Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB. (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
37
Favori
135.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

(En Son Oy Tarihi: 16.11.2023)
Giriş
    1-) Çok sert kıvrımları yok tasarımı sınıfına göre normal B sedanda Rapidle Aveo güzel hatlara sahip tasarımdalar Accent 301 C-Elysee Linea için tasarımı bi yere kadar...

2-) Uzun süre kullanmadan almayın biz aldık ama satıcı değiliz mesela poloyu 2014 te 32 ye aldık 1 hafta sonra biri 33 ver alayım dedi peder temiz araç bulana kadar uğraştık vermem dedi ama araba alıp 2 gün sonra 40 verdiler sattım şundan alacağım işine gelmez 2014 cvt ; 40 civarı , 2015 Cvt ; 45 civarından gidiyor ekstra opsiyonlar hariç.

3-) Kaldırımı bilemedim ama yükseklik olarak girmesi lazım ben hiç çıkarmıyorum bizim orda gerek yok body kitli hali ile çaprazlama girip sonra düzeltince girer diye düşünüyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamıyorum. Arabayı surmeyi bilmiyorum ben belki ondandir. 😀

Benim ilk aracim Getz. Araba surmeyi ogrenmek icin almistim. Ama artik yakiti yoruyor beni. Uzun yola da gidilmiyor.

Denk getirebilsem aslinda en cok istedigim SW Clio ya da Megane. Ama cok pahalilar.

Attrage ise kesinlikle sifir araclar icinde opsiyonu olmahan bi arac gibi gorunuyor. Ama iste hanimi ikna etmek zor olacak. 😈

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FernandoDiaz

Dün akşam şans eseri girdigim başlikta oncelikle 44 sayfayi okumus olmanin hakli gururunu yasiyorum.

2005 1.3 GLS otomatik Getz var elimde. LPG olmasina ragmen illallah dedirtti yakıt mevzusu. Bi yandan da yeni evlendik, nasipse coluk cocuk dusunuyor insan bu saatten sonra. Benim zaten araclardan ucsun kacsin 10saniyenin altinda koşsun gibi bi derdim hic olmadi sukur. Hizdan korkan birisiyim, elimde kaliteli arac olsa da otobanda max 120 yapabilirim.

Su anda elimde maddi imkan yok ama oldugu fırsatta Attrage ailesine katilmayi dusunuyorum artik.

Esime gosterdigimde uc endisesini dile getirdi.

1- Arabanin önu cok kotu gorunuyor. (Onemsiz olduguna rahat ikna edilir.)

2- Araba likit değil. Yani kolayca nakite dönusturulemez.(Bayagi hakli oldugunu dusunuyorum.)

3- Arabanin önu cok mu engin, dagda bayirda on taraf vurur mu ya da en basitinden dikine park ederken kaldirima carpar mi, cok ince gorunuyor.(bu benim de endisem)

Aracin yerden yuksekligi 17 cm. Cevrenizde dacia sandero stepway vardir muhakkak onunla ayni yukseklikte oradan fikir edinebilirsiniz.

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 28 Mart 2017; 10:53:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan.

Bir attrage sahibi olarak Airarmada nickli arkadaşın fikirlerini önemsiyorum.

Bu arkadaşımız sayesinde bazı kimselerin arabamı ilk gördüğünde düşündüğü şeyleri biliyorum.

Ayrıca, sağlıklı bir tartışma ortamında tezler sunulabildiği gibi antitezlerde rahatlıkla sunulabilmelidir.

Airarmada arkadaşın sunduğu antitezlerde haklılık payı göreceli olarak vardır.

Sen yine bildiğini yaz kardeş.

Arkadaştan tek bir isteğim var. Yukarıdaki mesajlarda geçen köle ifadesi hoş değil. Mesajları tekrar düzeltebilirse iyi olacaktır.

(Bu istek gerçekleşirse, parağraf silinecektir.)

şu forumda sadece attrage için 1 tane adam gibi kötü yorum göremiyorum. Koltuğun yatmamasını ilgili arkadaş negatif yorum olarak söylüyor.
    Araç fiyatına göre gayet uygun bunu hepimiz söylüyoruz fakat mitsubishi attrage 'a d sınıfı araç muamelesi yapmak bu aracın kölesi durumuna düşürüyor.
    1.2 80 beygir arabanın 0-100 hızlanması 13.3 sn olan araç için iyi gidiyor çok iyi hızlanıyor demek olsa olsa cahillik olur.
    bu motorlu bir araç için klima açılınca hiç bayılmıyor demek olsa olsa attrage köleliği olur. Bu arabayı bilinçli insanlar alıyor demek diğer tüm markaları kullananlara hakarettir. Tüm dünyada bu aracın satış adetleri belli. Demekki insanların pek tercih etmediği , tutulmayan bir model. Bunun da bir çok sebebi olabilir. TÜRKİYE'DE tutulmama sebebi.
    1- yedek parça
    2-servis
    3-2.el değeri.
    4- insanların mitsubishi'yi tanımaması. Bu araç japonya'da ne satıyorki türkiye'de ne satar o da ayrı bir çelişki.

