Arkadaşım verdiğin fiyat aralığındaki en sağlam ürün I River T20.. Gerek ses kalitesi, gerek ses çıkışları, gerekse kullanım kolaylığı bakımından kesinlikle 4-4 lük bir ürün.. Kesilikle minton vb firmalardan uzak dur.. Dandik çin mallarını insanlara kakalayan bir firmadan medet ummana hiç gerek yok..
Hem de üstüne basa basa mintondan uzak durmanı tavsiye ediyoruz ama seçim senin..
quote:
Orjinalden alıntı: homerksk
sonuç olarak bi minton alıp yanında bi tane de sennheiser kulaklık alınca bu iş biticek mi???
bence tabiki bence hiç bir sennheiser kulaklığı minton'ı haketmiyor (bence yineliyorum bence)
sagolun yorumlarınız için ben en iyisi sizin dediğiniz markalara yönelip bi araştırma yapıyım sonra tekrar size dönerim...:D
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Arkadaşım verdiğin fiyat aralığındaki en sağlam ürün I River T20.. Gerek ses kalitesi, gerek ses çıkışları, gerekse kullanım kolaylığı bakımından kesinlikle 4-4 lük bir ürün.. Kesilikle minton vb firmalardan uzak dur.. Dandik çin mallarını insanlara kakalayan bir firmadan medet ummana hiç gerek yok..
ı-rıver T20 hakkında daha fazla yorum almam mümkünmü...
hajı soruyu sormuşun da burada mx400'ü mx200'e göre değerlendirmek lazım. tamam herkes mx200'ün bassları kuvvetli diyor. ama bunu mx500'e göre söylüyor herkes.
yani şimdi elinde mx400 varken yorumlara bakarak başka biri alınmaz bence çünkü hep 500-200 karşılaştırılması yapılıyor. 400 bunlara göre nasıl bilmiyoruz.
yani kısacası iyi araştır hajı. biliyon bende değiştirecem. sen memnun kalırsan bende mx400'ü rafa kaldıracam
quote:
Orjinalden alıntı: maniac1987
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
Nasıl olsa pişman olmayacaksın süper iki kulaklığın olacak.. Yalnızca 200 almışken 500 de almana gerek yok dicektim ama bir arkadaşın isteyecek nasıl olsa.. E bundan iyi bir hediye de olmaz..
kardes hangısı daha cok bass verıyo 200 mü 500mü bende mx400 var baska bı tane alıcam
Katılıyorum.. MX400 ve 200 ü mukayese eden kimse olmadı.. Yabancı forumlardaysa pek fark olmadığı görüşünde herkes.. Boşuna masraf yapma istersen..
kardeş bende minton mmp-3023 vardı (gerçi onu satalı baya bi oldu yeni bişi alcam neyse...)üründen hiç memnun değildim.özellikle pil konusunda.diğer özellikleri gerçekten güzeldi ama kitapçığında 12 saat(!),kutuda ise 8 saat(!) pil ömrü yazıyordu.bende ise duracell kullanmama rağmen tam 2.5 saat dayandı üstelik yarım ses ve ekran ışıkları tam kapalıyken.yetkililer bildirdim,servise gitti geldi durum hala aynıydı değişen bişey yoktu müsrifliğe devambunun yüzünden aleti sattım.ama başka bir arkadaşım mmp-3006 aldı onunki 6-7 saat dayanıyor.belki de benim şansıma hatlı ürün geldi.dediğn ürüne gelince hafızası ve tasarımları hariç hepsi de çin'de yapılan fason üretimler.o yüzden işini şansa bırakıncaya kadar o paraya daha kaliteli bişi alabilirsin.
aynen katılıyorum..belli başlı markalar var, bunların dışına çıkmayın!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme