quote:Orijinalden alıntı: 111MirOgLUVersion:0.97d+99 en iyi tartışılmaz versiyon budurAlıntıları Göster 97d yi seviorum
quote:Orijinalden alıntı: 111MirOgLUama orda çok dupe yapılıyoAlıntıları Göster onun anti cheat lerle yada lancherlarla engellemek cok kolay bilgisayar bilgisi olan biri bunu kolaylikla yapabilir
quote:Orijinalden alıntı: darksarsonun anti cheat lerle yada lancherlarla engellemek cok kolay bilgisayar bilgisi olan biri bunu kolaylikla yapabilirAlıntıları Göster Tabiki 97d
quote:Orijinalden alıntı: Soul_Master97d yi tercih ederim Alıntıları Göster onu bende severim amaçok hile yapılıyo ama ara sırada olsa orayı da oynuyorum benim için aslında versiyon çok fark etmiyor mu mudur :)
quote:Orijinalden alıntı: 111MirOgLUonu bende severim amaçok hile yapılıyo ama ara sırada olsa orayı da oynuyorum benim için aslında versiyon çok fark etmiyor mu mudur :) Alıntıları Göster miroğlu bildiğin şöyle güzel bi server warsa sitelerini söylesene
quote:Orijinalden alıntı: Soul_Mastermiroğlu bildiğin şöyle güzel bi server warsa sitelerini söylesene Alıntıları Göster al sana süper servar bu senin işini görür sanıyosam http://ukume-muonline.no-ip.org/
quote:Orijinalden alıntı: 111MirOgLUal sana süper servar bu senin işini görür sanıyosam http://ukume-muonline.no-ip.org/Alıntıları Göster demek en çok 97d seviliyo
quote:Orijinalden alıntı: 111MirOgLUdemek en çok 97d seviliyo Alıntıları Göster ewet 97 d en gusel wersionlardan biri ama ukemu ya girlior ama uyelik kismini bulamadm
quote:Orijinalden alıntı: darksarsewet 97 d en gusel wersionlardan biri ama ukemu ya girlior ama uyelik kismini bulamadmAlıntıları Göster darksars OPTIONS TAN üye olcan ama şimdi giremezsin site kapalı şuan oyunda kapalı
quote:Orijinalden alıntı: Soul_Masterdarksars OPTIONS TAN üye olcan ama şimdi giremezsin site kapalı şuan oyunda kapalıAlıntıları Göster nasıl bulamadın yaw :)))))))) orda hemen
quote:Orijinalden alıntı: 111MirOgLUnasıl bulamadın yaw :)))))))) orda hemenAlıntıları Göster 97D hariç tüm 97 versiyonlar ve 1.02d
quote:Orijinalden alıntı: Tyler Durden97D hariç tüm 97 versiyonlar ve 1.02dAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: oz1kan 97D hariç tüm 97 versiyonlar ve 1.02d 1.02d bencede güzel
quote:Orijinalden alıntı: 111MirOgLUquote:Orjinalden alıntı: oz1kan 97D hariç tüm 97 versiyonlar ve 1.02d 1.02d bencede güzel Alıntıları Göster 97d tartışılmaz.OYNANIR
quote:Orijinalden alıntı: ByMurat_97d tartışılmaz.OYNANIRAlıntıları Göster ii bakalım bende oynarım bulursam quote:Orjinalden alıntı: MuRaT_09 97d tartışılmaz.OYNANIR