Beyler mirageleri +4 e bastım ( +5 e yemedi ) şimdi posion basmayı düşünüyorum 1-) Posion basmalımıyım? 2-) Posion Dagameye etki edermi yani vurduğum damage yükselirmi 3-) Blassed kağıdıyla basmayı düşünüyorum kırılma ihtimali varmıdır
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
poison dmg etki etmez sadece ısklama durumda 25~30 dmg vurmasını saglar ama eklemzsen sadece skill manası gider dmg gostermez
+4 yaptım poision eklimmi diosan bence ekleme yanma riski artıyo +5 zaten zor bi seviye onceden 4~~5 tane fp yak sonra bas bence
1-)Evt poison basmalısın. 2-)Bildiğim kadarıyla vuruşlarda + damage(Pek belli etmese de) geliyor. 3-)Bi şey yaktıktan sonra mirage a bus basabilirsin. Tabii eğer %100 başarı istiyorsan
1 bence basma 2 ewt poison dmg etkiler dmg arttırır 3 zaten high class onla bakmak zorundasın
Arkadaşlar silahlarınıza mutlaka ama mutlaka damage basın. Evet arada bir sekmeler oluyo doğru ama yine arada sekme olduğundan daha fazla + damage verdiğide oluyor ben genelde Apos ta kasarım ve ortalama 2900 - 3000 vururum poison sayesinde arada en 4 vuruştan birinde mutlaka 3500-3600 arası vurabiliyorum (+7/70 poison raptor). bence poisonun artıları eksilerinden fazla.
bana mı veriyon uz mirage
quote:
Orjinalden alıntı: ::HannibaL::
Arkadaşlar silahlarınıza mutlaka ama mutlaka damage basın. Evet arada bir sekmeler oluyo doğru ama yine arada sekme olduğundan daha fazla + damage verdiğide oluyor ben genelde Apos ta kasarım ve ortalama 2900 - 3000 vururum poison sayesinde arada en 4 vuruştan birinde mutlaka 3500-3600 arası vurabiliyorum (+7/70 poison raptor). bence poisonun artıları eksilerinden fazla.
+111111
benim bıçaktada posion var ama arada çok az vuruyo bunun sebebi ne?
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_OF_ROGUE
benim bıçaktada posion var ama arada çok az vuruyo bunun sebebi ne?
bıcaktan kastın ne + kac durability si kac ona gore cevap verelim
ya beyler bende mirage alacam kendime +6(aslında +7 ama param yok) şimdi +6 mirage'lar 60m civarında sizce basmak dahamı mantıklı alırız +1leri bide +6 olmadan patlarsa ben oraya yığılır kalırım?sizce alınmalımı basılmalımı?
Çok değerli bulduğunuz itemlerinizi basmadan önce başka şeyleri patlatın. Örneğin +6 mirage basacaksan önden en az 5 tane yine high class +6 item patlat (bunlar ucuz bulabileceğin Salamender Staff, priest chitin vs cs. olabilir) eğer 5 tane +6 patlatırsan şansın hemen hemen %90 olacaktır. Yok basarken +6 ların biri +7 olursa işlemi baştan almanı tavsiye ederim, mutlaka 5 tane +6 arka arkaya patlamalıdır..... ama %90 diyorum dikkat et %100 oran hiç olmamıştır basarken. +1 den +2 basarken bile %100 şans yoktur.
BUS+high class itemler+mirage zaten +6 mirage parasına gelir alırım daha ii
Ne ilgisi var kardeşim +6 mirage 200 300m civarında +1 salamender i 1m alabilirsin, seçim senin ama ben itemlerimi kendim +1 alıp basmayı tercih ediyorum en azından dupedir korkusu yaşamıyorum.
git bus al sonra oyundan çık gir tekrar girince hmn +5 yap aynı taktikle +6 da yapabilirsin ben genellikle öyle yaparım
bak ben arkın werdiği mirage ı kendim bastım +6 ya we aynen şu şekil +1>>>+2 high class (pazarlarda 150 k civarı) +3 yapmadan önce mutlaka bişe patlat salamander yada fp vs vs +2>>>+3 bus+bi item mutlaka yak(mümkünse high class ama dediğim gibi fpde olur) +4 yapmadan önce yine 1 fp weya salamander +3>>>+4 bus + 1item yak +5 için yine aynı işlem (aslında her upda aynı işlem ama uzun uzun yazayım dedim) +4>>>+5 bus +1 item yak +6 ihtiyacın warsa kalbin gümbür gümbür atacak +5>>>+6 bus +en az 1 item yak +7 denemedim bu şekilde durandal ımı +5 yaptım ayrıca +6 mirage yaptım yakında aynı yöntemle cihitin basacam not: bu up işleminde ortalama 5- 5.5 mil harcıosun (o biraz koyuyo) kolay gelsin...
quote:
Ne ilgisi var kardeşim +6 mirage 200 300m civarında +1 salamender i 1m alabilirsin, seçim senin ama ben itemlerimi kendim +1 alıp basmayı tercih ediyorum en azından dupedir korkusu yaşamıyorum.
+6 200-300m mi? +6 beramus'da en en en fazla 100m.
@failed senin dediğin taktikle fp yakarak deniyecem bakalım. bi tane olursa 2.yide alırız
quote:
Orjinalden alıntı: NightmarE_6
quote:
+6 200-300m mi? +6 beramus'da en en en fazla 100m.
@failed senin dediğin taktikle fp yakarak deniyecem bakalım. bi tane olursa 2.yide alırız
umarım olur eğer olmazsa +6 mirage satayım beramusta (para lasım uehue)