Şimdi Ara

Mithrandir. ile ilk 2 bine adim adim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
38
Favori
10.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olmasi neredeyse imkansiz olan bu maceraya katilmak istiyorsan konuyu favorilerine ekle! Mmorpg reklami gibi oldu. Bugun cozeltilerde denge bitirecegim selamun aleykum

Sevdigim insanlari da etiketleyim

Ekleme 55ten mezuna kaldim. Geometrim 0 idi ve 12 biyolojim yoktu. Bu sene cosacagim umarim

Ekleme 2: 14 Eylül itibarı ile biten konularım:
    -Fizikte, de broglie dalga boyu, fotoelektrik olay, kara cisim ışıması, compton saçılması, itme ve momentum, çembersel hareket, basit harmonik hareket.
    -Kimya, hız, dengenin ilk kısmı ve asit bazlarda denge.
    -Geometri, dörtgenlere kadar ki kısım ve yamuk.
    -Türkçe, sıfat, isim, edat.

Bu ay sonuna kadar ki hedeflerim:

16 Eylul tonguc motivasyon deneme 1 cozdum. 35, 12, 30, 14 netlerim var. Toplam 91.75 kusuratlarla. 10 dakika sure arttirdim. Mat kismi cok eski nesildi. Cografya kismi gereksiz zordu. Fende 2 tane sacma soru vardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 16 Eylül 2018; 17:31:59 >

• Merhaba dostlar naptiniz nasilsiniz yanaklarinizdan opuyorum sizi. 1 haftadir yaklasik cok guzel calisiyorum. 2 senelik sinav hayatimda ilk kez bu kadar cok soru cozdum (1000). Biyolojiye basladim sistemler sadece endokrin ve ureme sistemi kaldi. Ayt mat kisminda mikail hocadan fonksiyonlari bitirdim yaklasik 40 saat falan surdu. Simdi behzattan 2. Derece denklemlerden basladim. 3 gunde bitirmis olacagim konuyu. 4 gunde de parabolu bitirecegim. Sistemleri de bitirip bitkiye giris yapacagim. Guzel bi ivme yakaladim bakalim devami gelir umarim.

Bu arada su ana kadar 10 tane tyt denemesi cozmusum ve ortalamam 91. Son denemeyi kontrol edince 91.5-92 arasina cikar diye dusunuyorum 11 denemede. Guzel ortalama gibi geldi bana .
  • Ana sayfaya cikarma upu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar Mithrandir

YOLUN AÇIK OLSUN PAŞAM!
  • Favorilere alındı
  • Başarılar hocam benim de ilk 100 konum var oraya da beklerim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölüm istiyorsun dostum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aviato

Hangi bölüm istiyorsun dostum?

Bilgisayar istiyorum baskanim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hadi inşallah hocam
    Umarım başarırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başarılar hocam. Kaçtan kaldın?

• İnşallah olur. Başarılar hocam, seviliyorsunuz :) Favorilerimde :)

• YA HAQQQ

• Umarım başarılı olursun hocam favorilerde :)

• İnş gelir mithat tandır kardeşim

• @uchihagaeshi 55ten kaldim sasuke gardasim

@Godsu @demir1394 tesekkurler

• attım fav a : )
  • Başarılar ancak konu secimi yanlıs gibi geldi bana.

kimya denge-elektrokimya-organik
    fizik modern fizik-manyetizma
    biyoloji davranış-evrim

ozellikle bu konuları calısmak icin cok erken cünkü unutulmaya müsait konular.Ocak-subat gibi bu konuları sona alırsın subatta tüm konuların biter sınava kadar tekrarla goturursun.Erken bitirirsen 9 ay boyunca sürekli tekrar yapmak istemeyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Başarılar ancak konu secimi yanlıs gibi geldi bana.

biyoloji davranış-evrim

ozellikle bu konuları calısmak icin cok erken cünkü unutulmaya müsait konular.Ocak-subat gibi bu konuları sona alırsın subatta tüm konuların biter sınava kadar tekrarla goturursun.Erken bitirirsen 9 ay boyunca sürekli tekrar yapmak istemeyebilirsin

İdolum de gelmis . Kimyayi erkenden bitirip ayt bolum denemeleriyle goturmek istiyorum. Denge konusunda iyiydim zaten, simdi hizlica konu tekrari yapip 2 sbden cozucem. Organi kimya da cok azaldi, elektro kimya zaten ez. Sonra bolum denemesi cozecegim haftada 1 kere. Sonralari 2 ye cikaririm belki bilmiyorum. Kimya en basit ders old. İcin cok kasmayi dusunmuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Başarılar ancak konu secimi yanlıs gibi geldi bana.

biyoloji davranış-evrim

İdolum de gelmis . Kimyayi erkenden bitirip ayt bolum denemeleriyle goturmek istiyorum. Denge konusunda iyiydim zaten, simdi hizlica konu tekrari yapip 2 sbden cozucem. Organi kimya da cok azaldi, elektro kimya zaten ez. Sonra bolum denemesi cozecegim haftada 1 kere. Sonralari 2 ye cikaririm belki bilmiyorum. Kimya en basit ders old. İcin cok kasmayi dusunmuyorum.

Alıntıları Göster
    Haftalk tekrar yaparsan iyi bile olur ama aksatmaman lazım Kimyada 1den fazla sb cözmeye gerek yok deneme yeterli olur ÖSYM kimya soramıyor

• Öncelikle etiket için teşekkürler : )

Konuya gelirsek “ mojna yesli astarojna” mümkün, cesaretin varsa

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.