Şimdi Ara

Minoxile başlıyacağım.Minoxil olan saçı döker mi hiç ? Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar saçlarım seyreldi önlerin dipleri acayip gözükmeye başladı yanlarda hafif hafif açıldı doktora gitim bu yaşta ne saç dökülmesi falan diyip geçiştirdi.Bende minoxile başlıyacam doktora minoxile başlıyımmı dedim hayır o daha kötü olanlar için dedi ama ben başlamayı düşünüyorum.Önleri gözkmeye , yanlarda açılmaya başladı.Minoxil hiç ters etki yapıp birinin saçını döker mi ? Yan etkilerini biliyom o yüzden aşırı kullanmıycam dozunda kullancam.Bide ne zaman bırakıcam bu minoxili ? Hayatımın sonuna kadar kullanıcakmıyım ben bunu ? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

• up
  • up
  • doktor hayır dediyse belanı mı arıyorsun?buradaki üyeler doktordan iyi mi bilecek yani?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalp ve tansiyon hastalığın varsa Minoxdil kullanmaman gerekir. Zira; prospektüsünde de böyle bir uyarı var. Uzun süreli 6 ay ile 12 ay kullanımda etkisini hafif hafif tüylenme şeklinde gösterirken ilacı kestiğin anda tekrar dökülüyor. İlaç vesaire kullanmak yerine kalanları korumaya bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

doktor hayır dediyse belanı mı arıyorsun?buradaki üyeler doktordan iyi mi bilecek yani?

Hocam doktor geçiştirdi beni.Yani bu yaşta saç dökülmesi mi olur falan dedi güldü.Minoxil dedim gülerek hayır daha saç dökülenler için o dedi.Ama saçlarımın dibi gözüküyor.Arkadaşlarım bile dedi bu yaşta neden dökülüyor saçların falan diye.Alnım zaten geniş en öndeki saçlarım zaten sayılacak şekilde az.Onlar dökülürse alnım daha da açık gözükecek.Doktor ne tavsiye verdi nede bi karışım falan.Hani badem yağı falan vs hiç bişe önermedi.Bende minoxil düşünüyorum yanlar da açılıyor dedim doktora bişe önermedi.Yaşım 17 bu arada
  • Bioxsin kullaniyorum 1 yildir dökmedi saçımı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Kalp ve tansiyon hastalığın varsa Minoxdil kullanmaman gerekir. Zira; prospektüsünde de böyle bir uyarı var. Uzun süreli 6 ay ile 12 ay kullanımda etkisini hafif hafif tüylenme şeklinde gösterirken ilacı kestiğin anda tekrar dökülüyor. İlaç vesaire kullanmak yerine kalanları korumaya bak...

Hocam öyle bi hastalığım yok ailede de yok tansiyon kalp hastası falan.Olan saçları nasıl koruyacam ki hocam ? Duşta saçımı yıkarken en az 70-80 tel geliyor ki günlük 100 müş normal dökülme.100 bile fazlayken ben 5 dakikada duşta 80 tane döküyorum.Napmalıyım ? Hiç wax falanda sürmüyorum saçıma.Fön de yapmıyorum.

• minoxil tansiyon ilacı olarak üretilmiştir öncelikle. o yüzden bir rahatsızlığın varsa kesinlikle kullanma.
    bunun yanında, sürekli kullanmazsan kullanmayı bıraktıktan sonra ilk günkünden daha beter hale geliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Kalp ve tansiyon hastalığın varsa Minoxdil kullanmaman gerekir. Zira; prospektüsünde de böyle bir uyarı var. Uzun süreli 6 ay ile 12 ay kullanımda etkisini hafif hafif tüylenme şeklinde gösterirken ilacı kestiğin anda tekrar dökülüyor. İlaç vesaire kullanmak yerine kalanları korumaya bak...

Hocam öyle bi hastalığım yok ailede de yok tansiyon kalp hastası falan.Olan saçları nasıl koruyacam ki hocam ? Duşta saçımı yıkarken en az 70-80 tel geliyor ki günlük 100 müş normal dökülme.100 bile fazlayken ben 5 dakikada duşta 80 tane döküyorum.Napmalıyım ? Hiç wax falanda sürmüyorum saçıma.Fön de yapmıyorum.

