Şimdi Ara

Mirage Dagger UPG.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mirageleri +4 e bastım ( +5 e yemedi ) şimdi posion basmayı düşünüyorum
    1-) Posion basmalımıyım?
    2-) Posion Dagameye etki edermi yani vurduğum damage yükselirmi
    3-) Blassed kağıdıyla basmayı düşünüyorum kırılma ihtimali varmıdır

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• poison dmg etki etmez sadece ısklama durumda 25~30 dmg vurmasını saglar ama eklemzsen sadece skill manası gider dmg gostermez

+4 yaptım poision eklimmi diosan bence ekleme yanma riski artıyo +5 zaten zor bi seviye onceden 4~~5 tane fp yak sonra bas bence
  • 1-)Evt poison basmalısın.
    2-)Bildiğim kadarıyla vuruşlarda + damage(Pek belli etmese de) geliyor.
    3-)Bi şey yaktıktan sonra mirage a bus basabilirsin. Tabii eğer %100 başarı istiyorsan
  • 1 bence basma
    2 ewt poison dmg etkiler dmg arttırır
    3 zaten high class onla bakmak zorundasın
  • Arkadaşlar silahlarınıza mutlaka ama mutlaka damage basın. Evet arada bir sekmeler oluyo doğru ama yine arada sekme olduğundan daha fazla + damage verdiğide oluyor ben genelde Apos ta kasarım ve ortalama 2900 - 3000 vururum poison sayesinde arada en 4 vuruştan birinde mutlaka 3500-3600 arası vurabiliyorum (+7/70 poison raptor). bence poisonun artıları eksilerinden fazla.
  • bana mı veriyon uz mirage
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::HannibaL::

Arkadaşlar silahlarınıza mutlaka ama mutlaka damage basın. Evet arada bir sekmeler oluyo doğru ama yine arada sekme olduğundan daha fazla + damage verdiğide oluyor ben genelde Apos ta kasarım ve ortalama 2900 - 3000 vururum poison sayesinde arada en 4 vuruştan birinde mutlaka 3500-3600 arası vurabiliyorum (+7/70 poison raptor). bence poisonun artıları eksilerinden fazla.

+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edana Ardreamde sell set
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar silahlarınıza mutlaka ama mutlaka damage basın. Evet arada bir sekmeler oluyo doğru ama yine arada sekme olduğundan daha fazla + damage verdiğide oluyor ben genelde Apos ta kasarım ve ortalama 2900 - 3000 vururum poison sayesinde arada en 4 vuruştan birinde mutlaka 3500-3600 arası vurabiliyorum (+7/70 poison raptor). bence poisonun artıları eksilerinden fazla.

+111111
  • benim bıçaktada posion var ama arada çok az vuruyo
    bunun sebebi ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_OF_ROGUE

benim bıçaktada posion var ama arada çok az vuruyo
    bunun sebebi ne?

bıcaktan kastın ne + kac durability si kac ona gore cevap verelim
  • ya beyler bende mirage alacam kendime +6(aslında +7 ama param yok) şimdi +6 mirage'lar 60m civarında sizce basmak dahamı mantıklı alırız +1leri bide +6 olmadan patlarsa ben oraya yığılır kalırım?sizce alınmalımı basılmalımı?
  • Çok değerli bulduğunuz itemlerinizi basmadan önce başka şeyleri patlatın.
    Örneğin +6 mirage basacaksan önden en az 5 tane yine high class +6 item patlat (bunlar ucuz bulabileceğin Salamender Staff, priest chitin vs cs. olabilir) eğer 5 tane +6 patlatırsan şansın hemen hemen %90 olacaktır. Yok basarken +6 ların biri +7 olursa işlemi baştan almanı tavsiye ederim, mutlaka 5 tane +6 arka arkaya patlamalıdır..... ama %90 diyorum dikkat et %100 oran hiç olmamıştır basarken. +1 den +2 basarken bile %100 şans yoktur.
  • BUS+high class itemler+mirage zaten +6 mirage parasına gelir alırım daha ii
  • Ne ilgisi var kardeşim +6 mirage 200 300m civarında +1 salamender i 1m alabilirsin, seçim senin ama ben itemlerimi kendim +1 alıp basmayı tercih ediyorum en azından dupedir korkusu yaşamıyorum.
  • git bus al sonra oyundan çık gir tekrar girince hmn +5 yap aynı taktikle +6 da yapabilirsin ben genellikle öyle yaparım
  • bak ben arkın werdiği mirage ı kendim bastım +6 ya we aynen şu şekil
    +1>>>+2 high class (pazarlarda 150 k civarı)
    +3 yapmadan önce mutlaka bişe patlat salamander yada fp vs vs
    +2>>>+3 bus+bi item mutlaka yak(mümkünse high class ama dediğim gibi fpde olur)
    +4 yapmadan önce yine 1 fp weya salamander
    +3>>>+4 bus + 1item yak
    +5 için yine aynı işlem (aslında her upda aynı işlem ama uzun uzun yazayım dedim)
    +4>>>+5 bus +1 item yak
    +6 ihtiyacın warsa kalbin gümbür gümbür atacak
    +5>>>+6 bus +en az 1 item yak
    +7 denemedim
    bu şekilde durandal ımı +5 yaptım ayrıca +6 mirage yaptım
    yakında aynı yöntemle cihitin basacam
    not: bu up işleminde ortalama 5- 5.5 mil harcıosun (o biraz koyuyo)
    kolay gelsin...

• quote:

Ne ilgisi var kardeşim +6 mirage 200 300m civarında +1 salamender i 1m alabilirsin, seçim senin ama ben itemlerimi kendim +1 alıp basmayı tercih ediyorum en azından dupedir korkusu yaşamıyorum.

+6 200-300m mi?
    +6 beramus'da en en en fazla 100m.

@failed senin dediğin taktikle fp yakarak deniyecem bakalım. bi tane olursa 2.yide alırız

• quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

quote:

Ne ilgisi var kardeşim +6 mirage 200 300m civarında +1 salamender i 1m alabilirsin, seçim senin ama ben itemlerimi kendim +1 alıp basmayı tercih ediyorum en azından dupedir korkusu yaşamıyorum.

+6 200-300m mi?
    +6 beramus'da en en en fazla 100m.

@failed senin dediğin taktikle fp yakarak deniyecem bakalım. bi tane olursa 2.yide alırız

umarım olur eğer olmazsa +6 mirage satayım beramusta (para lasım uehue)

• arkadaslar olımpıyada +1 mırage dagger alıcam ne kadara satıyosunuz (oyun parasına)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.