Şimdi Ara

Mirai Nikki (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

ingilizce olarak indiriyorum yorum atıcam muhtemelen ağlıyarak olucak

Şakamı bu?

anime çok iyiydi şu ana kadar her bölümü izlerken zevk aldım müzikleri olsun olayları olsun güzel ve kendine özgü bir animeydi finali izledikten sonra mutlu olmak istedim ama emin olamadım yahoo answers a da baktım sanırım 1-2 ova veya film gelir yazmışlar ikinci sezon da düşünüyo olabilirler ama o kadar bölüm çıkmaz bana sorarsanız o yüzden o ihtimali pek düşünmeyin açıkcası güzel finaldi (tabiki devamı gelcek ise )iyi animeydi ama yinede böyle bi finalle bırakıp biz biraz daha hazırlancaz diyip kaçmak beni üzdü açıkcası yinede ağlattı o yuuno sahnelerinde hep sevdiğim kız karakterler mi ölür hepmi sevdiğim kızlar yalnız kalır seçilmez animelerde bilemiyorum

Nasıl bir finaldi o ya!? Bir saniye,bir saniye... Çattematte! Son sahnede ki Yuno'nun ( hani arkadaşlarına ailesi ile resimlerini gösteren. ) telefonunda ki Murumuru 1 takısı gördünüz mü? Bu ne demek oluyor? 3. dünyadaki adamda nasıl oluyor? Sonunda Yukki'nin hala Yuno'ya aşık bir şekilde binlerce yıldır orada olduğunu görüyoruz.Bezmiş bir tanrı olmuş herşeyden.Son sahne tamamen şaka gibi! Yuno,boş dünyada beni görmeye geliyor.Hangi Yuno bu!? 1,2,3? Bu ne la? 2. Dünyadaki Yuno ölünce,azrail'i kandırıp mı geldi acep? Son sahnedeki "Gelecek Proje " yazısı da neydi?

ÖNEMLİ DEĞİŞTİRME,MANGASINDA Kİ SON HAKKINDA;

Mangasına göre; 1. dünyada ki murmuru bizim 3. dünyada ki yuno'muza,1. Yuno'nun hafızasını nakleder.3. Dünyadaki yuno bunun üzerine birşeyler yaparak 3. Dünya'nın tanrısı olur.Telefonunda ki Murmuru şeysi de kendini bir şekilde onun yanında tutmak için murmuru'nun bir icadı galiba.Sonunda; Yuno 3. dünyanın,Yukki ise 2. dünya'nın tanrısı olurlar ve bir araya gelebilmektediler artık.Animesinde aynı olayı sorularla bitirerek yapmışlar.

Yine de aşık olduğu 1. yunoyla kavuşamamış hafızasıyla oynanmış beleşe tanrı olmuş dandik yunoyla kavuşmuş Yalnız 3. Yukki de sap gibi kaldı o zaman 3. dünyada Bi de Yuno'nun tanrılık özelliği 3. dünya için geçerli 2. dünyada normal insan olması lazım.Bu ilişki yürümez Yuno ölünce Yukki yine mal gibi kalır.Ama 2 kami'li sisteme geçiş yaptılarsa olabilir, mangayı okumadım.

Ahahaha :D

Evet,evet.2 kamili sistem iyi olurdu. Şaka maka o kadar zamanı kontrol ediyosun,ben olsam ohoooo.Murumuru da diyor sonunda " yarat be güzel bir kadın "

benim için inori nin yuuno nun icaros un shana nın aisawa nın haruhi nin Mizore Shirayuki nin ...... yeri ayrıdır vallaha birazcık saçma oldu gibi ama hiç birini başka güzel bi kadın tamamlıyamaz
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

quote:

quote:

quote:

ingilizce olarak indiriyorum yorum atıcam muhtemelen ağlıyarak olucak

Şakamı bu?

