Arkadaşlar salih, oğuzhan ve josef varken bu kadar orta saha oyuncusu alınması doğrumu? Bu paraya daha acil olan sol bek 10 numara stoper hatta 8 numara ve sol ve sağ açık alsak daha iyi olmazmıydı? Not:Kesinlikle Pjanic kötü demiyorum ama daha acil yerler varken neden Pjanic Not2: Bilen varsa maçlar hangi kanalda yayınlanacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Miralem Pjanic Gerekli Miydi?
-
-
Alınması değil alamsı
-
ne ödendi pjanic için ? parasının karşılığını verir çok rahat ama dediğiniz gibi stoper mevkisinde transfer lazım diye bas bas bağırıyorken takımınız gidip pasör orta saha alınması bence fazla lüks ama kaliteli oyuncu adam
ben bizim orta saha kalabalık diyordum(6tane oyuncu) ama sizinde baya kalabalıklaşmış 6-8 no mevkisi josef pjanic atiba salih oğuzhan topal can necip(joker) 6-8 no rotasyonu biraz fazla olmuş gibi
-
Miralem Pjanic Beşiktaş'a mı geldi ?
-
-
Stoper mevzusu zaten Montero'yla kapandı. 8 numara alınmak zorundaydı, Pjanic'in gerekliliğini tartışmak lükstür. Böyle bir transfer bulmuşuz sevinin geçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 2 Eylül 2021; 21:54:2 > -
-
:D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu adam kimdi ya? Kendisi ile ilgili aklımda kalan tek şey bu konunun totemi olması
-
Hüseyin Avni Coş. Bu arada vefat etmiş haberim yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah bilgi için. Benim aklımda Vasip Şahin diye kalmış adı. Baktım googledan değil. Hatırlayamadım bir türlü gerçek ismini. Sağolasın :d
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X