Merhabalar, Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum da internette bir araştırma yaptım ve aynasız diye adlandırılan modelleri gördüm.Lensleri değiştirilebilien, yarı pro diyebileceğimiz makineler gibi anladım bunları fakat her yer optik zoom kısmı boş bırakışmıştı.Bu makinelerde zoom işlemi nasıl gerçekleşiyor? Ayrıca Canon PowerShot S110 ya da bu bütçelere yakın bir mirrorless almayı düşünüyorum.Önerileriniz nelerdir.(Profesyonel fotoğrafcılıktan anlamıyor.İstedğim sadece güzel çeksin yeter ve de çok büyük olmasın :) )
Guzel dusunmussun, zoom fonksiyonunu lensler yapar zaten o yuzden endiselenmene gerek yok. Alacaksan kesinlikle canon alma.
İlk tercihin Olympus OM-D E-M5 olsun, cogu dslr'ye tas cikaran bir kameradir. butcene gore coksa yine olympus'un pen modellerini alabilirsin. Eger onu da istemezsen sony ya da panasonic'e bak.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Compact yada slr like tabir edilen makineler amacınıza daha uygun, aynasız sistem makinelere bakmanıza gerek yok şimdilik. optik zoom kısmının boş olması önüne takılan objektifle alakalı mesela 24-70 gibi bir objektif varsa kabaca 3x 24-105 varsa yine 4x denilebilir.
aşağıdaki modeller yada bunların bir alt modelleri sizin için daha uygun olacaktır.