anime çok iyiydi şu ana kadar her bölümü izlerken zevk aldım müzikleri olsun olayları olsun güzel ve kendine özgü bir animeydi finali izledikten sonra mutlu olmak istedim ama emin olamadım yahoo answers a da baktım sanırım 1-2 ova veya film gelir yazmışlar ikinci sezon da düşünüyo olabilirler ama o kadar bölüm çıkmaz bana sorarsanız o yüzden o ihtimali pek düşünmeyin açıkcası güzel finaldi (tabiki devamı gelcek ise )iyi animeydi ama yinede böyle bi finalle bırakıp biz biraz daha hazırlancaz diyip kaçmak beni üzdü açıkcası yinede ağlattı o yuuno sahnelerinde hep sevdiğim kız karakterler mi ölür hepmi sevdiğim kızlar yalnız kalır seçilmez animelerde bilemiyorum

Nasıl bir finaldi o ya!? Bir saniye,bir saniye... Çattematte! Son sahnede ki Yuno'nun ( hani arkadaşlarına ailesi ile resimlerini gösteren. ) telefonunda ki Murumuru 1 takısı gördünüz mü? Bu ne demek oluyor? 3. dünyadaki adamda nasıl oluyor? Sonunda Yukki'nin hala Yuno'ya aşık bir şekilde binlerce yıldır orada olduğunu görüyoruz.Bezmiş bir tanrı olmuş herşeyden.Son sahne tamamen şaka gibi! Yuno,boş dünyada beni görmeye geliyor.Hangi Yuno bu!? 1,2,3? Bu ne la? 2. Dünyadaki Yuno ölünce,azrail'i kandırıp mı geldi acep? Son sahnedeki "Gelecek Proje " yazısı da neydi?

ÖNEMLİ DEĞİŞTİRME,MANGASINDA Kİ SON HAKKINDA;

Mangasına göre; 1. dünyada ki murmuru bizim 3. dünyada ki yuno'muza,1. Yuno'nun hafızasını nakleder.3. Dünyadaki yuno bunun üzerine birşeyler yaparak 3. Dünya'nın tanrısı olur.Telefonunda ki Murmuru şeysi de kendini bir şekilde onun yanında tutmak için murmuru'nun bir icadı galiba.Sonunda; Yuno 3. dünyanın,Yukki ise 2. dünya'nın tanrısı olurlar ve bir araya gelebilmektediler artık.Animesinde aynı olayı sorularla bitirerek yapmışlar.

Yine de aşık olduğu 1. yunoyla kavuşamamış hafızasıyla oynanmış beleşe tanrı olmuş dandik yunoyla kavuşmuş Yalnız 3. Yukki de sap gibi kaldı o zaman 3. dünyada Bi de Yuno'nun tanrılık özelliği 3. dünya için geçerli 2. dünyada normal insan olması lazım.Bu ilişki yürümez Yuno ölünce Yukki yine mal gibi kalır.Ama 2 kami'li sisteme geçiş yaptılarsa olabilir, mangayı okumadım.

Ahahaha :D

Evet,evet.2 kamili sistem iyi olurdu. Şaka maka o kadar zamanı kontrol ediyosun,ben olsam ohoooo.Murumuru da diyor sonunda " yarat be güzel bir kadın "

benim için inori nin yuuno nun icaros un shana nın aisawa nın haruhi nin Mizore Shirayuki nin ...... yeri ayrıdır vallaha birazcık saçma oldu gibi ama hiç birini başka güzel bi kadın tamamlıyamaz

OHA OHA OHA! SHANA MI DEDİN! URISEI URISEI URISEI! AZ ÖNCE BİTİRDİM SHAKUGAN NO SHANA'NIN 3 SEZONUNU VE KONUŞMAK İSTEMİŞTİİİM!

