Şimdi Ara

Mirage sword nerden düşer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler mirage sword istiom wariorum da hem çok karizmatik bi silah hemde atağı çok ii.bu kılıç sadece boslardanmı çıkıo yoksa başka şeylerdende çıkarmı ? bide fiyatı ne kadar ?

• her server da fiyatı farklıdır. bildiğim kadarıyla priestler master olmadan bu silah aattack arttırmıyomuş. bi arkadaş crimson wing den düştüğünü görmüş. ama ona gitmemiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightKolik

beyler mirage sword istiom wariorum da hem çok karizmatik bi silah hemde atağı çok ii.bu kılıç sadece boslardanmı çıkıo yoksa başka şeylerdende çıkarmı ? bide fiyatı ne kadar ?

abssy dm boss bunlardan dusurursun bıde warıorsan buun yerıne raptor al daha ii dir bundan bu bp ler ıcın ıdeal
  • zaten normalde warior item ı olduğu için ben isitiom.benimki male elmoradian warior olduğu için eline çok yakışıcak.ahh o günleri bi görsek.yani ben dies deyim.orda ne kadardır ? bide dies pahalımı ?
  • diez eskiden sudan ucuzdu çitin 1mdi galiba ama ucuz olan serverlar pahalılandı birden ama mirage sword nerden düşer bilimorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öfke_23 -- 18 Şubat 2006 0:22:38 >
  • dm ne oluyo acaba ? bilmiomda.bide abyse den hep dandik şeyler çıkıo bana ya.bp ler için ideal ama warior için daha ii bence.çünkü f9 dada var +7 lik mirage.ve kullanıyo.raptor daha i ama arasında çok büyük atak farkı yok galiba.
  • quote:

dm ne oluyo acaba ? bilmiomda.bide abyse den hep dandik şeyler çıkıo bana ya.bp ler için ideal ama warior için daha ii bence.çünkü f9 dada var +7 lik mirage.ve kullanıyo.raptor daha i ama arasında çok büyük atak farkı yok galiba.

Sen warirorsan ms yi bırak glave Al ms bp lere göredir...

Dm=DarkMare denen yaratıkdır +60 warirorsan 2 heallerla falan kesersin...Abbsy de ise şans işi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Paper Mage statları nası verir?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bugün mirage sword +3 ü cypher da 115 m ye sattım ama biliosunuz ki cypher acaaaiiipppp pahalı
  • yaaa mirage nerden cikar diolar! siz baska cvblar yazıosunuz anlamadım yaa laf kalabalıgı yapmayın yaa!!
    Lutfen soruya duzgun ve anlamlı cvb verin.. LuTfen!!
    MİRAGE SWORD NERDEN CİKAR !!!!
    cvblutfen!
  • solem
    mırage::::::: harpy(yada tum cesıtlerı)
    bırde prıestler ıcın mırage var oda nerden cıkıyo bılmıom
  • benim bildiim tresure chest den çıkabiliyormuş
  • İİDE BP LER KULLANIYO AMA ESAS WARİOR İTEM I ONUN İÇİN KULLANMAK İSTİOM.ÇÜNKÜ ELİME ÇOK YAKIŞACAK.ZATEN GLAVE DE ALACAM O PAHALI DEİL.BP LER İÇİN DİOSUNUZ AMA WARİOR KULLANINCA Bİ İŞE YARAMIYOMU ? ATAĞI FLN ÇOK İYİ.YANİ BENİM İÇİN İİ DEİLMİ BU KILIÇ ?
  • quote:

İİDE BP LER KULLANIYO AMA ESAS WARİOR İTEM I ONUN İÇİN KULLANMAK İSTİOM.ÇÜNKÜ ELİME ÇOK YAKIŞACAK.ZATEN GLAVE DE ALACAM O PAHALI DEİL.BP LER İÇİN DİOSUNUZ AMA WARİOR KULLANINCA Bİ İŞE YARAMIYOMU ? ATAĞI FLN ÇOK İYİ.YANİ BENİM İÇİN İİ DEİLMİ BU KILIÇ ?

Bak Şimdi Benım 54 lvl wariorum da +6 raptorumu patlattıgım ıcın
    +7 ms kullanıodum Ama Şu an elımdekı 155 atacklık ıtemle daha ii
    wuruyorum dıyebılırım ki mırage sword un atacgı 167(+7)..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeusma

solem
    mırage::::::: harpy(yada tum cesıtlerı)
    bırde prıestler ıcın mırage var oda nerden cıkıyo bılmıom

ya kardeş sen safmısın adam zaten o priestler için olan mirageları soruyo yani mirage sword töbe töbe bi soruyu oku ona göre cvp ver bu forumdaki herkez mirage daggerın harpyden çıktıını biliyor.

knighkolik senin soruna gelince abyss trusure chest dm boss bunlardan çıkar çıkarsa. ama bence git direk dm dön bundan çıkmasa da pahalı itemler düşürürsün o parayla alırsın kendine bi mirage sword

• bunun yerine raptor al veya git dm kes mirage sword de düşer raptor da
  • mirage sword warrior item falan değil. master priestler sword(ki mirage sword bu gruba girior) çeşitlerini, warriorlar da spear(raptor vs) çeşitlerini kullanırsa ötekilere göre çok daha verimli olur. ap lerine bakmakla olmaz bu işler. silahın görünüşüyle karizmasıyla hele hiç olmaz. warriorsan spear kullancaksın
  • BEN DAHA LWL 46 YIM YAW AMA HIZLI LWL ATLIOM.LWL 60 OLUNCA Bİ HEALERLA KESEBİLİRİM HERAL DM ZATEN O ZMN A KADAR İLK BAŞTA Bİ GLAVE ALICAM +3 YAPICAM.20M DEİS DE +1 LİK GLAVE.İNŞ YANMAZ +3 E KADAR.AMA BEN ZATEN MALE ELMORAD A ÇOK YAKIŞACAK DİE BU KILICI İSTİODUM.BP LERİN KULLANDIĞINI BİLİOM AMA F9DEVİL DA KULLANIYO MİRAGE.HEMDE ESAS WARİOR İTEM I OLDUĞU İÇİN ATAĞIDA İİ OLDUĞU İÇİN BAYA İİ OLUR.AHH Bİ ALABİLSEM

• bence bu kesinlikle warior item ı çünkü sadece str istio giyebilmek için.yani demekki normalde warior için yapılmış bi item.hem f9 niye kullansın yoksa ?
  • raptorun warrior için olduğunun aksini söyleyene sorarım asas mı kullancak e heale de buyuk bısı yanı
  • yeni gelen flame aposdan çıkar 2 defa çıktı kendim görüp bastım
    ortalama 100 tanede 1 çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.