Bildirim
Minton MMP-3025 !!!!!!!!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
valla bana sorarsan SONY NW-E105 ben sipariş verdim 5 gündür bekliyom geldiği an gitçem alcam sende bi bak istersen
SONY NW-E105
512 mb flash hafıza
1 satır lcd arkadan aydınlatmalı ekran
ATRAC3Plus ile her bir şarkı ortalama 4 dakika olmak üzere toplam 250 şarkı depolama
Morfareden alırsan 140 ytl ama ben internetten almam diyosan bayisinde 160 ytl peşinde 150 ye bıraktılar bana
birde markası sony yani artık servisinin ve desteğinin ne kadar iyi olduğunu anlatmama gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayonen -- 22 Ocak 2006 15:27:50 > -
Eğer radyosuz bi model işini görür fazlada böyle komplike olmasın diosan Sony NW-E105 gerçekten güzel bir seçim olur. -
bencede E-100 serisinin tek eksiği radyo ama şahsen ben en son 1 ay önce radyo dinlemiştim -
ben birde harici hopaörü oldugu için bu mintonu tercih etmiştim ...arabada yazlıkta da kullanmak için...O yüzden kullananlar warsa bu ürünü weya mintonun herhangi bi urununu onların görüşlerinide almak isterim.
sizlere de önerileriniz için teşekkür ederim bundan memnun olmayan arkadaşlarım warsa bu sony i düşünebilirim... -
Minton 3005 kulanıyorum kendi kullaklığıyla kullanıyorum . Sesler rezalet . Kulağına yazık .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 22 Ocak 2006 16:32:19 > -
Arkadaşım verdiğin fiyat aralığındaki en sağlam ürün I River T20.. Gerek ses kalitesi, gerek ses çıkışları, gerekse kullanım kolaylığı bakımından kesinlikle 4-4 lük bir ürün.. Kesilikle minton vb firmalardan uzak dur.. Dandik çin mallarını insanlara kakalayan bir firmadan medet ummana hiç gerek yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 22 Ocak 2006 17:22:28 > -
bencede sen bu ürünü müzik dınlemek için alıcaksan daha kalıtelı ses veren fırmalara yönel bence -
Sennheiser mx200 & mx500 kulaklık siparişi verdim zamanın var acelan yoksa minton + Sennheiser kombinasyonun sonucunu yazarım. -
MX 200 yeterdi yaw.. İnan 200 çok çok daha güzel.. Eğer iptal etme şansın varsa 500 ü iptal et bence.. -
quote:
Orjinalden alıntı: SAVIAR
MX 200 yeterdi yaw.. İnan 200 çok çok daha güzel.. Eğer iptal etme şansın varsa 500 ü iptal et bence..
Biraz geç (havale yaptım ) ikisini de denemek istiyodum .Sağol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 22 Ocak 2006 17:29:43 > -
Nasıl olsa pişman olmayacaksın süper iki kulaklığın olacak.. Yalnızca 200 almışken 500 de almana gerek yok dicektim ama bir arkadaşın isteyecek nasıl olsa.. E bundan iyi bir hediye de olmaz.. -
quote:
Nasıl olsa pişman olmayacaksın süper iki kulaklığın olacak.. Yalnızca 200 almışken 500 de almana gerek yok dicektim ama bir arkadaşın isteyecek nasıl olsa.. E bundan iyi bir hediye de olmaz..
kardes hangısı daha cok bass verıyo 200 mü 500mü
bende mx400 var baska bı tane alıcam -
MX 200 ün basları çok daha iyi.. -
quote:
MX 200 ün basları çok daha iyi..
tamam cok sagol
ya savıar sımdı ıdeefıxe den baktım mx200 13 ytl mx500 34ytl nıye böyle
mx500 kulakıcı oldugu ıcınmı pahalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1987 -- 22 Ocak 2006 17:57:17 > -
Hayır ikisi de kulak içi kulaklık.. Malzemesi 200 e nazaran biraz daha kaliteli ve üzerinde bir ses ayar aparatı var.. Desibeli biraz daha yüksek.. Bak eğer metal, hard rock parçalar seviyorsan MX 500 başını ağrıtmadan uzun süre dinlemeni sağlıyor çünkü ses kalitesi gerçekten çok berrak.. Ama techno, house ve alternative rock parçalardan hoşlanıyorsan MX 200 ün basları parçalardan kat kat daha fazla zevk almanı sağlıyor.. İki ürün tamamen farklı müzik zevkleri için üretilmiş iki ürün.. Sen de seçimini buna göre yaparsan ileride pişman olmamış olursun.. -
söyledıgın sekle göre benım mx500 almam lazım o zaman
tavsıyeler için cok sagol -
Her zaman.. -
sonuç olarak bi minton alıp yanında bi tane de sennheiser kulaklık alınca bu iş biticek mi???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homerksk -- 23 Ocak 2006 19:10:58 > -
arkdasım yukarda hep sana tavsıyemız suydu ses kalitesi arıyosan baska kendını kanıtlamıs markalerın alt modellerıne bak mesela sony ceratıve ırıver
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- kulaklık tamiri
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- jbl kulaklık bataryası
- en iyi kablolu kulaklık
- realme buds air 6 pro
- ikko active buds
- airpods pro 2. nesil özellikleri
- airpods pro güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X