Bildirim
mıtsubishi asx için ne önerirsiniz?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yani anladığım kadarıyla aracınızı değiştirmek istiyorsunuz ? Aracınız ne bu arada ? -
quote:
Orijinalden alıntı: eякαn
Yani anladığım kadarıyla aracınızı değiştirmek istiyorsunuz ? Aracınız ne bu arada ?
yok yanlış anladınız aracım asx değiştirme niyetim yok sadece tüp taktırmak istiyorum bu araca en uyumlu hangisidir? -
quote:
Orijinalden alıntı: ZIKKIM
quote:
Orijinalden alıntı: eякαn
Yani anladığım kadarıyla aracınızı değiştirmek istiyorsunuz ? Aracınız ne bu arada ?
yok yanlış anladınız aracım asx değiştirme niyetim yok sadece tüp taktırmak istiyorum bu araca en uyumlu hangisidir?
:)
Anladım. Bende de asx var ve brc my-11 lpg kiti taktım. En ufak bir sıkıntı yaşamıyorum. motor soğukken çalıştıktan yaklaşık 2 dk sonra lpg ye geçiyor. start stop devreye girince de tekrar çalıştığında benzin ile çalışıyor ve yaklaşık 2 sn sonra da lpg ye geçiyor yine. 1600 tl ye takmışlardı. Gayet memnunum. uzun yolda 20 krş ve ş.i de 25 krş yakmaya başladı.
Ercan bey de vialle sıvı lpg kiti takmış. kendileri konuyu görünce daha detaylı bilgi verecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X