Sonunda baya bölüm atlamıştım,7 bölüm kadar.Son izlediğim bölümlerde Yuji,yaratma tanrısı ile birleşip onun da isteklerini kendi bedeninde barındırmıştı.Ama son bölümde,Shana onu yenip,ona doğru yol olan sevgiyi gösterdi.Son bölümde tam olarak neler oldu? Shana ile kendi yarattığı Xeadus dünyasına gittiler.Öpüştüler filan gayet mutlu sonla bitti aslında.Hakeza, Sakai ve Shana'nın gerçek dünyada ki anıları silindi haliyle.Tam olarak neler oldu,hatırlıyorsan biraz anlatır mısııııın?
  • hocam ikidir hem buraya yazıyon hem mesaj atıyon sadece mesaj atsan yeterli olur burda kirlilik oluyo mesajlar birde gereksiz yere alıntı ile sayfa iyice kirleniyor
  • vay be bu animeyide bitirdik. çeviride emeği geçenlere teşekkürler.

pek fazla yorum yapmayacağım anime hakkında güzeldi ve her güzel şeyin sonu olduğu gibi bitti
  • spoilerlara bakmadın heralde hocam
    %98 ihtimalle şu anda daha bitmedi
  • quote:

spoilerlara bakmadın heralde hocam
    %98 ihtimalle şu anda daha bitmedi

Evet sanırım öyle.Çünkü; O son sahnede çıkan gelecek proje yazısı onlarda " Henüz anime bitmedi,konuyu tamamlayan birşeyler çıkacak. " anlamında.Ancak, ben heycandan mangası'nın sonuna baktığım için,büyük ihtimalle çıkacak OVA veya 1-2 bölümde neler olacağını biliyorum.Yine böyle oldu,lanet olsun.Neyse,Shakugan no Shana'da bitti,artık Shikabane Hime çevirisine devam edebilirim.
  • bu sezon yeni güzel animede fazla yok nası geçicek bilmiyorum bakalım .....
  • quote:

bu sezon yeni güzel animede fazla yok nası geçicek bilmiyorum bakalım .....

eraygns.com

Apollon animesi güzel gibi,animeOU.net'te de güzel animeler var. Bakmanı öneririm.
  • mirai nikkinin ovasında tüm seri işleniyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

mirai nikkinin ovasında tüm seri işleniyo mu?

daha ova çıkmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

mirai nikkinin ovasında tüm seri işleniyo mu?

daha ova çıkmadı.

tv serisinden önce çıkanı kastetmiştim ben.
  • tüm seri sence 7 dakkada işlenebilirmi?
  • 14. bölümdeyim şimdiye kadarki izlenimim güzel bir konu ancak bu kadar basit sıradan binbir mantık hatası ile işlenir.İlk 2 bölümden adam olur diyodum ama...

Günlük kullanıcılarından biri emniyet genel müdürü gibi üst düzey bir şey çıkmazsa küfrederim.

Ama sanırım çıkıcak gibi maşallah opening ve ending tek seferde tüm konuyu işlemiş spoiler yağmuru gibi.
    Toparlıyordur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 23 Nisan 2012; 20:58:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

14. bölümdeyim şimdiye kadarki izlenimim güzel bir konu ancak bu kadar basit sıradan binbir mantık hatası ile işlenir.İlk 2 bölümden adam olur diyodum ama...
    Günlük kullanıcılarından biri emniyet genel müdürü gibi üst düzey bir şey çıkmazsa küfrederim.
    Ama sanırım çıkıcak gibi maşallah opening ve ending tek seferde tüm konuyu işlemiş spoiler yağmuru gibi.
    Toparlıyordur umarım.

Bitirdikten sonra yazsan,bir de o kullanıcının kimliğini spoiler'a alsan daha izlememiş olanlar da spoiler yağmuruna tutulmayacaklar.
  • quote:

quote:

14. bölümdeyim şimdiye kadarki izlenimim güzel bir konu ancak bu kadar basit sıradan binbir mantık hatası ile işlenir.İlk 2 bölümden adam olur diyodum ama...
    Toparlıyordur umarım.