Öncelikle cildiye uzmanına gidip bir analiz yaptır. O sana doğru yolu gösterecektir. Bir de saçların uzunsa kısa tut, mesela ben saçlarımı hep 3 numara kestirtirim. Kısa olunca dökülmesinin önüne bir nebze geçebilirsin. Ailede kellik varsa ne yaparsan yap o saçları koruyamazsın. Bir de şampuan kullanmak yerine zeytinyağlı doğal sabunlardan kullan. Saça canlılık katıyor...

• Yaş aynı sorun aynı +takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

minoxil tansiyon ilacı olarak üretilmiştir öncelikle. o yüzden bir rahatsızlığın varsa kesinlikle kullanma.
    bunun yanında, sürekli kullanmazsan kullanmayı bıraktıktan sonra ilk günkünden daha beter hale geliyorsun.

Hocam napmalıyım peki ? Saçlarımı gürleştirmek , kalınlaştırmak , güçlendirmek için falan ? Minoxil vs falan zararlıysa napabilirim ki ?
  • quote:

quote:

minoxil tansiyon ilacı olarak üretilmiştir öncelikle. o yüzden bir rahatsızlığın varsa kesinlikle kullanma.

Hocam napmalıyım peki ? Saçlarımı gürleştirmek , kalınlaştırmak , güçlendirmek için falan ? Minoxil vs falan zararlıysa napabilirim ki ?

valla bilemem, ilacım olsa ben süreceğim.
    bir ara bioxcin seruma başladım, bayağı güçlendirdi saçları, sonra 1 seneye yakın ara verdim aptal gibi.
  • quote:

quote:

quote:

bir ara bioxcin seruma başladım, bayağı güçlendirdi saçları, sonra 1 seneye yakın ara verdim aptal gibi.

Bioxcin nasıl hocam ? Onun da çok fazla yan etkisi varmı ? yada bırakınca minoxil gibi olan saçlarınızı da döküyor mu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bioxcin nasıl hocam ? Onun da çok fazla yan etkisi varmı ? yada bırakınca minoxil gibi olan saçlarınızı da döküyor mu ?

minoxil tansiyon ilacı, etkisi ondan. onun mantığı kafadaki damarları genişleterek saçların daha fazla beslenmesini sağlamak.
    bioxcin bitkisel bildiğim kadarıyla, bir zararı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

minoxil tansiyon ilacı, etkisi ondan. onun mantığı kafadaki damarları genişleterek saçların daha fazla beslenmesini sağlamak.
    bioxcin bitkisel bildiğim kadarıyla, bir zararı yok.

Peki hocam teşekkür ederim.Ama galiba etkisi minoxil kadar etkili değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlangoç Cevahir -- 5 Ekim 2013; 13:17:14 >

• quote:

Bende 2-3 haftadır kullanıyorum. Kullanmayı bırakınca cidden kötü mü oluyor? 2 haftadır bioxcin kullanıyorum. Dediğiniz gibiyse minoxil i bırakayım. Zaten prospektusunde bıraktıktan sonra dökülmeye baslar diyor.

• valla arkadaşlar kim ne derse desin ben bioxcin kullanıyorum ve faydasını gördüğüm tek şampuan oldu, ha saçı biraz sert yapıyor ama dökülmeyi durduruyor ve hatta mevcutları güçlendiriyor, bu konular maalesef muallak zira kişisel faktörler genetik bünye vs çok önemli ve sonuçları çok değiştiriyor, minoxidil tıbben arttırdığı kanıtlanmış tek etken madde ama bırakınca da döküyo diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprazolam

valla arkadaşlar kim ne derse desin ben bioxcin kullanıyorum ve faydasını gördüğüm tek şampuan oldu, ha saçı biraz sert yapıyor ama dökülmeyi durduruyor ve hatta mevcutları güçlendiriyor, bu konular maalesef muallak zira kişisel faktörler genetik bünye vs çok önemli ve sonuçları çok değiştiriyor, minoxidil tıbben arttırdığı kanıtlanmış tek etken madde ama bırakınca da döküyo diyorlar

Aynen hocam bırakınca döküyormuş.Ama napmalıyım şu seyrelen yerlerde tekrar saç çıkması için ve var olan saçları güçlendirmek için ?
  • hiç başlama derim minoxil sadece bir aldatmaca saçların belki daha da çok dökülecek kullanırsan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.