Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB. (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
37
Favori
135.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

(En Son Oy Tarihi: 16.11.2023)
Giriş
  • yav arkadaş, bu millet yıllarca tofaş'a bindi broadway'e bindi. onlarda çok mu tip vardı??? yani attrage gibi f/p olarak kral olan, sağlamlık olarak kendini ispatlamış (zaten mitsubishi herhalde sağlamlığın son sorulacağı markalardan biri açın crash testlerine bakın), sorunsuzluk olarak zaten japon arabası olan gayet güzel büyük bir araba. yav tipe takılmayın, siz arabaya bakın sağlamlığa bakın motoruna bakın yakıtına bakın. hayırlı günler..
  • Kanada/Torontodan bir attrage
    MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 26 Mart 2017; 20:40:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 2-3 tane kalan arabayı da birileri alsında bu konu kapansın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

şu 2-3 tane kalan arabayı da birileri alsında bu konu kapansın :)

Sayende sürekli güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

şu 2-3 tane kalan arabayı da birileri alsında bu konu kapansın :)

Sayende sürekli güncel

komisyon alıyorum :)

• Niye kapansin ben anakonuya cevirdim ilk mesaji.

Bi 10 sene acik bu konu:)

Daha 2. Elde almak isteyen arkadaslar sorular soracak:)

Hayirli gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Niye kapansin ben anakonuya cevirdim ilk mesaji.

Hayirli gunler.

ettafta 100 tane attrage olsa bunların 20 si satılığa çıkarsa buraya 5 kişi sorar. kısaca ziyan :) yatırımı başka arabaya yap dostum

zaten seneye satmak istesen öldüm fiyatına 30a zor vereceksin

• quote:

quote:

Hayirli gunler.

ettafta 100 tane attrage olsa bunların 20 si satılığa çıkarsa buraya 5 kişi sorar. kısaca ziyan :) yatırımı başka arabaya yap dostum

Allah kaza bela vermezse 10 sene sorunsuz binerim ben bu araca, neden satayim.

satsamda merak etme sorunsuz araba arayan bilincli azinlik daima vardir.

Aracta az zaten talep arza yeter.

Genede benim icin dertlendigin icin sagol.

Sen haftada bir kere mesaj yazmayi unutma yeter. Senin gibi konuyu guncel tutacak adam bulmak zor.

Hayirli gunler.

• Avrupa pazarinda Avusturya'da var

• quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

Avrupa pazarinda Avusturya'da var

https://www.autoscout24.at/ergebnisse?atype=C&mmvmk0=50&mmvmd0=20625&cy=A&ustate=N%2CU&ipc=home%3Asearchbox&ipl=button&zipc=A&mmvco=1

Sagolun bilgi icin.

• temsaya e-posta atmak lazım, o kadar bayiniz var satış elemanınız var satamıyorsunuz bu forumda bir gönüllü fedai tek başına 3-5 mitsubishi sattı, modellerin ismini bile bilmeyenler sayesinde öğrendi, şu ucube tipli attırageyi bile manken kız gibi olduğuna inandırabildi pek çok forum üyesine, siz orda uyuyun.
  • ATTRAGE ikiz kardeşi dodge

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibon nobi -- 27 Mart 2017; 12:57:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibon nobi

ATTRAGE ikiz kardeşi dodge

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

Evet bazi ulkelere dodge altitude adi altinda satiliyor.

@ibon nobi

Manken kiz demeyelim de, hamarat ev hanimi tanimina tam uyuyor:)

@uzakdağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Mart 2017; 13:10:11 >

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam lpg uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz zaten az yakan bir araç dahada ekonomik olur peki uyumlumu sorun çıkarıyormu bilginiz varmı

• quote:

quote:

quote:

Hayirli gunler.

Sen haftada bir kere mesaj yazmayi unutma yeter. Senin gibi konuyu guncel tutacak adam bulmak zor.

Hayirli gunler.

attrage ailesi olarak bilinçten öleceksiniz aman dikkat :) bu bilinç nedense 2.el değeri, parça bulunabirliği, iç mekan kalitesi , zayıf motor gibi kriterlerde çalışmıyor

tabiki satma sen abi okadar emek verdin bu işe. ama dediğim gibi ölü yatırım :) şimdiden 40lara inmiş kışa 35bin lere düşecek 2.el fiyatlar.

senin komisyondan alırsam günde 5 kere msj atarım

• quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Anladım hocam lpg uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz zaten az yakan bir araç dahada ekonomik olur peki uyumlumu sorun çıkarıyormu bilginiz varmı

lpg ile çok komik rakamlara düşüyormuş taktıran arkadaşlar çok memnunç

her atmosferik motor gibi lpg ye uyumlu ucuz kitlerden takılabiliyor fakat; her yeni nesil motor gibi subapların belli bir süre sonra değişmesi gerekli. bu süre de bir çok değişkene bakıyor; lpg kitinin kalitesi, takan ustanın ustalığı, sürücünün sürüş tarzı vb gibi.

hayırlı günler.
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayirli gunler.

Hayirli gunler.

attrage ailesi olarak bilinçten öleceksiniz aman dikkat :) bu bilinç nedense 2.el değeri, parça bulunabirliği, iç mekan kalitesi , zayıf motor gibi kriterlerde çalışmıyor

tabiki satma sen abi okadar emek verdin bu işe. ama dediğim gibi ölü yatırım :) şimdiden 40lara inmiş kışa 35bin lere düşecek 2.el fiyatlar.

senin komisyondan alırsam günde 5 kere msj atarım

parça bulunabilirliğine çok ihtiyaç yok;

kaza bela olursa kasko karşılar, 5 yıl garantisi var; her ne kadar reklam faaliyetlerini beğenmesek te markanın distribütörü ülkenin 2. en büyük sermayesi servislerde parça bulunmadığı zamanlarda 15 gün zarfında uçakla getirtiyor temsa.

daha öncede yazmıştım; 156 bin km 9 yıl colt kullandım, aracın debriyaj balatası buna baglı aktuator ve 4 adet amortisör harici bir vidası değişmedi.

bu araçtan da 150 bin km öncesinde bir arıza yaşarsam büyük hayal kırıklığı yaşarım zaten.

neden mitsubishi alıyoruz sanıyorsun arkadaşım?

2. elde clio-polo performansı bekleyen mitsubishi almasın bunu defalarca yazdık,

diğer taraftan colt içinde böyle diyorlardı; hala 2006 modelleri bile 30 bin liraya satılıyor temizse. mitsubishilerin değeri geç anlaşılıyor. yapacak bir şey yok.

iç mekan kalitesi ; aha bak bu senden gelen yeni bir konu başlığı; b segmenti 51 binliraya satılan bu kadar donanıma sahip bir araç bir de c segmenti iç mekanı sunsaydı zaten ( hoş sen gene takacak bir kulp bulurdun o ayrı mesele) ben burada bu kadar uğraşmazdım .rakipleri; sanki ahşap kaplama ön konsol; deri koltuk sunuyor. her arabayı sınıfında değerlendirmek lazım.

motoru kasaya göre zayıf değil diyoruz sen temcit pilavı gibi çiğneyip çiğneyip yazıyorsun o maddeyi hepten geçiyorum zaten.

laf aramızda bugünkü mesajınıda yazdın sağol bende konu arkalarda kaldı nerde bu airarmada diye dertlenmeye başlamıştım :)

sende olmasan :)

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Mart 2017; 20:22:16 >

• Valla hocam sende çok iyi sabır varmış, tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Valla hocam sende çok iyi sabır varmış, tebrikler

eyvallah :)
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.