Şimdi Ara

mitsubishi colt 1.3 inform

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internette gezinirken bir colt buldum aslında aklımda hiç yoktu ama forum sayesinde aklıma girdi sizce nasıl olur genelde arabayı kısa süre kullanıyorum sizce alsam yarın bir gün lazım olursa satabilirmiyim ilanın linkini aşağıda verdim

http://www.sahibinden.com/favorisine_ekleyenlerin_dikkatine_fiyati_dusurdum-43WQQaXQQ10309723WQQpXQQdisplayitem

• araç güzel...inform versiyonu en alt donanımlı olanı...hani reno 21 optima-manager-concorde üçlüsünde optima 2. elde pek tutulmadı ya (gerçi diğerleri de pek farklı değildi) inform olana da 2.elde biraz mesafeli olunabiliyor...Colt genel anlamda 2.elde kendine özel bir alıcı kitlesine sahip dolayısı ile "ha" deyince satılır desek yalan olur...ben 7 ay 2.el Colt aradım, buldum ve defalarca elimden kaçırdım...2 günde satılan Colt biliyorum...araç temiz olduktan sonra Coltu bilen başka şehirden de olsa otobüs uçak ile geliyor, Colt ile dönüyor...uzatmayayım...uzun vadeli binici iseniz,bu donanım-fiyata ikinci eli daha iyi bir araç da bulamıyorsanız ve en önemlisi araç içinize sinmişse alın gitsin derim...hakkınızda hayırlısı...

saygılar...
  • Bence otomatik vitesli (Amt) alın, aynı yakıt tüketimiyle çok büyük rahatlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

internette gezinirken bir colt buldum aslında aklımda hiç yoktu ama forum sayesinde aklıma girdi sizce nasıl olur genelde arabayı kısa süre kullanıyorum sizce alsam yarın bir gün lazım olursa satabilirmiyim ilanın linkini aşağıda verdim

http://www.sahibinden.com/favorisine_ekleyenlerin_dikkatine_fiyati_dusurdum-43WQQaXQQ10309723WQQpXQQdisplayitem

bacey arkadaşın da dediği gibi colt müşterisi özeldir. temiz bir colt ise kısa sürede satılabiliyor. gene bunun en büyük tanığı bacey arkadaştır.

7 ay boyunca 2. el colt aradı uygun bir şey bulamayınca ( bulduklarınıda elden kaçırınca diyelim) gitti sıfırını aldı kurtuldu :=)

ama tavsiyem inform almamanız.

şayet biraz daa bütçeniz mevcut ise 1.3 invite amt yi almanızı öneririm.

inform ile invite arasında +2 havayastığı, alaşım jant, +2 hoparlör ,elektrikli ısıtmalı yan aynalar gibi bence önemli farklar bulunmakta.

colt ister şehir içi ister şehir dışı her tür ihtiyacınızı ( geniş bagaj hariç) arşılayabilecek bir mini mpv dir.

ekonomik, performanslı bir motoru vardır.

hayırlı günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

colt ister şehir içi ister şehir dışı her tür ihtiyacınızı ( geniş bagaj hariç) arşılayabilecek bir mini mpv dir.

coltun arka koltukları en ön konuma kaydırıldığında oluşan bagaj hacmi verisi mevcut mu acaba?
  • Ucuza alacağın için satarsan problem olmayacaktır. Yalnız bende Fusion varken bir çok kimse aracın bana (boyuma) uygun olmadığını söyleyip duruyordu. Bende D sınıfı aldım sonunda. Bu seninde başına gelebilir, ona göre
  • bakmışken amt bakın 6 vites olmasından dolayı daha az yakmakta. eğer 0'a yanaşırsan mazda 2'lere de bakmanda yarar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

coltun arka koltukları en ön konuma kaydırıldığında oluşan bagaj hacmi verisi mevcut mu acaba?

en gerideyken(maksimum diz mesafesi) 186lt
    en öne çekilmişken 311lt
    koltuklar çıkarılınca 641lt

yanlış olabilir birkaç siteden bulduğum verileri birleştirdim..
  • wenigma dostum ne yaptın yoksa golfu sattınmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.