Şimdi Ara

MISIR PİRAMİTLERİ NASIL İNŞA EDİLDİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: nevarbe

http://www.turkdirlik.com/Bilgimece/Turkoloji/Kultur/MKilic0023.htm

sayfanın aşağılarını iyi okuyun.en eski pramitleri Türkler yapmıştırmısırlılarınkiler imitasyon

bi şeyide biz bulmayalım bee nalet olsun içimdeki Türklük sevgisine

• Atlantisliler yaptı diye bir idda da var Atlantisin yıkımından kurtulan birkaç insan dünyaya yayıldı ve bilimlerini diğer insanlara aktardılar falan filan
  • bence
    bkz:Hiram Abif
  • MISIR PİRAMİTLERİ TÜRKİYEDEN KAÇIRILMIŞTIR. BUNLARIN GÜMRÜKTE ADAMLARI VAR. GÜMRÜKTEN KOLAYCA GEÇİRTMİŞLERDİR BLOK TAŞLARI faceboktaki videodan alıntı

• uzaylılar bakmış insanlılar meraklı varlıklar, yapıp kaçmışlar yıllar boyu düşünüp taşınıp saçmalayalım da gülsünler diye
  • mısırlıların resimleri vardır böle tahta üzerinden koca blokları kaydırırlar ya da iplerle bir grup mısırlı ceker blokları hepsi dümendenmiş
  • abi oku oku garip oldum ya ne ilginç yapıt bunlar ya bende gidiom mısıra merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzu

6- Piramidin bulunduğu yerden geçmesi tasarlanan bir meridyen, Dünyamızı tam iki parçaya ayırır.

Her meridyen dünyayı tam 2 parçaya ayırır.
  • Piramidde kendi kendine olan yoğurttan yemek lazım :/
  • Tanrıların arabaları adlı kitabi okuyun arkadaşlar bunların açıklamalırının hepsi mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 2 Şubat 2009; 2:50:12 >
  • gizem mizem yok palavra hepsi bizzat kendim inşa ettirdim
  • Beyler mısırdaki piramitlerin boyları 150mt civarında ancal şu an çini Xi kendini Xiyang şehrinde bulunana M.Ö. 4000 ila 5000 yıl evvel Türkler tarafından yapıldığı bilinen Beyaz piramitler var ve bunların sayısı 100den fazla en büyüğü 300 mt.den fazla google araştırma yaparsanız ve youtube dede videolar mevcuttur.Google Earthtete mevcuttur koordinatları internette bulun ve yazın çıkar.çinliler bunları tüm dünyadan saklamktadır.

Yaşasın çin soykırımı altındaki Doğu Türkistan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖTÜKEN -- 2 Şubat 2009; 3:13:44 >
  • ok
  • mısırdak, pramitleri gelecekten gelen insanlar yaptı. zaman yolculuğu gelecekte çoktan bulundu yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutup ayısı

türkiyeden kaçırılmış senin haberin yokmuydu

Böyle bir röportaj yapıldı halkan kişilere soruldu piramitler türkiyeden kaçırılmış sizde nasıl kaçırılmış olabilir falan neler neler saçmaladılar.
    Hatta bir tanesi tarih öğretmeniydi dedi işte yok güvenlik iyi değil deniz yoluyla kaçırmışlardır falan konuşmanın sonunda mesleğini söyledi dondum kaldım ya tarih öğrenmeniyim dedi.Nasıl bilgisiz bir toplumuz nasıl uyduruyoruz bir kere daha görmüş oldum yazık .

• piramitleri yıkalım yerle bir edelim o zaman öğreniriz
  • sanırım en büyük ve ilk pramitleri çin topraklarına Türk'ler yaptı diye biliyorum ama Çoğu kişi bunu bilmiyor bununda nedeni çin hükümdarlarının bu pramitleri saklı tutmaları Türk kültürnün büyümemesi için

MISIR PİRAMİTLERİ NASIL İNŞA EDİLDİ?

adamlar orman yapmış üstüne belli olmasın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUSCUM4283 -- 2 Şubat 2009; 12:22:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ÖLÜM42

sanırım en büyük ve ilk pramitleri çin topraklarına Türk'ler yaptı diye biliyorum ama Çoğu kişi bunu bilmiyor bununda nedeni çin hükümdarlarının bu pramitleri saklı tutmaları Türk kültürnün büyümemesi için
    />

adamlar orman yapmış üstüne belli olmasın diye

vayyy

• lanet olsun böyle piramitlere öğlen vakti kafamı dalgaladı yaa :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.