Şimdi Ara

Mirai Nikki (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
10.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

Mangayı okumama rağmen...
    Sonu iyi bitmesine bitiyorda...Yine de sonu ile ilgili mantık denen birşey yok.

Haklısın

Yuno nasıl yıktı dunyalar arası bariyeri ve ayrıca nasıl ikiside tanrıyken dunyaya geri donup yıldızları izlediler

o değilde sword art online konusu sandım spoiler diye saydırıcaktım bi an
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

quote:

Haklısın

Yuno nasıl yıktı dunyalar arası bariyeri ve ayrıca nasıl ikiside tanrıyken dunyaya geri donup yıldızları izlediler

Sword art onlıne konusunda bleachle ilgili spoiler bulunur mırai nikki pek sanmam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

quote:

Haklısın

Sword art onlıne konusunda bleachle ilgili spoiler bulunur mırai nikki pek sanmam

Sword Art Online nasıl bir seri?
  • 2 gündür izliyorum. 10. bölüme geldim. güzel bir animeymiş. Açılış şarkısıda hoşuma gitti. Yousei Teikoku söylüyormuş şarkıyı.

• 14. bölümde kurtlar vadisi müziği(ilk serisinde)ne rastladım. 13. dakika içinde müzik çalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 14 Ekim 2012; 21:27:07 >
  • Bende merak ettim bunu, indirip izliyim bunu okuldan zaman kalırsa :)
  • Animeyi bitirdim. Etkileyici bir animeydi. Keşke bir şekilde devamını çekselerdi veya mangasını sürdürselerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 15 Ekim 2012; 10:14:29 >

• Konu up. Animeyi tekrar izlemeye başladım. 5.bölümdeyim.

Mirai Nikki gibi anime daha bulamadım, sanıyorum ki hiç bir zamanda bulamayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Konu up. Animeyi tekrar izlemeye başladım. 5.bölümdeyim.

Mirai Nikki gibi anime daha bulamadım, sanıyorum ki hiç bir zamanda bulamayacağım

Ben de boyle bir konuyu bu kadar igrenc bi sekilde kurgulayan baska anime bulamicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

Konu up. Animeyi tekrar izlemeye başladım. 5.bölümdeyim.

Ben de boyle bir konuyu bu kadar igrenc bi sekilde kurgulayan baska anime bulamicam.

Zevkler ve renkler tartışılmaz, kimsenin mirai nikkiyi beğenmesini bekleyemem. Ama bence en iyisi :)
  • Biri bana Yuno gibi sevgili bulsun
  • Bugün bakabt'yi gezerken Mirai Nikki'nin live action dizisinin eklendiğini gördüm. İsmi; Mirai Nikki - Another: World ve 11 bölüm var. Birde mangasına göre farklı karakterler olduğuna ve farklı hikaye işlendiğine dair not düşmüşler. Umarım altyazı hazırlayan arkadaşlar yakın zamanda bir el atarlar diziye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 25 Ocak 2013; 11:56:00 >
  • Konu up,

Animeyi bitireli kaç aylar zamanlar geçti bilmiyorum ama hala deli gibi ostlerini felan dinliyorum animeden kopamadım veya ona benzer güzel bir anime bulamadım. Hiç bir anime aynı tadı vermiyor.

Blood Teller

Filament

• quote:

Konu up,

Animeyi bitireli kaç aylar zamanlar geçti bilmiyorum ama hala deli gibi ostlerini felan dinliyorum animeden kopamadım veya ona benzer güzel bir anime bulamadım. Hiç bir anime aynı tadı vermiyor.

Blood Teller

Filament

Dostum izledinmi bilmiyorum fakat

Deadman Wonderland bu anime kadar güzel izlemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahana35

quote:

Konu up,

Blood Teller

Filament

Dostum izledinmi bilmiyorum fakat

Deadman Wonderland bu anime kadar güzel izlemeni tavsiye ederim

Wonderland'i izledim hocam evet oda güzel animeydi.

Fakat mirai nikki bir tutku oldu bende yerini dolduramadım.

Geçende school days diye bi anime izledim ordada yandere bi kaç kız vardı hoşuma gitti dizi. Harem anime olduğu için biraz abartı şeyler vardı ama yandere kızlar konusunda iyiydi yuno vs gibi.

Yandere kız animesi bakıyorum şu sıra.
  • çok dehşet bi anime. cidden duygulara ve psikilojiye on numara hitap ediyor. izleyiciyi nasıl şaşırtıp, nerede beklenmedik şeylerin çıktığını gördükçe sıkılmadan bi sonraki bölüme geçmeye can atıyor insan. yalnız 2. sezonda konuya neyle devam edecekler onu merak ediyorum. artık etseler de bu kadar ilgi çekici yeni şeyler bulabilirler mi acaba ?

ayrıca yukkiye kimi yerlerde acayip uyuz oldum. otlakçının teki ve bencil. finalde en son olayı haketti. yalnız aklım öyle desede, gönlüm ikisininde birlikte olmalarından yanaydı. kıza yazık oldu. psikopat miskopat ama seviyo be aga. hiçbi zamanda yarı yolda bırakmadı. tereddüt bile etmedi. oysaki bizim hergele öyle mi ? kaç kere o kızı yarı yolda bıraktı. hele finalin son 5 saniyesinde yuna'nın yukki diye seslenmesiyle yaşadığını öğrendiğimde birazcık da sevindim hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 16 Mayıs 2013; 4:57:39 >
  • Ovası yayınlanmış ben yeni gördüm belki bilmeyen vardır iyi seyirler

http://www.turkanime.tv/anime-izle/Mirai-Nikki-Redial-Ova

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ova çıkınca dikkatimi çekti, daha önce izlemedim. Bir günde 14 bölüm bitirdim. Sürüklenip gidiyorum.
  • Kan ve vahşet içeren güzel bir seriydi. Hala izlememiş veya izleyip izlememk konusunda kararsız kalmış herkese bu seriyi öneririm
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.