Şimdi Ara

miracast acil yardım içeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4k lg 49sj800 tv ve dell inspirion 15 7000 gaming laptop var
    fifa 18 oynamak istiyorum hdmı mı miracast mı kullanmalıyım fpsde fark yaratırmı
    miracast denedim ekran yansıtmada windows 10 da yineleyi seçtiğimde her iki ekranda görüntü vardı başta iyiydi ama 10 dk oynadıkdan sonra fps düşmeye başladı rahat oynanmıyordu sadece 2.ekran dediğim zamanda görüntü çok güzeldi fakat oyun aşırı kasıyodu slow moddaydı
    birde hw monitörden baktığımda işlemci masaüstünde boştayken 55 65 70 derece sürekli değişiyor i7 7700hq işlemci ve görev yöneticisinde performasda cpu kullanımı %100 gösteriyor işlemlerde %55 windows 10 home sürüm 1607 kullanıyorum bilgili arkadaşlardan destek bekliyorum

1.hdmı bağlantı ve miracast bağlantı oyunlarda bir fark yaratırmı
    2.işlemcim sıcaklığı normalmi değilse bunun nedeni windows 10 %100 çalıştırmasındanmı kaynaklanıyor ve bunu nasıl düşürebilirim
    3.windows update varmış game mod olayı onu güncelleyip yüklememe gerek varmı
    4.laptop ekranında masaüstündeyken otomatik intel hd grafik kullanıyor oyuna girdiğim zaman gtx 1050ti ekran kartına geçiyor açaba tv ye bağlandığım zaman ekran kartı değilde intel hd grafik mi kullanıyorda kastı ekran yansıtmada sadece tv ekranı desem laptop ekranı kapansa daha çok verim almam gerekmezmiydi
    5.laptop hdmı çıkışı direk ekran kartıylamı bağlantılı yoksa intel hd grafikde bağlantılımı direk ekran kartı bağlantılıysa hdmı kablo alıcam

miracast acil yardım içerimiracast acil yardım içeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyawmiyaw -- 31 Aralık 2017; 2:18:45 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.