Japonların genelde yalın çalışma prensiplerine uygun olarak donanımı az , malzeme kalitesi düşük ama ömrü uzun araçlar ürettiğini biliyoruz. Ama bu mitsubishi , toyotanın , hondanın , nissanın çok çook gerisinde!
    Kısaca bu araç şuanda uygun fiyata standart kalite bekleyen, performans derdi olmayan az yaksın az sorun çıkarsın diyen kişinin aracıdır.

aracı alan kullanan herkese hayırlı olsun , ama altımızdaki aracı bilelim.

Yok sende okudugunu anlamama sorunu var bunu anladim

BU ARABADA KLIMAYI ACINCA ARAC BAYILMIYOR INSANLARA HAKARET ETMEDEN ONCE BIR SUR KENDIN GOR SONRA TEKRAR YAZ.

gozlerin bozuktur belki o yuzden anlamiyorsun diye buyuk yazdim bagirma amacli degil.

Diyorsunki olumsuz yorum gormedim, acaba suruculeri olumsuz bir tarafini bulamadigi icin olmasin? Hadi ben sence koleyim tum sahipleri mi kole?

Bir whatsapp grubumuz var. Sen gene inanmayacaksin ama gormeden, surmeden baska illere gidip alan arkadaslar var.

4 aydir grup icinde yazisiyoruz malesef arabanin yazdigim negatiflikler haricinde, surasi kotu, burasi kotu, yokuslarda soyle gitmiyor tukaniyor, klimayi yokus yukari kullanamiyorum zira bayiliyor diyen yok.

Cunku arabanin yazdigim 2- madde disinda kotu bir yani yok.

2.el , yan sanayi parca zaten alanlarin farkinda oldugu arastirarak aldigi onemsemedigi hususlar.

Ama sen bunca sahibi araba hakkinda iyi yorum yaparken hala mesnetsiz kendi onyargilarinla insanlara kole hatta yalanci diyorsun.

Bak gene yaziyorum bu arabanin motoru 950 kg yi gayet guzel kaldiriyor, yukarida arkadas yazmis bolu dagini 140 ile tirmanabiliyor , 1.2 motor icin isini iyi yapiyor

Ve seni cok sasirtsada klimanin kayda deger bir etkisi yok.

Arac hakkinda aracin teknik yapisiyla alakali koltuk, ic aydinlatma haric olumsuz yonde yok.

Ben araba sol serit fatihimi dedim? Hayir

Ic mekani cok kaliteli mi dedim? Hayir

Dunyadaki en iyi araba filan mi dedim? Hayir

Demedigim seylerle sanki demisim gibi neden sucluyorsun ?

Dogrulari yazmak kolelikse iyi kole olalim. Yalanlarla iftira atmaktan iyidir.

Hayirli gunler

terbiyeni takın haddini bil. bundan sonra bana cevap vermene de gerek yok bir arabanın kölesi olmuş insanla benim tartışacak bir konum kalmamış demektir.

senin buradan öğreneceğin birşey yok bence, biraz saygılı olup insanları rahatsız etmesen fenamı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Iste bizim de asıl niyetimiz al-sat degil. Bi araba alip 8 10 sene binmek belki de. Ama yarin bi ev firsati gelir veya bedelli cikarsa arabayi satana kadar cok zorlaniriz gibime geliyor. Yoksa biz de satma maksadiyla almak istemiyoruz bundan sonraki araclari.

• bu arada çok gerekmedikçe hiç bir aracı kaldırıma çıkarmayın;

kaldırıma çıkarken aks bilyalarına yük biner, ömürlerini azaltmış olursunuz.

hayırlı günler.
  • FernandoDiaz F kullanıcısına yanıt
    Aynen... Yazdıklarınıza katılıyorum

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    bu arabanın saymakla bitmez eksisi var

1- 2.eli yok

2- tipi yok ---- göreceli
    MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.
    3- motoru zayıf---- bu araç performans için yapılmadı .

