesine gittim cildiye bölümüne...doktor aynen...sizinki erkek tipi saç dökütlmesi dedi...ve direk minoxil'i önerdi...

Bu kadar mı benzer bu hekimlerin sözleri birbirlerine..
    Benimki de bioxin - atgitsin takılmıştı.

Bir de şunu dedi bana:
    Ben kullanmıyorum (saçları dökülmüştü) çünkü benimkiler döküleli çok oluyor ve iyice açıldı.
    Ama sizinkiler sadece seyrelmiş o yüzden tavsiye ediyorum dedi.

Bu hekimlerin ilaçları en son kendileri kullanmak gibi bir huyları vardır.
    Pervasızca yazarlar hastalarına ama sıra kendileri kullanmaya gelince binbir naz ederler nedense.

Hocam ben size şu an tasviye etmiyorum.

Çünkü 6 ay aralıksız kullandıktan sonra günde bir doza düşürdüm.
    Sonra saçlarım tekrar dökülmeye başladı.
    Bu gün itibariyle ilacı tamamen bıraktım bakalım ne olacak bilmiyorum.

Bir de sabunum bitmişti daha getirtemedim. sabun değişikliği yüzünden mi saçlarım yeniden dökülmeye başladı onu da çözemedim.

Saçlarım öyle hızlı döküldüler ki şu an itibariyle başladığım noktaya döndü.
    8 şişeye verdiğim paraya acıyorum yani.

Ancak şundan da şüphelenmiyor değilim: acaba son kullandığım şişeler sahteydi de ondan mı saçlarım döküldü?
    Her zaman aldığım eczaneden aldım ve onlara güveniyorum ama onların haberi olmadan sahtesi araya karışmış olabilir mi acaba?

Hadiya napcaz kardeşim kaldık arada derede...ben,mkilerde ortalama 2001 yılından berdir seyrelmeye başladılar...sinir bozucu olmaya başladı bu durum..ektirmeye cesaretet edemiyorum..ya verdiğim paraya değmez ise..kaldıki..öok çok pahalı bir olay ektirmek..saç teli 1 euro diye biliyorum...

bilmiyorum napcaz ...hayırlısı bakalım...

• bu ürünlerde östorojn var deniliyo dogrumu,erkeklerde gogus cıkarttıgını duydum ne kadar dogru acaba ,birisi acıklarsa sevınırım gercegı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimedo

quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Arkadaşlar;

1 yılı biraz aşkındır kullanıyorum ürünü. Ama proscar çinko vitamini de kullanıyorum.
    Şu anda 13. şişedeyim. Yorumlarımı yazıyorum.

Şu an 35 Yaşındayım. Saç dökülmesi 19-20 li yaşlarımda tepede açılma ile başladı. Sonra yavaşlasada 15 yılda tepemde açılma büyüdü. Son 3 yılda önlerde seyrekleşmişti. 13. şişedeyim şu anda önlerde %95 kapanma. Tepe bölgemde de %90 oranında kapanma oldu. Dikkatli bakılmadığında artık pek göze çarpmayacak hale geldiğini söyleyebilirim. Kendi fikrim ve fotoğraf incelemelerimden çıkardığım sonuç 1 yılda 10 yıl önceki hale geldi saçlarım. 2. yıla girdim. Bakalım son 5 yılı da kurtarabilecek miyim. Ama çok da ümitli değilim. sanırım 10 yılı geçen dökülmelerde saç kökleri tamamen ölüyor olabilir. Bu ilaçlarda tamamen ölmüş hücrelerde etkili değildir diye düşünüyorum. Ama genede etkisi büyük oldu. Yalnız tekrar ediyorum minoksidil'i yalnız başına değil proscar ile birlikte kullanıyorum. Ayrıca çinko vitamini de kullanıyorum. Yan etkileri hiç olmadı.

Proscar kullanıyorum demişsiniz.
    Size bunu bir hekim mi tavsiye etti yoksa kendiniz mi alıyorsunuz? Herkes kullanabilir mi?

