Şimdi Ara

AK-47 skin seçimi hakkında anket

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ark.lar ak-47 skini satın alıcam fakat kararsız kaldım..

http://strawpoll.me/5767232

• güzel kırmızı stickerlı bir redline veya aquamarine :)
  • St red line görevde kullanılmış işini görür bnce cok güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redline gerçekten güzel bir skin fakat bütçeniz var galiba o yüzden diğer skinlere yönelmeniz daha iyi olur. seviyorum ben de hatta uzun zaman kullanmışlığım var ama pek olayı yok bence ve cok kisi kullanıyor.

wasteland seviyorum ben, hosunuza gitmiyorsa aquamarine iyi secim olur. bu ikisi cidden güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ark.lar fikirleriniz için, redline ve aqua arasında kaldım an itibaren 1 - 2 saate alıcam birinden birini. aquaya uygun bi sticker yok gibiyken (varsa bilmiyorum) redline'ın daha uygun fiyatta olması ve 4x kırmızı ya da uygun sticker'lar ile çok güzel durması biraz daha ağır basıyor gibi..
  • Hocam ak47 nin efsanesi Fire Serpent tir al birtane Görevde Kullanmış ateş bile farklı ediyor :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sourman

teşekkürler ark.lar fikirleriniz için, redline ve aqua arasında kaldım an itibaren 1 - 2 saate alıcam birinden birini. aquaya uygun bi sticker yok gibiyken (varsa bilmiyorum) redline'ın daha uygun fiyatta olması ve 4x kırmızı ya da uygun sticker'lar ile çok güzel durması biraz daha ağır basıyor gibi..

Hocam gözünü seveyim zevksizlik yapma al bi wasteland veya case hardened

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wasteland favorim
  • wasteland veya Frontside Misty
  • wasteland veya case hardened, redline kullandım 1 hafta çabuk sıkılıyorsun pek olayıda yok. case hardened al olmadı wasteland
  • aquamarin güzel skin bence çöl isyancısıda güzel ama ben olsam sertleştirilmiş kasa yada aquamarine alırdım
  • o değilde şimdi aklıma geldi hepsi bahane vulcan şahane hepsini boşver git vulcan al bence
  • LoCoMaNia kullanıcısına yanıt
    bana da o silah itici çok sıradan geliyor hele o fiyata :)
  • eğer oyunu full cozunurlukte oynuyorsan hiçbişeyinden kısmıyorsan sertleşmiş kasayı tavsie ederim. Ama redline hertürlü gideri var.
  • redline alıp 4x sticker bastım sıkılırsam ileride değişirim şimdilik güzel :) teşekkürler ark.lar.
  • ST AK FIRE SERPEANT FN ASAGISINI KULLANMAM
  • Redline ve kirmizi sticker iyi tercih. Gule gule kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakcakil

Redline ve kirmizi sticker iyi tercih. Gule gule kullan

teşekkürler hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoCoMaNia

Hocam ak47 nin efsanesi Fire Serpent tir al birtane Görevde Kullanmış ateş bile farklı ediyor :):)

bence acayip kötü bir skin ve gereksiz pahalılıkta
  • Bana görede en iyi ak skini redline çok iyi bir seçim yapmışsin hangi stickerleri yapistirdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.