Şimdi Ara

Mirror's Edge Güzel mi? Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mirror's Edge güzel bir oyun mu tarzının ilk ve tek örneği diyolar aslında videolarından çok da etkilenmedim ama oynarken iyi bir haz vereceğini düşünüyorum atlama zıplama felan dövüş de var oynayan arkadaşlar veya oyun hakkında bilgisi olanlar bir yardım etsin güzelse indireyim ayrıca oyunun sistem gereksinimleri bayağı düşük geldi bana neyse siz bana şöyle iyi böyle iyi ama bu yönleri kötü felan diye zaman ayırıp cevap verirseniz sevinirim zamanınız yoksa direk güzel oyun indir veya hiç güzel değil indirme deseniz de olur ama eğer açıklamalı iyi ve kötü yönlerini zaman ayırıp yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

• Oyun oynanış bakımından diğer FPS oyunlarından baya farklı. Görmüşsündür, silahla çatışmadan çok kaçma ve kovalama üstüne bir oyun. Bu farklılıktan dolayı oynanması gereken bir oyun bence. Art arda saatlerce oynamak biraz sıkabilir ama bence oyna. Ben çok sevmiştim ama bir yeri geçemedim kaldı öyle. Takıldığım yerde hızlı koşarken oyun kasıyor o yüzden bir türlü sağlıklı ilerleyemeyip yakalanıyorum. Neyse başka yapacak bir şeyin yoksa dene bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirror's Edge kendini sıkmadan oynatan nadir FPS'lerden biridir. Bence efsanedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Oyun oynanış bakımından diğer FPS oyunlarından baya farklı. Görmüşsündür, silahla çatışmadan çok kaçma ve kovalama üstüne bir oyun. Bu farklılıktan dolayı oynanması gereken bir oyun bence. Art arda saatlerce oynamak biraz sıkabilir ama bence oyna. Ben çok sevmiştim ama bir yeri geçemedim kaldı öyle. Takıldığım yerde hızlı koşarken oyun kasıyor o yüzden bir türlü sağlıklı ilerleyemeyip yakalanıyorum. Neyse başka yapacak bir şeyin yoksa dene bence.

o sorunun çözümü basit

" Belgelerim klasöründe "EA Games" Klasörü içinde Tdgame - config - TdEngine yi txt olarak açıyosunuz.Orada "ctrl+f" bul yoluyla ResX ve ResY diye aratın ResX=1440 ResY=900 yaparsanız düzeliyor

• Çok eğlenceli bir oyun, zaten sürekli bundle larda falan veriliyor. Tabiki sıkıyor biyerden sonra ama oynamaya değer .
  • Güzel
  • Bir yerden sonra sikiyor demisler ama acikcasi ben sikilmadan oynamistim. oyun aslinda tam free run, yani assassin's creed'in o damdan dama atlamasi kosmasi falan var ya, onun temelini olusturan sporun oyunu. Zevkli bu acidan. hikaye de basit bir komplo hikayesi. bence dene

• karamurat_670 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim tavsiyen için. Ben de benim bilgisayarımla alakalı sandığım için hiç internette araştırmamıştım. Bugün oynayayım bari.

• Saolun arkadaşlar da ben dün baktım cevap yok indiriverdim zaten 6 gb oyun 45 dk da indi setupunu da bitirdim oyunceviriden türkçe yamayı da dayadım medium da kasmadan oynuyorum ama 20 dk - yarım saat oynayınca sıktı bıraktım zaten bu ara offline olarak cod mw2 bitirmeye çalışıyorum onu da high da 0 kasma oynuyorum yarısını geçmişimdir heralde cod oynarken canım mirror's edge çekiyor onu açıyom oynarken canım cod çekiyo bende face e giriyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Çok teşekkür ederim tavsiyen için. Ben de benim bilgisayarımla alakalı sandığım için hiç internette araştırmamıştım. Bugün oynayayım bari.

AMD ekran kartınız varsa physx kapalı oynama durumundasınız çünkü kodları çözemez gpu, fizik kodlarını da cpu ya çözdürmek ister bu da haliyle 1-2 fps almanıza yol açar
  • Bittiğine üzüldüğüm nadir oyunlardandı.Cidden güzel ve keyifli.Kendine bağlıyor.Hele bittiğinde çalan o soundtrack ah ahh.İkinciyi bekliyoruz sabırsızlıkla
  • Başlamayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.