Şimdi Ara

Mitsubishi carisma 1.8 gdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, bu araç hakkında çok konular var ama hep eskilerde kalmış. Sizce bu araç nasıl ? Alınır mı, benzinli kullanmak istiyorum çok fazla km yapmıyorum lpg den de bıktım açıkcası. Şöyle de bir durum var 30 krş lpg de şuan zaten yakıyorum bu araç benzinde 35 krş yaksa pek birşey farketmez açıkcası. Herkes olumlu yazmış ama az önce onno ustaya sorulan bir soruda onno usta ne parça bulunabiliyor ne de 100 km den sonra arızası bitiyor demiş. İyice kafam karıştı şu zamanda bu araç alınır mı ? Palio parasına airbag li klimalı abs li sedan olması beni cezbediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski 1.6 kullanıcısı olarak bende tavsiye etmem 1.8 i,esasen harika bir araç gel gör ki ne parçasını bulabilirsin ne ustasini,parça sıkıntı olmaz yurt dışı Vs dersen 1.6 öneririm en azından usta derdi olmaz,ama öyle bir tadi var ki o arabanın 3 tane geçti elimden Şuan mondeo kullanıyorum ama hala aklım onda,Keşke parçalarını bulabilseydikte uzun yıllar binebilseydik.

• gdi motor değilde, mpi bakın
  • Palio yedek parça fiyatlarından sonra Carisma kalbiniz için iyi değildir. Hele onun platform ortağı S40 hiç değildir.
  • su parcasi bulunmaz muhabbetinide hic anlamam endonezyami burasi ? Zamaninda alfalar icin derlerdi ben alfa kullanipta parca skintisi ceken gormedim daha. Carisma icinde googlea yazdim bir dunya parca cikti dusunki bunun aksarayi var daha orada bulamayacagin parca yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen Nemo 1.4 Hdı Sx Plus
    7 yıl önce açıldı
    2020 Kia Rio 1.0 T-GDI Motor
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.