hiç başlama derim minoxil sadece bir aldatmaca saçların belki daha da çok dökülecek kullanırsan
O yüzden kullanmaya korkuyorum hocam.Napabilirim seyrelen yerlerde saç çıkması için ?
Ben kullandım saçımı döktü arkadaşım benim için minoxil kocaman bir yalandan ibaret hormon dengesi altüstedici... saçını korumak istiyorsan doğala dönmeye bak z.yağlı sabun doğal bir saç kremi vs.
Minoxil kullanacaklara önerim var.
Geçen sene bu zamanlar özel bir cildiyeciye gittim hem de tanıdıktı. Bana minoxili önerdi. Ben oraya gitmeden 1 hafta önce Gaziantep'te cildiye ile ilgili önemli bir sempozyum gerçekleşmiş evrensel kapsamda. Orada yabanc profesörlerin söylediği kullanım şekili şu şekilde; Minoxili günde 2 kere değil 1 kere sıkıyorsunuz. Tedavi süresi 1 yıl tam tedavi 1 yıl da koruması tedavisi olmak üzere 2 yıl. İlk yıl her gün günde 1 kere, ikinci yıl da koruma tedavisi olarak haftada 1 ya da 2 kere sıkıyorsunuz yani tedavi süresi 2 yıl. 2 yıl sonra bırakılıyor. Ben 3 ay yaptım daha sonra ihmal ede ede unutup bıraktım. Bırakma sonrası herhangi bir dökülme gözlemlemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir
quote:
Orijinalden alıntı: hs6154
hiç başlama derim minoxil sadece bir aldatmaca saçların belki daha da çok dökülecek kullanırsan
O yüzden kullanmaya korkuyorum hocam.Napabilirim seyrelen yerlerde saç çıkması için ?
kardeşim ben doktora gittim bana yapma bir ilaç verdi onu kullanıyorum açıklık vardı ve kapanmaya başladı gibi bu açılmanın nedeni de dht hormonundan kaynaklanıyor yani
Hepinize teşekkürler arkadaşlar.Up!
Up
quote:
Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
minoxil tansiyon ilacı olarak üretilmiştir öncelikle. o yüzden bir rahatsızlığın varsa kesinlikle kullanma. bunun yanında, sürekli kullanmazsan kullanmayı bıraktıktan sonra ilk günkünden daha beter hale geliyorsun.
Bende 2-3 haftadır kullanıyorum. Kullanmayı bırakınca cidden kötü mü oluyor? 2 haftadır bioxcin kullanıyorum. Dediğiniz gibiyse minoxil i bırakayım. Zaten prospektusunde bıraktıktan sonra dökülmeye baslar diyor.
böyle söylentiler çoğunlukla var, ben de yaşadım açıkçası. minoxil, damarları açtığı için saçlar iyi beslenir, bu sebeple gürleşme olur ve saç çıkar. beslenme durursa doğal olarak kötü etkilerle karşılaşılır.
ama herkeste görülecek diye bir kaide yok. bir doktor ya da eczacıya danışsan iyi olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme