Şimdi Ara

Mirai Nikki (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
10.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok abi yunocuyuz biz :D yunonun psikopatlığına aşık olmuşuz :D
  • 2. açılış çok güzel. 1. açılıştan sahneler koymasalardı daha iyi olurdu bence.
  • Aclik oyunlari terk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faunus

Aclik oyunlari terk.

sen hayatın boyunca anime izledinmi ya ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Aclik oyunlari terk.

sen hayatın boyunca anime izledinmi ya ???

Animenin konusuna baktiginda gercekten benzestiklerini gorebilirsin.
    Sordugun soruya gelince izledim, izliyorum, izlemeye devam edecegim. Bu animeleri asiri yuceltmem gerektigini gostermez.
    Hatta bu animeye muhtemelen Busou Renkin bittikten sonra baslayacagim.
  • bence tamamen izlemeden yorum yapman yanlış. izle bitir sonra yer, eleştir ama izlemeden gelip yorum yapmak hiç adil değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

bence tamamen izlemeden yorum yapman yanlış. izle bitir sonra yer, eleştir ama izlemeden gelip yorum yapmak hiç adil değil :)

Konulari arasindaki benzerlikten bahsediyorum sadece hepsi bu, ne igrenc anime tu kaka falan dedigim yok yani, listemde cunku
  • anime güzelde yazar zaman-mekan mekaniğini s.kmiş paralel evrende gezinmekle zamanda geriye gitmeyi birbirine bulamış bulamaç olmuş bu nedenle saçma bir yanı var ama onun dışında geyet piskopatca ve zevkli bir anime.tavsiye ederim.
  • quote:

Aclik oyunlari terk.

hocam benziyo ama açlık oyunlarındaki gibi insanlar çok ciddi değil yani herkes öldürmek için birbirini aramıyo.sadece bi kaç tip var herkesi öldürmeye çalışan.

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

2. açılış çok güzel. 1. açılıştan sahneler koymasalardı daha iyi olurdu bence.

ben 1. açılışı daha çok sevdim.hem daha bi gerilimli idi.2.ci çok mutlu bi ortam gibi gösteriyodu oysa işin ucunda ölüm var hani

quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

anime güzelde yazar zaman-mekan mekaniğini s.kmiş paralel evrende gezinmekle zamanda geriye gitmeyi birbirine bulamış bulamaç olmuş bu nedenle saçma bir yanı var ama onun dışında geyet piskopatca ve zevkli bir anime.tavsiye ederim.

doğrudur valla son 4 bölümde falan insanın kafası allak bullak oluyo
  • Bu animenin ilk 4-5 bölümünü bildiğiniz delirerek izledim çok beğendim. Şimdi 9. bölümdeyim. Fakat Yunoyla Yukkinin fazla yakınlaşmaları ve gereksiz ecchi sahneleri soğuttu beni.

Yanlız öğrenmek istediğim bir spoiler var. Lütfen bana açıklar mısınız ? Belki ilerleyen bölümlerde görünecek ama ben yine de emin olmak istiyorum şimdiden.

Yuno'nun evindeki cesetler kimlerdi ve neyin nesiydiler ? Yuno gerçekten Yukki'ye bağlı ve iyi bir insan mı, yoksa Yukki de diğer cesetlerin arasına girme yolunda mı ? Yuno iyi biri mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

Bu animenin ilk 4-5 bölümünü bildiğiniz delirerek izledim çok beğendim. Şimdi 9. bölümdeyim. Fakat Yunoyla Yukkinin fazla yakınlaşmaları ve gereksiz ecchi sahneleri soğuttu beni.

Yanlız öğrenmek istediğim bir spoiler var. Lütfen bana açıklar mısınız ? Belki ilerleyen bölümlerde görünecek ama ben yine de emin olmak istiyorum şimdiden.

Yuno'nun evindeki cesetler kimlerdi ve neyin nesiydiler ? Yuno gerçekten Yukki'ye bağlı ve iyi bir insan mı, yoksa Yukki de diğer cesetlerin arasına girme yolunda mı ? Yuno iyi biri mi ?

Kendi annesi ve babasıydı sanırsam o cesetler.
  • quote:

Bu animenin ilk 4-5 bölümünü bildiğiniz delirerek izledim çok beğendim. Şimdi 9. bölümdeyim. Fakat Yunoyla Yukkinin fazla yakınlaşmaları ve gereksiz ecchi sahneleri soğuttu beni.

Yuno'nun annesi babası ve şuanda bulundukları dünyadaki Yuno. Yuno Yukki'yi gerçekten seviyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legendaddy -- 18 Temmuz 2012; 21:50:19 >
  • quote:

Annesi
    Babası
    ve Yuno'nun kendisi :D

ne demek yunonun kendisi dersen ilerde anlarsın :D
  • quote:

quote:

Annesi
    Babası

Evet sonunda bitirdim animeyi. Keske bitirmeseydim. Şimdi kendime kızıyorum bu kadar çabuk bitirdiğim için. Fakat anlamadığım yerler var.

1-) Yuno neden Yukkiye saldırdı sonlarda ?
    2-) Yukki tanrı olduktan sonra neden hala dünyada bir Yukki daha vardı ?
    3-) Yunonun nasıl kendini oldurebildigini ve 2. 3. Dünya olaylarını bı açıklayabilir mısınız defalarca izledim fakat aklım almıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hououin Kyouma!

quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

quote:

14. bölümdeyim şimdiye kadarki izlenimim güzel bir konu ancak bu kadar basit sıradan binbir mantık hatası ile işlenir.İlk 2 bölümden adam olur diyodum ama...
    Günlük kullanıcılarından biri emniyet genel müdürü gibi üst düzey bir şey çıkmazsa küfrederim.
    Ama sanırım çıkıcak gibi maşallah opening ve ending tek seferde tüm konuyu işlemiş spoiler yağmuru gibi.
    Toparlıyordur umarım.

Bitirdikten sonra yazsan,bir de o kullanıcının kimliğini spoiler'a alsan daha izlememiş olanlar da spoiler yağmuruna tutulmayacaklar.

Özür dilerim dostum bu konulara önem veririm ama bunun spoiler olucağını düşünmemiştim lakin sadece tahminde bulundum.

Dasdacik hocamın daha ilk bölümden paralel evren olacağını tahmin etmiştim ben tarzı mesajının spoiler sayılmadığını görünce(üstelik onu okurken daha 10. bölümde mi neydim anladım olaylar açıklanınca hiç şaşırmadım)

Neyse animeyi izledim.

- Paralel evren, zamanda sıçrama olaylarının hala ilgi çekmesine şaşırdım lakin konusunda hiç bir orjinallik göremedim yazık olmuş işlenişi de güzel değildi.
    - Tek sevdiğim yanı karakter çeşitliliği ve ilk bölümlerdeki giz idi. Onları da kısa süre de harcadılar.(murmur biraz şaşırttı hiç beklemiyordum )
    - En sevdiğim karakter Reisuke Houjou şu anaokullu çocuk idi. Onun dışında diğer karakterlere yazık edilmiş.
    - Yukarıda yazıldığı gibi de ufak bir araştırmayla bir çok bug bulunabilir hikayede.
    - İki opening'i de çok sevdim resmen anime için yazılmışlar.

Aslında ben eğlenerek izlemiştim,çok şizofrenik bir animeydi.Zaman geçirmek ve eğlenmek için iyi bir anime.Eğer animeyi bitirdeysen finalde aslında şunlar oluyor;

1.Dünya'nın Murumuru'su 3.Dünya'nın Yuno'suna,1.Dünya'nın Yuno'sunun hafızasını aktarıyor.3. Dünyada ki Yuno da aynı 1. Dünyada'ki yuno gibi oluyor.Sonra bir şekilde o Dünya'nın Tanrı'sı olup,2.Dünya'da tanrı olan Yukki'yi ziyarete gidiyor.Ve orada bitiyor.

Ha eğer paralel dünyaların inanılmaz işlendiği bir seri istiyorsan bu Steins;Gate'dir.İzlediğin tek saniyene acımazsın.Anime'yi bitirince de ağzın açık " yapmışlar... " dersin.

dostum bahsettigin buluşma sahnesi neresi ? Benim bildigim Yukki en son ağlıyor Yunosuzluktan ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

14. bölümdeyim şimdiye kadarki izlenimim güzel bir konu ancak bu kadar basit sıradan binbir mantık hatası ile işlenir.İlk 2 bölümden adam olur diyodum ama...
    Günlük kullanıcılarından biri emniyet genel müdürü gibi üst düzey bir şey çıkmazsa küfrederim.
    Ama sanırım çıkıcak gibi maşallah opening ve ending tek seferde tüm konuyu işlemiş spoiler yağmuru gibi.
    Toparlıyordur umarım.

Bitirdikten sonra yazsan,bir de o kullanıcının kimliğini spoiler'a alsan daha izlememiş olanlar da spoiler yağmuruna tutulmayacaklar.

Özür dilerim dostum bu konulara önem veririm ama bunun spoiler olucağını düşünmemiştim lakin sadece tahminde bulundum.

Dasdacik hocamın daha ilk bölümden paralel evren olacağını tahmin etmiştim ben tarzı mesajının spoiler sayılmadığını görünce(üstelik onu okurken daha 10. bölümde mi neydim anladım olaylar açıklanınca hiç şaşırmadım)

Neyse animeyi izledim.

- Paralel evren, zamanda sıçrama olaylarının hala ilgi çekmesine şaşırdım lakin konusunda hiç bir orjinallik göremedim yazık olmuş işlenişi de güzel değildi.
    - Tek sevdiğim yanı karakter çeşitliliği ve ilk bölümlerdeki giz idi. Onları da kısa süre de harcadılar.(murmur biraz şaşırttı hiç beklemiyordum )
    - En sevdiğim karakter Reisuke Houjou şu anaokullu çocuk idi. Onun dışında diğer karakterlere yazık edilmiş.
    - Yukarıda yazıldığı gibi de ufak bir araştırmayla bir çok bug bulunabilir hikayede.
    - İki opening'i de çok sevdim resmen anime için yazılmışlar.

Aslında ben eğlenerek izlemiştim,çok şizofrenik bir animeydi.Zaman geçirmek ve eğlenmek için iyi bir anime.Eğer animeyi bitirdeysen finalde aslında şunlar oluyor;

1.Dünya'nın Murumuru'su 3.Dünya'nın Yuno'suna,1.Dünya'nın Yuno'sunun hafızasını aktarıyor.3. Dünyada ki Yuno da aynı 1. Dünyada'ki yuno gibi oluyor.Sonra bir şekilde o Dünya'nın Tanrı'sı olup,2.Dünya'da tanrı olan Yukki'yi ziyarete gidiyor.Ve orada bitiyor.

Ha eğer paralel dünyaların inanılmaz işlendiği bir seri istiyorsan bu Steins;Gate'dir.İzlediğin tek saniyene acımazsın.Anime'yi bitirince de ağzın açık " yapmışlar... " dersin.

dostum bahsettigin buluşma sahnesi neresi ? Benim bildigim Yukki en son ağlıyor Yunosuzluktan ?

Ayyy hala siteyi kuruyorum biliyor musun?Ama çogzel oldu.Birkaç güne tamam.

Kapanış şarkısından galiba sonraydı,son sahnede oluyor.Youtube'a Mirai Nikki Final Scene diye aratırsan,eminim görürsün.
  • quote:

quote:

quote:

Annesi
    Babası

Evet sonunda bitirdim animeyi. Keske bitirmeseydim. Şimdi kendime kızıyorum bu kadar çabuk bitirdiğim için. Fakat anlamadığım yerler var.

3-) Yunonun nasıl kendini oldurebildigini ve 2. 3. Dünya olaylarını bı açıklayabilir mısınız defalarca izledim fakat aklım almıyor.

Yuno, yukkiyi öldürüp, başka bir zamana sıçrayıp yeniden yukkiyle birlikte ölüm oyununa katılıp onunla zaman geçirme amaçlı yukkiyi öldürmeye çalıştı.

1.Dünyada hap içip tanrı olup onu dirilteceğini sanıyordu fakat yukki ölmüştü ve diriltemedi.

Bu yüzden kendisi sapık olması sebebi ile tanrı gücünü zamanda atlayarak kullandı.

ve 2.dünyaya geçmişe sıçradı, oraya gidip o zamandaki yunoyu yeni kendini öldürüp onun yerine geçti ve yukki ile ölüm oyununa katıldı (bizim izlediğimiz aslında 2.dünya idi)

2.dünyadaki yukkiyide öldürüp, 3.dünyanın yukkisi ile yeni bir ölüm oyununa katılmayı planlıyordu. Yani bunu bir kısır döngü haline getirip sürekli yukki ile vakit geçirecekti.

Yunonun zamanda sıçrayışları bir birinden farklı paralel evrende 3 adet yeni dünya yaratmıştı.

1.dünya, yani gerçek olan dünya, yunonun zamandan sıçrayışı ve sonrada kendisini öldürmesi ile son buldu.

2.dünyada ise yunonun ölmesi ile birlikte yukki tanrı oldu

3.dünya ise, animede en son zaman sıçraması yapılan yer, yukkinin yunonun ufaklığını kurtarmak için kaçırdığı yer, planlanan ölüm oyununda olacakları herkesin görmesi yüzün den deus ve gelecek günlüğü tasarlayıcısı belediye başkanı ölüm oyunundan vazgeçtiler bu yüzden 3.dünyada kimse ölüm oyununa katılmadı. başka bir ölüm oyunu yapmayı planlamaya başladılar.

Fakat 2.dünyanın murumuru ölmedi, ve 3.dünyada kaldı. 3.dünyanın yunosunun cep telefonunda asılı duruyordu.

Mangaya göre murumuru 3.dünyadaki yunoya, 1.dünyanın yunosunun hafızasını geçirecek.

Ve yuno, sadece 2.dünyanın yukkisine aşık olduğunu fark edecek. bu sebeple 3.dünyanın yukkisine ilgi duymayacak. 3.dünyadaki ölüm oyununu yuno kazanacak, ve 3.dünyanın tanrısı olacak, 3.dünyanın tanrısı olarak çok zor olsada paralel evrenin duvarlarını kıracak ve 2.dünyanın tanrısı yukkinin yanına gelip 2 tanrı mutlu mesut yaşacaklar :D

epey karışık anlattım ama zaten animenin kendisi karışık umarım anlarsın :D
  • quote:

quote:

quote:

Annesi
    Babası

1) Yuno Yukki'yi öldürerek tanrı olacak ve 3.dünyaya giderek tekrar Yukki'yle olacaktı.
    2-) Yukki tanrı olduktan sonra 3.dünyayı gösterdiler animede.
    3-) 1.dünyada bu baştaki olaylar oluyor yani Yuno Yukkiyi takip etmeye falan başlıyor bunlar günlükleri kazanıyorlar sonunda Yuno Yukkiyi öldürüyor. Bunu tanrı olup Yukkiyi geri getirmek için yapıyor bedenini geri getirebiliyor ancak ruhunu getiremediği için ölü bir Yukki yaratmış oluyor(bu kısım ilk bölümün başında var). Sonra 2.dünyaya giderek 2.dünyanın gerçek Yunosunu öldürüyor ve onun yerine geçiyor sonrada animedeki olaylar yaşanıyor. Sonunda Yukkinin onu gerçekten sevdiğini anlıyor (animede söylediği gibi ilk başta sadece onu koruduğu için sevdiğini sanıyordu) ve onun tanrı olması için kendini öldürüyor.
  • pek yukkinin bir önceki dunyadanhaberiyok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

spoiler alırmısın
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.