Bitirdikten sonra yazsan,bir de o kullanıcının kimliğini spoiler'a alsan daha izlememiş olanlar da spoiler yağmuruna tutulmayacaklar.

Özür dilerim dostum bu konulara önem veririm ama bunun spoiler olucağını düşünmemiştim lakin sadece tahminde bulundum.

Dasdacik hocamın daha ilk bölümden paralel evren olacağını tahmin etmiştim ben tarzı mesajının spoiler sayılmadığını görünce(üstelik onu okurken daha 10. bölümde mi neydim anladım olaylar açıklanınca hiç şaşırmadım)

Neyse animeyi izledim.

- Paralel evren, zamanda sıçrama olaylarının hala ilgi çekmesine şaşırdım lakin konusunda hiç bir orjinallik göremedim yazık olmuş işlenişi de güzel değildi.
    - Tek sevdiğim yanı karakter çeşitliliği ve ilk bölümlerdeki giz idi. Onları da kısa süre de harcadılar.(murmur biraz şaşırttı hiç beklemiyordum )
    - En sevdiğim karakter Reisuke Houjou şu anaokullu çocuk idi. Onun dışında diğer karakterlere yazık edilmiş.
    - Yukarıda yazıldığı gibi de ufak bir araştırmayla bir çok bug bulunabilir hikayede.
    - İki opening'i de çok sevdim resmen anime için yazılmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 23 Nisan 2012; 21:11:52 >
  • quote:

quote:

quote:

Toparlıyordur umarım.

Özür dilerim dostum bu konulara önem veririm ama bunun spoiler olucağını düşünmemiştim lakin sadece tahminde bulundum.

Dasdacik hocamın daha ilk bölümden paralel evren olacağını tahmin etmiştim ben tarzı mesajının spoiler sayılmadığını görünce(üstelik onu okurken daha 10. bölümde mi neydim anladım olaylar açıklanınca hiç şaşırmadım)

Neyse animeyi izledim.

- Paralel evren, zamanda sıçrama olaylarının hala ilgi çekmesine şaşırdım lakin konusunda hiç bir orjinallik göremedim yazık olmuş işlenişi de güzel değildi.
    - Tek sevdiğim yanı karakter çeşitliliği ve ilk bölümlerdeki giz idi. Onları da kısa süre de harcadılar.(murmur biraz şaşırttı hiç beklemiyordum )
    - En sevdiğim karakter Reisuke Houjou şu anaokullu çocuk idi. Onun dışında diğer karakterlere yazık edilmiş.
    - Yukarıda yazıldığı gibi de ufak bir araştırmayla bir çok bug bulunabilir hikayede.
    - İki opening'i de çok sevdim resmen anime için yazılmışlar.

Aslında ben eğlenerek izlemiştim,çok şizofrenik bir animeydi.Zaman geçirmek ve eğlenmek için iyi bir anime.Eğer animeyi bitirdeysen finalde aslında şunlar oluyor;

1.Dünya'nın Murumuru'su 3.Dünya'nın Yuno'suna,1.Dünya'nın Yuno'sunun hafızasını aktarıyor.3. Dünyada ki Yuno da aynı 1. Dünyada'ki yuno gibi oluyor.Sonra bir şekilde o Dünya'nın Tanrı'sı olup,2.Dünya'da tanrı olan Yukki'yi ziyarete gidiyor.Ve orada bitiyor.

Ha eğer paralel dünyaların inanılmaz işlendiği bir seri istiyorsan bu Steins;Gate'dir.İzlediğin tek saniyene acımazsın.Anime'yi bitirince de ağzın açık " yapmışlar... " dersin.
  • ağlatma şimdi beni tekrar hocam bu saaatte steins gate felan
  • quote:

ağlatma şimdi beni tekrar hocam bu saaatte steins gate felan

Ama ne anime'ydi beeee....
  • ordada yuno gibi bir manyak varsa izleyim
  • yeni sezon yapalarmı acaba sonu biraz değişik bitti
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.