Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB. (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
37
Favori
135.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

(En Son Oy Tarihi: 16.11.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: akustik1979

Parca fiyatları arka stoplar tanesi 350 tl arka bagaj kapağı 1200 tl on sağ çamurluk saçı 750 tl

bence arkadaşın kast ettiği parçalar bunlar değildir.

bunlar kaza olursa hasar alacak parçalar onuda kasko öder zaten

hayırlı günler
  • Merhaba arkadaşlar ben afyondan Arttage kullanicisiyim konu güzel olmuş açan arkadaşa tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar ben afyondan Arttage kullanicisiyim konu güzel olmuş açan arkadaşa tesekkurler

pm
  • Yenisi Gelsin gelmesin 5 yıl bineceğim inşallah Allah kaza bela vermesin. Aracım cvt navigasyon geri görüş kamera var ve park sensoru hediye ozpam serviste takıldı. 1,5 yildir biniyorum. 20000km yol yaptım. Hiç biseyinden şikayetçi degilim. Yakıtta 4,1 i gördüğümde oldu 8 lt de oldu. Kullanıma ve kullanıcıya göre değişiyor. Memur adam arabası.

• Araçla iki kere kaza yaptık arka ve önden darbe aldı değişenler oldu. Saclar ince ama şasi sağlam yapılmış. Patentli kafes sistemi var. Dengeli çelik kullanilmis

• quote:

Yenisi Gelsin gelmesin 5 yıl bineceğim inşallah Allah kaza bela vermesin. Aracım cvt navigasyon geri görüş kamera var ve park sensoru hediye ozpam serviste takıldı. 1,5 yildir biniyorum. 20000km yol yaptım. Hiç biseyinden şikayetçi degilim. Yakıtta 4,1 i gördüğümde oldu 8 lt de oldu. Kullanıma ve kullanıcıya göre değişiyor. Memur adam arabası.

Bir mitsubishi sahibinin aracindan sikayetci oldugu cok nadirdir zaten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Yenisi Gelsin gelmesin 5 yıl bineceğim inşallah Allah kaza bela vermesin. Aracım cvt navigasyon geri görüş kamera var ve park sensoru hediye ozpam serviste takıldı. 1,5 yildir biniyorum. 20000km yol yaptım. Hiç biseyinden şikayetçi degilim. Yakıtta 4,1 i gördüğümde oldu 8 lt de oldu. Kullanıma ve kullanıcıya göre değişiyor. Memur adam arabası.

5 yıl megane 3 hb dizele bindim. Güzeldi ama otomatik değildi Birde diz elde çalıştırırken bekle stop ederken bekle mazotta su mu var? Pompa bozuldu enjektör tikandi. Turbo, triger derdi yok. Ateşce de kafaya takacak parça yok. Basit sorunsuz atmosferik.. Bas düğmeye al D ye bak keyfine Otomatik,sedan,sorunsuz bir araç istedim 6 ay sonra Arttage ye karar verdik. Ailecek severek kullanıyoruz.

• mitsubishi'nin şase sistemi özel bir sistemdir. İsmi de RISE. RISE gövde yapısı, hafif, yüksek dayanımlı çelikten imal edilmiştir ve bu teknolojinin patenti tamamen mitsubishi'ye aittir. RISE gövde sistemi tüm yaşam alanını koruyan ve çarpışma etkisini emerek iç mekana yansıtmayan bir yapıya sahip. Güçlendirilmiş çelikten iskelet, kaza anında araç içi yaşam alanını korur. Colt, lancer, attrage, space star gibi pek çok modelde vardır bu gövde yapısı.

mitsubishi'lerin kaza testleri de genellikle ya 4 ya da 5 yıldızdır. 4 yıldız alanların da alma sebebi genellikle şaseden kaynaklı değil güvenlik donanımı eksikliğindendir (mesela 2 airbag'li olması 4 airbagliyle girse 5 yıldız alacaktı gibi) mesela colt'un 2005 euroncap test sonucu 4 yıldız ama 2 airbag'li modelle girmiş. eğer 6 hava yastıklı esp'li instyle modeli girseydi, veya 4 hava yastıklı invite modeli girseydi 5 yıldız alabilirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 25 Mart 2017; 21:22:24 >

• Fiyatlara baktım 2016 model 61 280 fazla gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Fiyatlara baktım 2016 model 61 280 fazla gibi

2016 yok zaten hic gelmedi.

