Arkadan kalamalı 4000'lik misinalı spin olta makinası Ürün Fiyatı: 179 TL Kargo 1 TL Stok: 190 Adet https://www.savala.com.tr/urun/uni-red-spin-olta-makinasi-cocuk-olta-makinasi-18123 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patavatsız -- 5 Ocak 2024; 0:10:19 > |
Misinalı Spin Olta Makinası 179 TL
-
-
Hocam zopası nerde
Çocuk diyor birde o kötü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 5 Ocak 2024; 0:45:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oltacılık ucuza kaçılacak bir hobi değil ne yazık ki. Elinizde 179TL lik bir çöp olsun isterseniz tercih edebilirsiniz.
-
Çop...Aynı zamanda ucuz değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 5 Ocak 2024; 8:7:16 > -
Günaydım, hiç balık tutmamış ama denemek isteyen biri için ne önerirsiniz hocam? (sarıyer-yeniköy sahil tarafında denemek istiyorum)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Balık tutan birini bul tek başına başarılı olamayabilirsin
Yemli mi sahte balık ile mi tutacaksın buna karar ver önce
Sahte ile tutacaksan bu olabilir
Yemli için bu olabilir
Çok geniş bir konu acayipte masraflı bir hobi
Geçen sene bin liralık sahte balık kaybettim neredeyse :)
-
Hiç balık tutan tanıdığım yok 🤦♂️ evet pahalıymış biraz hani 1000 tl ye kadar alırım diyordum ama dediğiniz gibiyse biraz daha param olunca tam hazır şekilde alayım. Teşekkürler ilginiz için
Kıyı iskele balıkçılığı için bu uygun mudur hocam
www.decathlon.com.tr3 Parçalı Surf Kamışı - Balıkçılık - 420 cm 100/200 g - Symbios 500https://www.decathlon.com.tr/p/3-parcali-surf-kamisi-balikcilik-420-cm-100-200-g-symbios-500/_/R-p-310529
Bu 100 - 200 gram atarlı bana biraz fazla geldi
Ayrıca makinesi de yok
En kolay yol bölgenizde bulunan balık malzemecisine gidin hangi balığı hangi yem ile tutacağınızı fikir edinin bilindik markalardan bir takım fiyatı vermesini isteyin. Fiyatı öğrenip daha sonra internette araştırabilirsiniz.
Makine ve kamışta bilindik markaları alın, Okuma, Dam, Shimano, Daiwa
Caperlan da bilindik ama balıkçılar pek tercih etmiyorlar
-
Maalesef giriş seviyesinin bile altında bir ürün. İğne sert bir yere takıldığında veya makinayı biraz zorladığınızda ya plastik kol kırılıyor yada makinanın heryeri ayrı oynamaya başlıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X