4- iç mekan kalitesi düşük ----- verdiğin para sanki milyon dolar verdiğin paranın karşılığı buna denk

5- servisi yok olsa da maratonla aynı servise girmek çok kötü birşey ----servis yok demişsin arabayı sanki almış ve servis yok diye adana temsa fabrikasına uğramış maratonu yanına çekip bakım yaptırmış gibi konuşmak sana kalmıştı zaten

6-parçası yok ---arabayı aldın bozuldu ve parçamı bulamadın ? yoksa ironimi yapıyorsun ? yalan konuşmak insanın kendini kandırmaya öteye gitmez

7-bilinirliği yok---bu marka zaten foso canter l200 kısmen evo hariç diğer ürünleri tanınmaz tanınsaydı zaten bu fiyatlarda satış yapmaz ve kuyruk olurdu

8-2017 si yok :) bu bomba-----jopan ortaklarını aradın ve bilği mi aldın yoksa nerden çıktı ? çıkmassa bile kimse serisi bitmiş araçları çöpe atmıyor ( colt ve boratoros tofaş gibi gibi serisi bitti ama fiyat ve kulanıçıları artarak devam ediyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibon nobi -- 29 Mart 2017; 10:22:27 >

donanım az demişsin ? ne yani attrage yürüyen uçak olarak mı görmek istiyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ibon nobi

donanım az demişsin ? ne yani attrage yürüyen uçak olarak mı görmek istiyorsun :)

yazdıklarımı bidaha oku küçük kardeşim

Japonların genelde yalın çalışma prensiplerine uygun olarak((( donanımı az ))))) , malzeme kalitesi düşük ama ömrü uzun araçlar ürettiğini biliyoruz. Ama bu mitsubishi , toyotanın , hondanın , nissanın çok çook gerisinde!
    Kısaca bu araç şuanda uygun fiyata standart kalite bekleyen, performans derdi olmayan az yaksın az sorun çıkarsın diyen kişinin aracıdır.

küçük kardeşim ben mi yanlış anladım yoksa sen mi yanlış anlattın ?
  • quote:

Japonların genelde yalın çalışma prensiplerine uygun olarak((( donanımı az ))))) , malzeme kalitesi düşük ama ömrü uzun araçlar ürettiğini biliyoruz. Ama bu mitsubishi , toyotanın , hondanın , nissanın çok çook gerisinde!

küçük kardeşim ben mi yanlış anladım yoksa sen mi yanlış anlattın ?

saf mısın saf numarası mı yapıyosun anlamadım sana don cevap ergen kardeş , o yazının genel olarak yazıldığını anlayamayacak kadar zekiysen girme bu tür forumlara üzerler seni

• quote:

bu arabanın saymakla bitmez eksisi var

1- 2.eli yok

2- tipi yok ---- göreceli
    3- motoru zayıf---- bu araç performans için yapılmadı .

4- iç mekan kalitesi düşük ----- verdiğin para sanki milyon dolar verdiğin paranın karşılığı buna denk

5- servisi yok olsa da maratonla aynı servise girmek çok kötü birşey ----servis yok demişsin arabayı sanki almış ve servis yok diye adana temsa fabrikasına uğramış maratonu yanına çekip bakım yaptırmış gibi konuşmak sana kalmıştı zaten

6-parçası yok ---arabayı aldın bozuldu ve parçamı bulamadın ? yoksa ironimi yapıyorsun ? yalan konuşmak insanın kendini kandırmaya öteye gitmez

7-bilinirliği yok---bu marka zaten foso canter l200 kısmen evo hariç diğer ürünleri tanınmaz tanınsaydı zaten bu fiyatlarda satış yapmaz ve kuyruk olurdu

8-2017 si yok :) bu bomba-----jopan ortaklarını aradın ve bilği mi aldın yoksa nerden çıktı ? çıkmassa bile kimse serisi bitmiş araçları çöpe atmıyor ( colt ve boratoros tofaş gibi gibi serisi bitti ama fiyat ve kulanıçıları artarak devam ediyor )

3. maddeye katılmıyorum. 1.2 80 hp hafif bir kasa için gayet yeterli bir motor. bu araç rahatlıkla 160-180 gibi hızları görüyor. test ettik oradan biliyorum. mitsubishi modellerinin de 0-100'ü fiks 11 saniyedir bence gayet iyi. bunun da yanılmıyorsam 11 ya da 12 saniye filandı. ama bir turbo motorlu araç performansı beklenemez evet, atmosferik çünkü.

5. maddeye de katılmıyorum. ona bakarsak volkswagen gibi premium (!) markalar da crafter'larla, transporter'larla aynı servise giriyor.

6. maddeye hiç katılmıyorum. çıkmacılar olsun, yetkili servis olsun parçası bulunuyor. sen paradan haber ver parayı verince her türlü bulunuyor çok pahalı ama buna katılırım.

