Şimdi Ara

Misli.com rezaleti ( Bildiğiniz Sahtekarlık )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayilerde sürünmeyeyim diye Misli.com a üye oldum daha önceden 3 kuponum yattı bugün Eurolauge maçlarına oynadım Cska ya verdim Real Madrid e verdim Olympiakos(Galatasaray maçı) a verdim bugün öğleden önce oynadım neredeyse 1 saat arayla sürekli girip baktım yorumlara vs ( tabi kuponada ) adım gibi eminim 2 tane ms2 maçım bir tanede ms 1(olympiakos) maçım vardı .. Ulan hadi ms 1 tahminini başka bir maç olarak yapsam neyse derim yanlış işaretlemişim cart curt.. Maçlar tuttu param yatmışmı diye bir baktım kupon yatmış gözüküyor ve olympiakos galatasaray maçına ms 2 vermişim..

Para fazla bir miktar değil parada değilim ancak yapılan bu sahtekarlığa çok sinirlendim

Haberiniz olsun dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Vittoria Sara Nostra -- 2 Mart 2012; 0:50:31 >

• mail attınızmı? birde benden size tavsiye netten yaptıgınız her kuponun print screen ile ekran kopyasını alın elinizde delil bulunsun.
    Bu arada gecmiş olsun
  • Yanlış tıklamış olabilirmisiniz? Böyle birşeyin olacağını hiç zannetmiyorum çünkü
  • peki handikap olaylarına dikkat ettinizmi basketbolda ??

onlardada sorun yoksa iletişime geçin site ile
  • saçmalamısın ya sitede sorun var ya sende bilyon tane adam oynuyor ilk defa duydum bunu.demekki yabancı bürolarda oynsan forumu yıkıcan
  • imkanı yok oyle kupon değiştirmecenin,,,haa desen 8.5 trilyonluk kupon yapmıstım değiştirmişler,,belki o paraya değer diyeceğim de :)
    3 lira 5 lira,,
  • ben bilyonerden oynuyorum,her kuponu onayladığımda mail olarak gönder diye bi tuş var,gönderiyorum kendime,nolur nolmaz türkiye burası,alışkanlık haline getir,hem içinde soru işareti kalmaz
  • bende oradan oynuyorum para hesaba tam 40 dk da geçti anlaçmalı banka değil hemde.Senin dediğinden farklı ama site bayağı iyi.
  • La Vittoria Sara Nostra ; teknik olarak mümkün değil, biz yıllardır oynuyoruz ilk defa böyle bir şey duyuyorum . Senin 5 liranla firma kendine yat - at ve hatta rezidans almış olabilir belkide.Sen tedbirli ol mahkemeye var, enazından yatın ortağı olursun:))))
  • misli.com o kadarda düşmez be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edoan34 -- 17 Haziran 2014; 12:03:33 >
  • Sitede sorun yok hocam sen yanlış oynamışssın kuponu 15 senedir yurt dışı dahil hepsinde oynarım hiç böyle bir şey ne başıma geldi ne duydum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.