Dunyada da 2016 model yilini atladi attrage de mitsubishi.

2017 ile tekrar uretmeye basladi.

2015 cvt lerden de 4-5 tane kaldi kalmadi. Fiyat 51-53bin arasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 25 Mart 2017; 21:50:19 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Sitesinde yazıyordu

• Temsayı perşembe günü aradım makyajlı lancer ve attragenin üretim durumu ile ilgili döviz kuru yüksekliğinden 2016 da gelmemiş. Üretim devam ediyormuş. 2017 modellerin geliş tarihi belli değil. Lancer içinde otomatik versiyonun geliş tarihi belli değilmiş. İnşallah lancere cvt gelir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

5 yıl megane 3 hb dizele bindim. Güzeldi ama otomatik değildi Birde diz elde çalıştırırken bekle stop ederken bekle mazotta su mu var? Pompa bozuldu enjektör tikandi. Turbo, triger derdi yok. Ateşce de kafaya takacak parça yok. Basit sorunsuz atmosferik.. Bas düğmeye al D ye bak keyfine Otomatik,sedan,sorunsuz bir araç istedim 6 ay sonra Arttage ye karar verdik. Ailecek severek kullanıyoruz.

Mitsubishinin temel felsefesi, masrafsiz, verimli, uzun omurlu, ic hacmi daima genis, az tuketen ve yeterli performansta araclar uretmek. Hayirli gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Sitesinde yazıyordu

Yaziyor yazmasinada degil turkiye de dunyada 2016 model attrage yok. Temsa nerden fiyat yazdi bilmiyoruz.

• Çin malı arabalara benzettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tipine üretici firma bile tahammül edememiş ve bi hata yaptık zararın neresenden dönülürse kardır hesabı üretimi durdurmuşlardır.Bu arada araç az olduğu için sorunsuzluk oranı da otomatikmen düşük oluyo sayın attrage yetkili danışmanı arkadaşım

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 26 Mart 2017; 16:49:37 >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Japonlar genel olarak sorunsuz bu attrage veya farklı bir mitsubishi araca mahsus bir durum değil satışın Türkiyeye oranla yüksek olduğu ülkelerdede fazla hata konusu görmedim;

http://carsalesbase.com/us-car-sales-data/mitsubishi/mitsubishi-mirage/

Abd 2016 satışı 22.000 olmuş mesela abd forumunda 2014 ten bu yana kullanıp sıkıntı yaşamayan birçok kullanıcı bulunur olması gereken arabanın sorun çıkarmaması zaten japonları takdir etmek lazım tip yok ama araçları soğuk sıcak toz toprak demeden çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 26 Mart 2017; 16:56:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mitsubishi mirage/attrage nin 2013 ten beri aldigi odul ve basarilar.

mirageforum.com
    Mirage / Space Star awards & accomplishments - MirageForum.com
    http://mirageforum.com/forum/showthread.php/755-Mirage-Space-Star-awards-amp-accomplishments

Hayirli gunler

• kalıtelı ve guzel arac arkadaslar tam bır aıle arabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Bence tipine üretici firma bile tahammül edememiş ve bi hata yaptık zararın neresenden dönülürse kardır hesabı üretimi durdurmuşlardır.Bu arada araç az olduğu için sorunsuzluk oranı da otomatikmen düşük oluyo sayın attrage yetkili danışmanı arkadaşım

Geçmiş olsun.

Ne mutlu ki tipinden baska elestirecek bir yonu yok aracin,

Bu araci tercih eden/ edecek kisiler

Kisitli butceleri ile maksimum faydayi elde etmeye calisanlar kisiler.

Bence araba bir makinedir. Onceligi verimli, f/p , ve guvenli olmasidir guzel gorunmesi degil.

Bu arabayi tercih edenler genelde ayni kafa yapasina sahipler zaten whtsap grubundan anladigimiz bu sekilde.

Diger meseleye gelirsek sadece abd de yillik 20binden fazla satiyor avustralya ve uzak asyada da gayey guzel satiyor. 200bin kmyi gecen bu surec zarfinda ariza yasamayan yabanci suruculer mevcut.

Kisaca bizde taninmasa da mirage/ attrage dunyada kendi capinda basarili bir arac. Dev arabalar dunyasi abd de yilda 20bin satmasi bunun en guzel ispati.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.