8. madde de türkiye'de 2017'si yok. dünya'da var yoksa. türkiye'de daha 2015'leri bitemedi ki 2017'si satılsın

hayırlı günler.

kardeş sen hayatını ve yaşam tarzını hakaret ve karşındaki insanları incitmek üzerine mi kurdun ? ergen ne demek ? benimle oturup yemek mi yedin . yazı da genelleme yapan sen sin ve beni zan atında bırakmaya çabalıyorsun . düşündüklerini yazıya dökemiyor olabilirsin bu doğal ama erdemli olmayı da öğren lazım olur iii günler
  • aracı alan, kullanan, artısını eksisini bilerek, bütçesine göre alıyor ve memnun olduğunu dile getiriyor, dış kapıdan bakıp geçen aracı kötülüyor,, :) komik...
  • Arkadaşlar naçizane yorum eklemek istedim araçla ilgili;
    Seat ibiza 1.2 tsi aracım var 5 aylık.Yakıt konusu hariç çok memnunum araçtan.
    Benzinli oluşu ve total mesafe açısından ve yakıt fiyatları malum.

Attrage'ı konuda gördüm.Baya inceledim ama sürme şansım olmadı.

Bu araç kişiye göre kullanım sunuyor.Benim sürüş tarzıma pek uygun değil.

Benim gibi seri araç kullanmak isteyenler bu araca hiç bakmasın.

Araba şekil olarak kötü duruyo.İç aksam hiç özenilmemiş ve aşırı ucuz duruyo.

Yakıt ve sorunsuzluk istiyorsanız alın.Lpg ile muhteşem bi tasarruf sağlarsınız.

Ama seri araç kullanmak isteyen bulaşmasın.Aracın vaad ettiği şeyler belli.

• bu aracı alan bireyler uygun fiyata donanım olarak zengin düşük yakıt peryodik bakını 20bin güvenlik donanımı gibi yüksek peryodik bakımları ucuz ve uzun ömürlü bir sedan arac. bir aile aracı bakıyorsa attrage baksın
  • selamün aleyküm kardeşler, araba alma arefesindeyim, araştırmaya devam ediyorum, palio mu sattığımda 30000 tl civarında param olacak, acaba hiç kendimi kasmadan aşağıdaki coltlardan birine mi yönelsem?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-60-binde-otomatik-colt-tertemiz-arac-408400146/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-406888497/detay/

yada şöyle yapacam, 10000 tl yi kenara koyup 20000 tl kredi çekip bendeki 20000 e ekleyip, alttaki atragge yi mi alsam?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ikinci-sahibinden-2015-model-tam-otomatik-cvt-vites-attrage-408641365/detay/

yada araştırırken gözüme takılan, hayalimdeki bir araba olan şu alttaki lancer ı mı alsam?
    döşemesi falan çok hoşuma gitti, adam bursada bende bursadayım, 40000 civarı ikisinden birini alırım diye düşünüyorum. nekadar kararsızım dimi?
    seneye ev alma niyetim olmasa bukadar düşünmemde?

• quote:

Orijinalden alıntı: tebrizi

selamün aleyküm kardeşler, araba alma arefesindeyim, araştırmaya devam ediyorum, palio mu sattığımda 30000 tl civarında param olacak, acaba hiç kendimi kasmadan aşağıdaki coltlardan birine mi yönelsem?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-60-binde-otomatik-colt-tertemiz-arac-408400146/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-406888497/detay/

yada şöyle yapacam, 10000 tl yi kenara koyup 20000 tl kredi çekip bendeki 20000 e ekleyip, alttaki atragge yi mi alsam?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ikinci-sahibinden-2015-model-tam-otomatik-cvt-vites-attrage-408641365/detay/

yada araştırırken gözüme takılan, hayalimdeki bir araba olan şu alttaki lancer ı mı alsam?
    döşemesi falan çok hoşuma gitti, adam bursada bende bursadayım, 40000 civarı ikisinden birini alırım diye düşünüyorum. nekadar kararsızım dimi?
    seneye ev alma niyetim olmasa bukadar düşünmemde?

Illa mitsubishi olacak diyorsunuz yani:)

Ev almak demissiniz ucununde 2. Eli clio polo kadar hizli degildir ama bunun farkinda oldugunuzu anliyorum bu kadar arastirmaci yazinizdan.

Soyle diyeyim, lancerin attrage ustunlugu, yol tutus, dizayn, ve sinif farkliliginin getirdigi yalitim ustunlukleri. Attragein ustunlugu donanim ve yakit tuketiminde.

Oncelikle aile amacli aliyorsaniz coltun bagaji yetmeyebilir.

Yok sahsi kullanimsa coltu da tercih edebilirsiniz.

Hayirli gunler.

• mitsu güven veriyor hocam, rakibi hondadan daha az yakıyor,
    2.el hususunda haklısınız, ama alırken 2.el alacağım için satarken zararım olacağını çok düşünmüyorum, 1000 tl alta verince gider herhalde. olmadı bekleyeceğiz, çok acelem olmaz. dediniz gibi atragge daki azyakıt ve otomatik olması kafamı kurcalıyor. evliyim ama çocuk yok, 1.çocuğa kadar coltta idare eder -)
    sizce lancerın bakımları pahalımıdır?
    hayırlı günler, teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.