Ben minoksilde 7. şişeyi bitirdim.
    Ama son iki aydır günde tek kullanıma düşürdüm.
    Çünkü giderek dozu azaltarak bırakmayı planlamıştım.

Henüz kullanmaya başlayalı 1 yıl olmadı.
    İlk 5-6 ayda giderek artan bir iyileşme oldu kesinlikle.
    Ancak dozu günde 1'e düşürdükden sonra iyileşme durdu, saçlarımdaki gürleşme azaldı gibi.

Benim gibi azaltarak bırakmayı deneyenler oldu mu?
    Ömür boyu kullanmak mı gerekecek bu ilacı?

Benim araştıdığım tüm kaynaklarda. Günde 2 kez kullanmanız ve ömür boyu kullanmanız yönünde bilgi veriliyor. Daha iyi bir ilaç çıkana kadar bunu kullanmak zorundayız kısacası. Ben 15. şişedeyim yani 1yılı 3 ay geçti. Azaltarak bırakmanız gerekmiyor biranda bırakabilirsiniz. Ama bıraktıktan 2 ay sonra saç kaybedecesiniz. Tavsiye etmem. Saçsızlıktan hoşlanmıyorsanız devam edin. Kısa zamanda eski halinize dönüyorsunuz bırakınca.

İlacı ise saç ektirdiğim doktorum beraber gittiğimiz arkadaşıma önermiş. Liste olarak ikimizde kullanalım diye vermişti doktor. Araştırırsanız sadece proscar ve minoxik dünya üzerinde saç çıkardığı kanıtlanan ilaçlardır. Diğer ilaçların hiçibir garantisi yoktur. Bu iki ilaç herkez tarafından kesin saç çıkardığı kabul edilen dünya üzerindeki sadece 2 ilaçtır.

Ayrıca 2 de vitamin alıyorum onlarda saç gelişimi için vücuda gerekli ilaçlardır. ikisininde hiçbir yan etkisi yoktur. Proscar için demiyorum onun birtakım yan etkileri olduğu söyleniyor ama bende hiçbir etkisi olmadı.

Tüm ilaçların listesini ve kullanım şekillerini veriyorum

1)Minoxil: günde 2 kere tercihen sabah akşam kıllanılır. En fazla 5 sefer saçın çıkmasını istediğiniz bölgeye sıkıp parmak ıçlarıyla yedirin.

2) Proscar: Jilet veya maket bıçağı gibi birşeyle 5 eşit parçaya bölün. Her gece 1 parçasını için. Çünkü önerilen doz 1mg proscarın her tableti 5mg. Proscar'ın parçalanmış haline ve tozlarına hamile bayanlar kesinlikle dokunmamalıdır. Erkek çocuğa hamile iseler çocukta üreme yollarında problem meydana gelebiliyormuş. Eğer bu konuda kendinizi garantiye almak isterseniz her biri 1mg yani bölmenize gerek olmayan PROPECIA 'yı alınız. O kapsül içindedir. Ama hem 3 kat daha pahalı. ve 3 kat daha az tablet var içinde.

3) zinco-C: 2 günde 1 çinko vitamini her insan 2 günde 1 alabilir.

4) Biotin 1000 pg: Her gün bir kapsül.

Doktorun bana verdiği ilaçlar bunlar. Bunlar içinde sadece Proscar'ın internette bir takım yan etkileri olduğu söyleniyor ama dediğim gibi % 1' lik bir kesim için geçerli ve tüm bu yan etki belirtileri ilacı bıraktığınızın 2. haftası ortadan kayboluyor. İçiniz rahat etsin diye sizde benim gibi yüzlerce yerli ve yabancı kaynaktan kontrol edebilirsiniz.

Karar sizin...

• quote:

Orijinalden alıntı: deryacanderya

bu ürünlerde östorojn var deniliyo dogrumu,erkeklerde gogus cıkarttıgını duydum ne kadar dogru acaba ,birisi acıklarsa sevınırım gercegı

Ben öyle göğüs çıkartma falan görmedim, duymadım.
    Yan etki olarak, şakaklarımda ve elmacık kemiklerimde tüy çıkarttı sadece.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.