enion bowlar dupe die elimdekini sattım we 2 tane +6 mirage aldım poisonlu bunlarla posinsuz 2 tane deişim mi? sizce ne farklar war? avantajları we dezavnatajları neler?yardım ederseniz sewinirim
ya posion un en önemli avantajı +8 e geldiğinde parlamasını sağlar . bide vuruşunda çok az bir yükselme olabilr . Dez avantajı tabii ki yok . Sadece dez avantajı eyer kendin yaparsan olabilir . Kırılabilir .
ya bence değiştirme bi artıs var mı bilmiyorum ama sonuşca fazla dmg değiştirme böle iyi
+8 den önce ekstra damage yerine sadece poison veriyor spike 36 78 80 gibi komik rakamlar vuruyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: TheAssasian
ya posion un en önemli avantajı +8 e geldiğinde parlamasını sağlar . bide vuruşunda çok az bir yükselme olabilr . Dez avantajı tabii ki yok . Sadece dez avantajı eyer kendin yaparsan olabilir . Kırılabilir .
hep ıskalıo dez avantajı war 78 fln wuruo hep thurstle
çok saçma bi tartışma bu tabiki deişme ... ben +8 sstilletto ile posion var tabi ataı 54 mirage +3 ten (attack 60 üstü.tam hatırlamıom şu an) daha ii vuruom.. tartışmasız posion çok büyük bir avantajdır.......
ben bi yararı-zararı yok biliyorum ama üstüne para verecekse değiş bence
Arkadaşım oyundaki tüm silahların tam randımanlı kullanılabilmesi için gerekn özellikler var ve bunlarda master olduktan sonra kazanılıyor tam olarak bilemiyorum priestlerin raptor,glave gibi atağı yüksek silahlar yerine mirage sword kullanmasının sebebide spear türü silahlarda 70 olmadan tam verim alınamaması yani priest raptorla 100 vurursa mirage swordla 150 vurur seninkide buna benziyor eğer master olmadan ya da silah +8 olmadan kullanırsan poison ıskalar ver 70-50 gibi komik damageler vurur ama poison olmazsa ıskalamaz ve devamlı gerçek damagelerini vurursun
Not:Yazım hataları için özür dilerim
posion bazen ıskalıyor her zaman değil bazen thurstla 60-70 vurduğumu biliyorum ama bazen
YA BEYLER BENİM CYRHPER DE BİR ASASİN VAR +3 MİRAGE Sİ VAR PASİYON BASARKEN YANMA ŞANSI VARMI
Eğer Bende ise Poisonlu iyi rakibimde ise poisonsuz iyi Bilmem anlatabildim mi? :)
Burada çoğu kişi poisonlunun daha iyi olduğunu söylüyor ama +8 olmadıktan sonra poison damage e eklemez ıskalamasına sebep olur ve 70-50 gibi komik damagler vurur mirage daggerlar +8 ise poison bas +8 değilse işine yaramaz senin için zarar
quote:
Orjinalden alıntı: drake_son
quote:
Orjinalden alıntı: TheAssasian
hep ıskalıo dez avantajı war 78 fln wuruo hep thurstle
gerçekten çok saol ya şu anda shardım +8 ama önceleri +7 ken çok ıskalıyordu çok saol ben böle bilmiyordum çok saol
quote:
Orjinalden alıntı: numand
posion bazen ıskalıyor her zaman değil bazen thurstla 60-70 vurduğumu biliyorum ama bazen
OKÇUYKEN ÇOĞU KEZ BU NEDENLE YATTIM URUK BLADEYE 2 KERE ÜST ÜSTE 47 WURDUM ODA GELDİ YATIRDI
Posionlu Silahların DezAvantajı Iska Denilen :) 22-33 gibi kaçırmalardır.
+ Senin soruna , Devam Et onlarla Birgün satarsın o satılmaz posionlu aranır vs. vs. vs.
Posionlularda ıskalama daha fazla oluyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme