Şimdi Ara

Mithrandir. ile ilk 2 bine adim adim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
38
Favori
10.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başarılar dostum.Ben de okulu bırakıp(BOUN ULUSLARARASI TİCARET) tıp için sınava hazırlanıyorum.Sınava girdiğim 2016 2017 de yaklaşık senin gibiydi geometri ve fiziğim bakalım başlayalı 20 gün oldu benim de lys kimyada sadece organik kaldı onu da da başlasam mı başlanasam mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakorsan95

Başarılar dostum.Ben de okulu bırakıp(BOUN ULUSLARARASI TİCARET) tıp için sınava hazırlanıyorum.Sınava girdiğim 2016 2017 de yaklaşık senin gibiydi geometri ve fiziğim bakalım başlayalı 20 gün oldu benim de lys kimyada sadece organik kaldı onu da da başlasam mı başlanasam mı bilmiyorum

Boun uluslasarasi ticaret cok iyi degil mi hocam niye birakiyorsujuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ders programınızı nasıl yapıyorsunuz? Bir günde kaç derse çalışıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07iiddrriiss07 -- 9 Kasım 2018; 0:46:40 >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Bogazici her yil biraz daha yok oluyor ve Istanbuldan da nefret etmeye baslamistim.Eve dönmek simdilik guzel 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: Go'el

Hocam hangi dersi nereden çalışıyorsunuz? Konu anlatımlı kitap pek yok piyasada

Fizik ertan sinan
    Kimya kimyaozel kimyadasi
    Biyo bekir avsar
    Mat1 konu calismiyotum.
    Mat2 baslamadim daha.

Alıntıları Göster
    Ertan hocayla kimya özalın paralısinı mı kullanıyorsunuz

• 07iiddrriiss07 kullanıcısına yanıt
    uçankeko kullanıcısına yanıt
    Ders programi yok. Su aralar her gun tyt mat cozuyorum. Yanina kimya fizik cozuyorum falan.

Ucankeko, ess parali kimyaozel beles

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 9 Kasım 2018; 12:26:12 >
  • Hocam başarılar hepimiz çalışmalarımızın karşılığını alırız umarım. Kolay gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba dostlar naptiniz nasilsiniz yanaklarinizdan opuyorum sizi. 1 haftadir yaklasik cok guzel calisiyorum. 2 senelik sinav hayatimda ilk kez bu kadar cok soru cozdum (1000). Biyolojiye basladim sistemler sadece endokrin ve ureme sistemi kaldi. Ayt mat kisminda mikail hocadan fonksiyonlari bitirdim yaklasik 40 saat falan surdu. Simdi behzattan 2. Derece denklemlerden basladim. 3 gunde bitirmis olacagim konuyu. 4 gunde de parabolu bitirecegim. Sistemleri de bitirip bitkiye giris yapacagim. Guzel bi ivme yakaladim bakalim devami gelir umarim.

Bu arada su ana kadar 10 tane tyt denemesi cozmusum ve ortalamam 91. Son denemeyi kontrol edince 91.5-92 arasina cikar diye dusunuyorum 11 denemede. Guzel ortalama gibi geldi bana .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 8 Ocak 2019; 3:19:53 >
    Başarılar hocam iyisiniz maşallah

• Başarılar hocam. 29k mezunum hedef 2k :)

• ders ders kaç net yaptınız tyt-aytde
  • Başarılar dilerim ben de 20binden kaldım hedef ilk 3bin umarım olur

Böyle devam hocam başarılar dilerim umarım sizin çalışma azminizin bir kısmı bana geçer zira bu hafta adam akıllı çalışamadığımdan hafta çöp oldu

• quote:

Merhaba dostlar naptiniz nasilsiniz yanaklarinizdan opuyorum sizi. 1 haftadir yaklasik cok guzel calisiyorum. 2 senelik sinav hayatimda ilk kez bu kadar cok soru cozdum (1000). Biyolojiye basladim sistemler sadece endokrin ve ureme sistemi kaldi. Ayt mat kisminda mikail hocadan fonksiyonlari bitirdim yaklasik 40 saat falan surdu. Simdi behzattan 2. Derece denklemlerden basladim. 3 gunde bitirmis olacagim konuyu. 4 gunde de parabolu bitirecegim. Sistemleri de bitirip bitkiye giris yapacagim. Guzel bi ivme yakaladim bakalim devami gelir umarim.

Bu arada su ana kadar 10 tane tyt denemesi cozmusum ve ortalamam 91. Son denemeyi kontrol edince 91.5-92 arasina cikar diye dusunuyorum 11 denemede. Guzel ortalama gibi geldi bana .
    Kolay gelsin Gandalfçım Töder'e girmiş miydin?

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihagaeshi

Malesef giremedim ama siralamalar bana cok sacma geldi. Adam 103 tyt ile 3k girmis. Ozddbirde ben 97.5 ile 2.5k girmistim. Cok asiri mi kolay sormuslar napmislar anlamadim.

• quote:

quote:

Malesef giremedim ama siralamalar bana cok sacma geldi. Adam 103 tyt ile 3k girmis. Ozddbirde ben 97.5 ile 2.5k girmistim. Cok asiri mi kolay sormuslar napmislar anlamadim.

Alıntıları Göster
    Çok zor değildi her iki kısım da normaldir.
  • quote:

Ozdebir de zor degildi ben sasiriyorum toderde ne sormuslar diye

• quote:

quote:

Ozdebir de zor degildi ben sasiriyorum toderde ne sormuslar diye

Alıntıları Göster
    Başarısızca TYT'ye devşirilmeye çalışılan bir YGS denemesi gibiydi.Katılım sayısıyla da alakalı tabi Özdebire daha az kişi girdiği için o da fark yaratır.Türkiye geneli denemelerin kralı Limit'tir bunlar fasa fiso

• quote:

Başarısızca TYT'ye devşirilmeye çalışılan bir YGS denemesi gibiydi.Katılım sayısıyla da alakalı tabi Özdebire daha az kişi girdiği için o da fark yaratır.Türkiye geneli denemelerin kralı Limit'tir bunlar fasa fiso

Cap da cok efsaneydi onu da kacirdim kahretsin ama bu haftasonu limit var onda sov yapmanin vakti geldi. 60 ayt yapsam cok iyi olur

• quote:

quote:

Cap da cok efsaneydi onu da kacirdim kahretsin ama bu haftasonu limit var onda sov yapmanin vakti geldi. 60 ayt yapsam cok iyi olur

Alıntıları Göster
    Sen yaparsın hocam başarılar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.