Şimdi Ara

Mithrandir. ile ilk 2 bine adim adim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
38
Favori
10.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IT Engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam 15k gelse sukrederkm

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Bu sene gidecekmisin hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Hocam 15k gelse sukrederkm
    hocam netler ne civarda sizi tapik ediyordum netleriniz iyiydi ne oldu ki böyle?
  • Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok calışmadım açık konuşmak gerekirse. Tek bir SB bile bitirmedim herhangi bir dersten. Allah'tan deneme çözdüm de netler iyi geldi yani. 93+ tyt, 62+ ayt bekliyorum. 30k üstü gelmesin diyordum çok şükür gelmez büyük ihtimalle. Seneye büyük ideallerle başladım fakat her şey hedef belirlwmekle olmuyor maalesef. Çalışmak en önemli kısım. Ha pişman mıyım hayır çünkü yapamıyorum yani bu kadar ders calisabilirdim bence. Bunyem kaldırmıyor yani 12 senedir düzenli ders calışmadım hayatımda. Son senede de düzene koyamadım. Yaptığım en mantıklı şey bolca deneme cozmekti. Onlar sayesinde netler böyle.

@Avcı Bekılayv evet hocam zaten 30k üstü gelmesin yeter diyordum hep ben. Konuya bakma bir hevesle açıldı 2k diye de. O sadece hayaldi yani. Uzun süredir hayalim 15k idi. Bakalım gelir inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 19 Haziran 2019; 1:4:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Hocam ben çok calışmadım açık konuşmak gerekirse. Tek bir SB bile bitirmedim herhangi bir dersten. Allah'tan deneme çözdüm de netler iyi geldi yani. 93+ tyt, 62+ ayt bekliyorum. 30k üstü gelmesin diyordum çok şükür gelmez büyük ihtimalle. Seneye büyük ideallerle başladım fakat her şey hedef belirlwmekle olmuyor maalesef. Çalışmak en önemli kısım. Ha pişman mıyım hayır çünkü yapamıyorum yani bu kadar ders calisabilirdim bence. Bunyem kaldırmıyor yani 12 senedir düzenli ders calışmadım hayatımda. Son senede de düzene koyamadım. Yaptığım en mantıklı şey bolca deneme cozmekti. Onlar sayesinde netler böyle.

@Avcı Bekılayv evet hocam zaten 30k üstü gelmesin yeter diyordum hep ben. Konuya bakma bir hevesle açıldı 2k diye de. O sadece hayaldi yani. Uzun süredir hayalim 15k idi. Bakalım gelir inşallah.
    kendinizi bilmek güzel şey sb bitirmek bence de çok ehemmiyetli bir iş değil aslında çok deneme çözerek mantıklı bir adım atmışsınız ama demek ki konu eksikleri tam kapanmamış ne diyelim hocam hayırlısı hakkınızda umarım istediğiniz bir üniye yerleşirsiniz

• Hocam kesinlikle sb bitirmek cok önemli bir şey değil bence de. Ben hani örnek vermek için diyorum biraz da onu. Ne kadar çalışıp çalışmadığımi anlatmak için.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    30k üstü gelmez hocam zaten 15 gelir bence rahat

• Up

• Son birkaç gün kala saat 4'te Türev Artan Azalanlık tartışıyorduk, hiçbir işe yaramadı good old dayzzzz.
  • nereyi kazandınız hocam
  • Ahanda gandalf konusu hortladı haydeee

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fencisama kullanıcısına yanıt
    İTÜ işletme mühendisliği kazandım 15.9k ile

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.