Şimdi Ara

Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
6.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CartmanBra

Adamın mezarını acarken akrabalarına sormamislar mi? Bu nasil iş? Ben şimdi kendimi mumyalatsam çok değerli eşyalar koysam yanıma ustume de piramit ceksem 5 bin yıl sonra elemanın teki mezarımi açıp malları alıp gidebilcek mi? Olmaz ama böyle.

Belki cidden öldükten sonra canlanicaz. Adam ölüm hayatında su an ohh rahatim altını falan istifledim canlaninca karı kızla yerim diyor. Seviniyor hayaller kuruyor. Yazık ya.

Adam haklı

Ananızın bacınızın mezarında dinamit patlatsalar hoşunuza gider mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Resmen acizligin gostergesi. Dunya kadar malinda olsa fakirde olsan öluyorsun be usta

Ya senin mezarın erozyonda kayıp kaybolacak, adamın piramiti var...

Eee???

Adam oldü öldu. Suan ben ondan ustunum.

Öldü ama adi yasaiyor diyecen ama olduktrn sonra adi yaşasa ney yaşamasa ney

• 1922 yılında böyle kmera varmıydı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Restorasyonla HD olabilir. Örnek eski Yeşilçam filmleri

• Ben kabenin içini aşırı merak ediyorum birde peygamber efendimizin kabrini keşke görebilsek keske görebilsem

• 2 bini aşkın bilgisayar taramasını kapsayan sanal otopsinin ardından firavun Tutankamon'un "gerçek" yüzü ve bedeni

Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)

Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)

https://gizliilimler.tr.gg/%C7ocuk-Kral-Tutankamon--k1-Tutankhamun,-Tutankhaton-k2-.htm

• Tutankamon iğne miymis

• akıllarda tek soru

peki o 600 milyar dolar noldu?
  • bu mısır medeniyeti çok dikkatimi çekiyor adamlar o tarihte neler yapmışlar süslemeler felan
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    En basit şekilde insanlar çölü geçmeyi öğrendi diyebiliriz ve orduları o kadar gelişmiş değildi çünkü savaşmaya çok gerek kalmıyordu ihtiyaç duymuyorlardı

• Tek kelime ile

Mu az zam

O kadar eski yıllarda piramidi nasıl yapmışlar diye düşünmeye gelmeden önce bıraktıkları eserler bile nasıl yaptılar diye düşünmek lazım.

• twitterbey T kullanıcısına yanıt
    Birader ikile

• Aslan seklindeki masalar hangileri?

• ustası güzel sıva yapmış, binlerce yıl geçmiş akma dökülme yok duvarlarda. rutubet felan da yapmamış, bence o dönemin taş / duvar ustası > tutankamun
  • Ülkemizde binlerce Tümülüs var. İçlerinden bu kadar şey çıkmasa bile çoğunda en az 1-2 milyon liralık malzeme oluyor. Tabi bu Tümülüsleri şu anda kim açıyor derseniz, genellikle siyasiler, devlet içinde yüksek kademeli bürokratlar ve güçlü işadamları. Yani zengin malına mal katmaya devam ediyor. Bir gariban vatandaş elinde kazma kürekle Tümülüs yakınında gözükse 10 dk sonra Jandarma tepesine biniyor. Hey yavrum hey...

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

Adamın mezarını acarken akrabalarına sormamislar mi? Bu nasil iş? Ben şimdi kendimi mumyalatsam çok değerli eşyalar koysam yanıma ustume de piramit ceksem 5 bin yıl sonra elemanın teki mezarımi açıp malları alıp gidebilcek mi? Olmaz ama böyle.

Belki cidden öldükten sonra canlanicaz. Adam ölüm hayatında su an ohh rahatim altını falan istifledim canlaninca karı kızla yerim diyor. Seviniyor hayaller kuruyor. Yazık ya.

Adam haklı

Ananızın bacınızın mezarında dinamit patlatsalar hoşunuza gider mi ?

Sesli güldüm

• bu Tutankhamon'un mezarı lanetli deniyor...

https://gizliilimler.tr.gg/Tutankamon-h-un-Laneti.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 17 Eylül 2017; 16:54:53 >
  • reis jinekomastiymiş galiba o memeler ne birde hiç tüyü kılı yok

• Dünya malı 6 kent trilyon dolarda olsa dünyada kalıyor işte.

• o dönemin parasıyla yaklaşık olarak 600 milyon dolar, şimdi kaç para eder
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.