Şimdi Ara

MIS Mezunu için sertifika tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2009'da yurtdışındaki bir üniversitenin MIS bölümünden mezun oldum. Şuan şatış temsilcisi olarak çalışıyorum fakat bölümümle ilgili bir mesleğe geçiş yapmak istiyorum. Aldığım yazılım derslerinin çoğu giriş seviyesi derslerdi ve çoğunu zaten unuttum. CCNA veya MSCE sertifikası kursuna giderek sertifika ile sistem sorumlusu gibi bir pozisyon düşünüyorum. Ancak okuduğum kadarıyla artık bu sertifikalar soru ezberleyerek alınabildiği için fazla bir geçerliliği yokmuş.

30 yaşındayım ve tekrar'dan yeni bir sektörde başlamak konusunda kararsızım. Ama şu an çalıştığım sektör ve pozisyondan hiç memnun değilim. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var ise çok memnun olurum.

Saygılar,

• Bir müddet Pepsi'de IT departmanında çalışmışlığım var. Orada MIS mezunu çalışanlar mevcuttu. Kardeşim de yine bu bölümü okuyor. Benim gördüğüm kadarıyla bu bölümden mezun olanların yapabileceği en güzel iş IT departmanında proje yöneticiliğidir. Oraya giden yolda ise analist olarak başlanabilir. Zaten bölümün de asıl amacı burdan mezun olan adamın kod yazan bir yazılımcı olması değil, IT departmanı ile diğer departmanlar arasında(Muhasebe, finans, Satış vs.) köprü görevi görmesi, iletişimi sağlamasıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.