Şimdi Ara

Minton MDC3000 Bu özellikler gerçekmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kodak C533 veya biraz daha artırıp Sony S600 almayı düşünüyordum. Fakat Chip dergisinde incelemeleri okuyunca kafam karıştı. Minton MDC3000'in bu özellikleri gerçekmi, Yoksa reklammı. 8.2 Megapiksel ve 640/480 çözünürlükte video kaydı. Fiyatı ise 179 Dolar. Bu makina ve markanını güvenirliği konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen..

• bence hiç bulaşmayın..
    özellikleri nekadar iyi olursa olsun..
    önemli olan lensi dir..
    kaliteli bir lensi olmadıktan sonra 10 mp olsa bile para etmez
    ..
    ucuz bir şey istiyorsanız size samsung s500 tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: su2004

Arkadaşlar Kodak C533 veya biraz daha artırıp Sony S600 almayı düşünüyordum. Fakat Chip dergisinde incelemeleri okuyunca kafam karıştı. Minton MDC3000'in bu özellikleri gerçekmi, Yoksa reklammı. 8.2 Megapiksel ve 640/480 çözünürlükte video kaydı. Fiyatı ise 179 Dolar. Bu makina ve markanını güvenirliği konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen..
    tabiki reklam..aldıktan sonra çok pişman olursun.tavsiyem ya o dediğin dsc s600 yada canon a530 veya a520...ama kompakt sınıfı makinalarda canon fotoğraf kalitesi konusunda en iyisidir...a520 fotoğraflarının olduğu topiği inceleyebilirsin..
  • KESİNLİKLE MİNTON ALMA ARKADAŞIM, KÖTÜ BİR TERCİH OLUR KULLANILAN MALZEME KALİTESİ GERÇEKTEN ÇOK DÜŞÜK.
  • mintonda,chipte alınmaz..yazık paranızı sokağa atmayın
  • Uyarılarınız için teşekkürler. Almaktan son anda vazgeçtim, uyarılarınız olmasaydı çoktan almıştım. İyiki donanım Haber var.
  • Keşke sadece isme bakarak değil de kullanan birileri yorum yapsaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben o modeli değil ama başka bir modelini almıştım. Eve gittim bozuk çıktı. Avcılar da oturuyordum ve bir gün sonra KAdıköy'de aldığım yere geri vermek zorunda kaldım. 2-3 hafta sonra yenisi geldi ve taaa Kadıköye bir daha git. Üstelik makineyi açtım baktım ANAAAAA o da bozuk.... Satıcı da şaşırdı garibim. Neyse ben o gün başka marka aldım. Ve malesef Minton'u kullanma şerefine erişemedim. :) Bir daha Minton markasını duyunca hemen yolumu değiştiriyorum...

Fotoğraf gerçekten çok ince bir iştir, ve tecrübe gerektirir. Onun için Canon, Nikon, Olympus vb bilindik markalardan kesinlikle şaşma....

Ayrıca 8 MP kesinlikle çok gereksiz bence, ama halkımız malesef hala Megapixel değerinin kaliteyi yansıttığını sanıyor. Normal PC de bakmak veya kağıda basmak için kaliteli ve 3 MP makine kesinlikle yeterlidir. Ayrıca Konumuz Minton olduğu için büyük ihtimalle o 8 MP değeri gerçek değil interpolasyonlu değeridir ki hiç yanaşma. Zaten 8 MP fotoları saklamak için hem büyük bir hafıza kartı gerekir hem de Minton gibi bir markada makinenin yavaş olmasına neden olacaktır.

KISACA; git 3 MP Canon - ya da kaliteli bir marka- al ondan kat kat iyidir derim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 25 Haziran 2006; 5:21:58 >

• yani birde aldım kullandım desin. şusu iyi busu kötü desin. marka kötü diye hep kötü olacak diye birşeyde yoktur değilmi. belki bu modelde minton kaliteyi aramıştır. olmazmı?
  • aldığım mp3 çalar rezalet çıktı vede garantisi işlemiyor diyebilirim minton kullanan arkadaşların çoğu rahatsız
  • marka olarak düşünmek tabiki yalnıs olur ama kimse almıyorsa kullanmıyorsa ve herkesin önerisi canon nikon sony vs markalardan yana ise bi düşünmek gerekir olumsuz elestirileri dikkate almadan 250-300ytl verip kimse kobay olmak istemez herhalde ya tutarsa hesabı
  • Fotoğraf makinesini bilmem ama eğer marka bazında soruyorsan oto teybini almıştım 3 yıl önce .....Şİmdi kaset içinde kaldı 2 yıldır tarkan dinliyorum.Çıldıracağım.Minton için sakın ha.Neymiş sakın ha...
  • ben kullanıyorum resim koyacağım o zaman fikriniz değişecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexor

ben kullanıyorum resim koyacağım o zaman fikriniz değişecektir

dostum biraz geç oldu fotoğrafı koyman topic taa HAZİRAN da açılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: rasim86

KESİNLİKLE MİNTON ALMA ARKADAŞIM, KÖTÜ BİR TERCİH OLUR KULLANILAN MALZEME KALİTESİ GERÇEKTEN ÇOK DÜŞÜK.

Taiwan da minton fabrikasında üretiliyor bu ürün dikkatini çekerim. Kendi optic zoom larını kullanıyorlar. Diğer markalar gibi mercek üreticilerine bağımlı değiller. Çok profesionel yakın çekim yapmıyacaksan kullanıcılar için fazlası ile yeterli. Bu yargıya varmadan önce hangi dijital fotoğraf makinası modelini kullandın? Orjinal Minton sitesi

• topic eskide olsa fotoraflarınızı bekliyoruz
  • minton kullanan arkadas var acikcasi o aletten uzak durun diyorum arkadaslar...daha iyi cihazlar var aynı fiyata...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.