Şimdi Ara

Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Filmli fotoğraf makineleri hala digitallerden daha iyi fotoğraf çeker.

1922 de çekilmiş olması normal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

Hadi oradan ya fotoğraflar 1922 'de çekilmişmiş bu kadar da kendinizi kandırmayın fotoğraflara bakıyorum en son kalite ile çekilmiş gibi görünüyor nerede ise ve ben 2010 2011 'deki DH 'tan indirdiğim teknoloji videolarına baktım geçenlerde ses kötü video kalitesi çok düşük vay be dedim bugün siteye bakıyorum videolara 720 p videolar kalite de fark atmış şimdi bu fotoğraflara bakıyorum 1922 yılı değil 1962 bile olsa olamaz arkadaş fotoğrafçılıkla uğraşan arkadaşların yorumlarını da merak ediyorum..

• bizim de piramitimiz var . çinde beyaz Türk piramiti . çinlilerin söylediğine göre oğuz kaanın resmi de oradaymış . avrupada da bosnada keşfedildi sanırım . o yıllarda ya çok modaymış yada üç kıtaya da yayılan bir din varmış . yada daniken doğru söylüyor . uzaylılar bunları yaptırmış.
    tutankamun büyük adamdı . işçilerin maaşını da terleri soğumadan verirdi. günlük olarak her işçinin bira hakkı da vardı
  • Beyler açılın , mekanın sahibiyim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.