Şimdi Ara

Mirai Nikki (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
10.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

pek yukkinin bir önceki dunyadanhaberiyok mu ?

oluyo işte ama sonradan haberi oluyor tabi, hani murmur ona herşeyi anlatıyor ekranlar felan geliyordu hatırla. yukki hap içiyordu felan ölüyordu, ama yuno hapı kusuyordu.

• Evet mangayı ve animenin sonunu defalarca okuyup izlememin sonunda her şeyi anlamış gibi hissediyorum. İşin aslı, 1-2 gün bu sondaki buluşma olayından haberım yoktu. (Animede'ki ending'ten sonra kapamıştım animeyi) Sonra sizin yazılarınızla tekrar okudum. Baya iyiydi teselli oldum. Fakat başka bir sitede Mirai Nikki tanıtımında en son gelen Yuno'nun boş bir Yuno olduğundan, asıl Yuno'nun çoktan gittiğinden bahsediyordu. Fakat 1. Dünya'nın Yuno'sunun hatırları 3. Dünya'dakine aktarılıyorsa, en sondaki Yuno'nun seri boyunca izlediğimiz Yuno'dan farkı olmaz, değil mi ? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Aslında biraz da üzüldüğüm tararf, Akise, Hinata falan hepsi öldü. Paralel evrendekiler yaşasa nolur yaşamasa nolur. Dimi ?

Edit : Bide yabancı internet sitelerinde Mirai Nikki : Mosaic ve Mirai Nikki : Paradox diye yapımlar buldum. Neyi nesidir bunlar, bilen var mıdır ? Ayriyetten manganın son 10 bölümünü okudum, başlarını gereksiz buldum animeyi izlediğim için. Sizce gerek var mı okuamya ?

2. Edit : MyAnimeList'te takılırken şöyle bir şey gördüm. Var mı bir bilgisi olan ?http://myanimelist.net/anime/12503/ İngilizce olsa bile izleyebilceğim bir yer varmı, animeyle ilgili her şeyi bilmek ve izlemek istiyorum da ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -S.E.R.K.4.N- -- 25 Temmuz 2012; 23:24:14 >
  • Arkadaşlar acil yardım animenin 23. bölümü açılmıyo izlenmiyo eklendiği video oynatıcıda problem var yabancı sitelere bile baktım nerden izleyebilirim 23. bölümü ?
  • Konusunu beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

Arkadaşlar acil yardım animenin 23. bölümü açılmıyo izlenmiyo eklendiği video oynatıcıda problem var yabancı sitelere bile baktım nerden izleyebilirim 23. bölümü ?

nyaa.eu'dan torrent ile indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doqac00

quote:

Orijinalden alıntı: carteleren

Arkadaşlar acil yardım animenin 23. bölümü açılmıyo izlenmiyo eklendiği video oynatıcıda problem var yabancı sitelere bile baktım nerden izleyebilirim 23. bölümü ?

nyaa.eu'dan torrent ile indirebilirsin.

teşekkür ederim hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

bune abicim hepinizmi yuno cusunuz?

Yukki ciler yokmu hiç yaa

/>

animelerdeki erkek karakterlerin hiç birine sempati duyamıyorum nedense.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

bune abicim hepinizmi yuno cusunuz?

Yukki ciler yokmu hiç yaa

/>

animelerdeki erkek karakterlerin hiç birine sempati duyamıyorum nedense.

cunku bizde turklukden gelen genlerimizde bulunan bir şekilde erkek hep ön planda lider şekilde olmalıdır bu sahneye kadın eklenemez bile ama japon kültüründede incelediğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin ama kadının rolü çok çok fazladır ki bu animelerede yansıtılmışdır sevdiğim bir milllet olmasının bir diğer sebebidir (gerçekten erkek ve kadının neredeyse eşit görüldüğü bir yer fakat erkeğin japon kadınlarının kibarlığını kötüye kullandığı durumlar olduğundan arada bir göz yaşı dökerim )
  • abi bu kız piskopat çıktı ?! ne olduğunu şaşırdım noluyor
  • quote:

abi bu kız piskopat çıktı ?! ne olduğunu şaşırdım noluyor

anime türlerini bilmiyosun sanırım hocam yandere bir karakter bu kız yani bu demektir sevgi psikopatı gibi bişi sevdiği kişi için herşeyi yapar ve sevdiği kişiye başkasının kim olursa olsun selam dahi vermesine dayanamaz sevdiği kişi bir kıza gözünün ucuyla bile baksa elini kesebilir (başka bi animede vardı böyle bişi)
  • ah be bu anime nasıl 3.sayfaya düşer. hala unutamadım
  • database hatası edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Eylül 2012; 17:40:23 >
  • Sonu neydi ya oyle

Sonunda telefonunda yuno benı gormeye geldı yazıyo :S Nasıl iş bu ya bunun ovasını fılan çekerlermı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Sonu neydi ya oyle

Sonunda telefonunda yuno benı gormeye geldı yazıyo :S Nasıl iş bu ya bunun ovasını fılan çekerlermı?

Mangadan son chapterı okuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

quote:

Sonu neydi ya oyle

Link verebilirmisin ?
  • quote:

quote:

quote:

Sonu neydi ya oyle

Link verebilirmisin ?

http://www.mangareader.net/mirai-nikki/59
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sonu neydi ya oyle

Link verebilirmisin ?

http://www.mangareader.net/mirai-nikki/59

Sugoi gerçekten ok guzel bitti
  • Mangayı okumama rağmen...
    Sonu iyi bitmesine bitiyorda...Yine de sonu ile ilgili mantık denen birşey yok.
  • Yeni maceralar ile devam etse keşke.Kısa anime olunca doyum olmuyor.Bu tip önereceğiniz başka anime var mı?(Death Note hariç.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulanx

Mangayı okumama rağmen...
    Sonu iyi bitmesine bitiyorda...Yine de sonu ile ilgili mantık denen birşey yok.

Haklısın

Yuno nasıl yıktı dunyalar arası bariyeri ve ayrıca nasıl ikiside tanrıyken dunyaya geri donup yıldızları izlediler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.