Şimdi Ara

Mirai Nikki (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
10.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok başarılı buldum özellikle sağ üstteki kare muhteşem bir cosplay

Mirai Nikki

hala mirai nikkiyi unutamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Ocak 2014; 4:12:50 >
  • faydalı bir up olmuş listeme ekledim
  • Harika bir seriydi. 1 yılı aşkın bir süredir böyle bir seri izlemiyordum. Çok iyi geldi. Sahip olduğu türlerin hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum. Hele o Gasai Yuno karakteri yok mu, o pembe saçlı psikopat kız, aşık oldum kıza resmen. Açılış ve kapanış şarkıları ve duruma göre izleyicinin psikolojisini değiştirebilen o ostlarda bir harika olmuş. Hatta animenin can damarlarından bunlar. Çok iyi seçilmişler gerçekten. Ayrıca animenin başıyla sonunun alakası bile yok. Daha doğrusu animenin ikinci yarısından sonra olayların gidişatını kestiremiyorsunuz. Bu da çok iyi olmuş. Ben bir kaç olay karşısında afallamıştım açıkçası. Sadece finali tam olarak benim beklediğim gibi bitmedi. Kötü bir final değildi ama daha iyi bir final yapsalardı gözüm kapalı 10/10 verirdim. Gerçi ben yine 10 puan verdim ama
  • Benim de bayıldığım bir animedir.Konusu değişik.Tamam o kadar da mükemmel değildi ama değişikti lan işte.Yuno hala benim rüyalarıma girerBunları da günde 50 kere dinlesem bıkmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Mirai Nikki

Lucy
  • DMUKKS kullanıcısına yanıt
    Bende birkaç gündür sürekli onları dinliyorum. Ayrıca Yuno herkesin rüyasına girmiştir herhalde. Şahsen benim girmişti.

Bu arada nette bunu buldum. Animeyi izledikten sonra birkaç gün bu modda takılabilirsiniz. Baştan uyaralım.

Mirai Nikki
  • şu seride okadar çok mantık hatası vardıki ama herşeye rağman kurgusu ile baya izlenmişti çıktığı dönemde.
  • şu 2.ending şarkısını dinlerken nedense hüzünleniyorum ya. izlediğim en iyi animelerdendi
  • Su an 10. bölüme gelmiş bulunuyorum ama o kadar sıkılıyorum ki izlerken çok basit geliyor. Code Geass'ın ardından hemen başladığım içinde dahada kötü oldu sanırım. Ama yarıda bırakmış olmamak için ve sonunda düzgün birşeyler olacağı umuduyla devam edeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever Support -- 19 Haziran 2014; 21:42:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• simdi bitirdim ama anlamadigim bir sey var finalde en son cikan telefonda gorulen yazi ne anlama geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperior -- 6 Kasım 2014; 21:10:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

simdi bitirdim ama anlamadigim bir sey var finalde en son cikan telefonda gorulen yazi ne anlama geldi?

Yuno came to see me yi mi diyorsun yuki god oldukdan sonra gelen mesajı ?

Seri bittiyse ova sını izle şimdi ovası devamı bunun orda anlarsın ne demek olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahana35

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

simdi bitirdim ama anlamadigim bir sey var finalde en son cikan telefonda gorulen yazi ne anlama geldi?

Yuno came to see me yi mi diyorsun yuki god oldukdan sonra gelen mesajı ?

Seri bittiyse ova sını izle şimdi ovası devamı bunun orda anlarsın ne demek olduğunu

eyv izliyorum hemen dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Gayet hoş bir anime herkese tavsiye ederim ama top 3'me giremez.

Senpai top 3 ünüzü merak ettim bu aralar anime arıyorum.

• abi nasıl ölür bu konu up up up

• Bu arada bu serinin giriş ve bitiş müzikleri kesinlikle çok iyi.
  • Hiç bi seriyi kötülemeyi sevmem gerçekten olabildiğince tarafsız izleyici olmak isterim

Ama böyle bi ana karakterin olması bile seriden soğutuyor,bitirdiğimde anlamıştım ki hakettiği ilgiden fazlasını gören bi seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 4 Mart 2017; 1:11:3 >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Karakterleri gerci karakterlerinden daha cok bas karakteri cok dandik olsada animenin kurgusu iyidi genel jaliyeside iyiydi. Sirf bas karakter dandik diye animenin feda edilmesini dogru bulmuyorum.

Bu sorunun aynisi fate stay night unlimited blade work'de de var oradada bas karakter cok sinir bozucu ama ikinci sezonda o toparliyor. Mirai Nikki de ise serinin genelinde kurgu guzeldi. Diger karakterlerde fena degil ayrica. Ben begenmistim bu seriyi .

• çöp denemez ama animenin yarısı yukki yukki ile geçmese daha iyiydi

yunonun oppailer
  • Isla Tortuga kullanıcısına yanıt
    Ama daha sonra kizin yukkiye neden bu kadar asiri derecede duskun oldugunu cok guzel acikladilar. Yani o yukkuler o sacma gozuken ruhi bizukluklari hikayede cok saglam nir temele oturttular paralel evren konulari aciklandigi an.

O nedenle hikayenin sonunda o -leri ben direkt olarak sildim havada birakilmadigi icin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.