Şimdi Ara

Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
6.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1922 yılında Mısır Firavunu Tutankamon'un mezarı keşf edilir. Tarihin en büyük keşiflerinden birisi olarak kabul edilir.
    Mezardan çıkan şeyler keşif ekibini çok şaşırtmıştır. Mezardan çıkanların değeri o dönemin parasıyla yaklaşık olarak 600 milyon dolar civarındadır.
    İşte 1922 yılında keşfedildiği ilk anda çekilen fotoğraflar.İnsan gerçekten hayret ediyor. Bu arada aslan şeklindeki masalar full altındır.

Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)Mısır Firavunu Tutankhamon'un mezarının ilk keşfedildiği zamanki fotoğrafları(Renkli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsaac Newton -- 15 Eylül 2017; 22:43:7 >

• Ölmeden önce kıymetini bilselermiş adamcağızın
  • Büyük adamdı vesselam
  • Resmen acizligin gostergesi. Dunya kadar malinda olsa fakirde olsan öluyorsun be usta
  • Adamın mezarını acarken akrabalarına sormamislar mi? Bu nasil iş? Ben şimdi kendimi mumyalatsam çok değerli eşyalar koysam yanıma ustume de piramit ceksem 5 bin yıl sonra elemanın teki mezarımi açıp malları alıp gidebilcek mi? Olmaz ama böyle.

Belki cidden öldükten sonra canlanicaz. Adam ölüm hayatında su an ohh rahatim altını falan istifledim canlaninca karı kızla yerim diyor. Seviniyor hayaller kuruyor. Yazık ya.
  • Daha bir çok fotoğraf var da buraya ekleyemedim bir türlü. Serverlar sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

Daha bir çok fotoğraf var da buraya ekleyemedim bir türlü. Serverlar sağolsun.

Hangisi aslan masa
  • İlgimi çekerek inceledim paylaşım için sağol.
  • Saddce 2. Fotoğraf bir yerde görmüştüm. Diğerlerini ilk defa görüyorum teşekkürler. Antik Mısır'a ilgisi olanların görmeleri gereken fotoğraflar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibeyindonanimhaberi

quote:

Hangisi aslan masa

Sanırım siyah tilki gibi olan

Hayret verici yahu . Bilmem kaç bin yıl önce ...

Firavun o tabut gibi şeyin içinde mumyalanmış şekilde mi yatıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UgandaBukalemunu

quote:

quote:

Hangisi aslan masa

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Resmen acizligin gostergesi. Dunya kadar malinda olsa fakirde olsan öluyorsun be usta

Ya senin mezarın erozyonda kayıp kaybolacak, adamın piramiti var...
  • mezarın içini gösteren fotoğraf var mıdır? ya da açmışlar mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

Adamın mezarını acarken akrabalarına sormamislar mi? Bu nasil iş? Ben şimdi kendimi mumyalatsam çok değerli eşyalar koysam yanıma ustume de piramit ceksem 5 bin yıl sonra elemanın teki mezarımi açıp malları alıp gidebilcek mi? Olmaz ama böyle.

Belki cidden öldükten sonra canlanicaz. Adam ölüm hayatında su an ohh rahatim altını falan istifledim canlaninca karı kızla yerim diyor. Seviniyor hayaller kuruyor. Yazık ya.

güldürdün hocam sağol

• Ulan bu misir imparatorlugu nasil cokmus acaba habire izliyoz yok soyle zengin yok zamaninin en iyi gok bilimcisi matematikcisi ocusu bucusu ee bu adamlar nasil coktu gitti acaba ???

En son denizde bogulan firavundan sonra varisi neyim yokmuydu bunun tohumu atamamis mi ? Noldu ondan sonrasi belirsiz
  • quote:

quote:

quote:

Hangisi aslan masa

3 tane tilki,aslan şeklinde masa var hocam.
    Bu arada evet, firavun mumyalanmış şekilde lahit gibi şeyin içinde yatıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangisi aslan masa

3 tane tilki,aslan şeklinde masa var hocam.
    Bu arada evet, firavun mumyalanmış şekilde lahit gibi şeyin içinde yatıyor.

Hah lahit . Doğru ya

İçini gösteren fotoğraf var mıdır hocam ? Neyse hazıra konmayalım

Üstteki arkadaşın dediği gibi "Nasıl çöktü bunlar ?"

Birde bu piramitleri oraya nasıl diktiler arkadaş

• Bayağı iyi eşyalar var. Yalnız o beyaz torba gibi olan şeyler nedir ?
  • Hadi oradan ya fotoğraflar 1922 'de çekilmişmiş bu kadar da kendinizi kandırmayın fotoğraflara bakıyorum en son kalite ile çekilmiş gibi görünüyor nerede ise ve ben 2010 2011 'deki DH 'tan indirdiğim teknoloji videolarına baktım geçenlerde ses kötü video kalitesi çok düşük vay be dedim bugün siteye bakıyorum videolara 720 p videolar kalite de fark atmış şimdi bu fotoğraflara bakıyorum 1922 yılı değil 1962 bile olsa olamaz arkadaş fotoğrafçılıkla uğraşan arkadaşların yorumlarını da merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Büyük adamdı vesselam

Tanışıklığınız var sanırsam önceki hayatınızda hala oğlunuz muydu?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.