Şimdi Ara

0 KM MİTSUBİSHİ LANCER 1.6 INVİTE A/T(İÇERİ GELİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herkeze merhaba uzun zamandır superb'ı değiştirme aşamasında olduğumu bir çok forumdaşım biliyordur.Superb'ı değiştireceğim kesin ama yerine ne alacağım hiç belli değil ne belli bir kriterim var ne belli bir bütçem kafama yatan araçlar ile ilgili konu açıp sizlerin fikrini alıyorum,videolar izliyorum,araştırıyorum bugün yine sitede ilanları gezerken oturduğum eve araç ile 20 dk mesafedeki 0 km lancer ilanı gördüm fiyatıda iyi gibi Lancer'ın gerek mıvec motoru,gerek yol tutuş'u ve uzun ömürlülüğü ile gözümde güzel bir yeri var bayii'ye gitmeden konu açmak istedim sizlerin düşüncelerini ve tavsiyelerinizi almak konuyu açıyorum eğer sizde onay verirseniz aracımı en kısa zamanda galeriye vs satıp Aracı almayı planlıyorum.Herkeze şimdiden yorumları için teşekkürler

İlan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2014-mitsubishi-lancer-1.6-at-invite-210728220/detay

• Her ne kadar başarılı bir araç olsa da, Superb'i aratır. Ben olsam tercih etmezdim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 40 lira felan diyorlarsa alınır diyordum. 60 a çok rakip var Lancer alıncaya kadar.

• kullandığınız superb kaç model motoru nedir?

ben şahsen 2010 falan superb ise aracımı lancer ile değiştirmezdim...
  • 4 ileri otm. 0-100, 14 saniye ve şehir içi 9 litre katalog verisi. şevkinizi kırmak istemem ama değerler berbat.
  • 61'e hayatta alınmaz.

i30'dan yeni 308'e kırk tane araç var o fiyata. 50 falan sandım bende başlığı görünce.
  • Yakışıklı ama beceriksiz. 63000 e avensis veriyor millet ,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam bu fiyata bu araba gayet iyi.Hem beklemeden alicaksiniz hemde size yakin.Bu arabalar artik kendilerini ispat ettiler, uzun sure kullanmayi dusunuyorsaniz alin keyifle binin.

Sahsi gorusum: Araba tasarimi,jantlari,motoru yani hepsini kombinledigimiz zaman gayet basarili.

Simdiden hayirli olsun

hocam adamı yakmaya mı çalışıyorsunuz anlamadım. cidden o fiyatı hayatta etmez o araç.

yeni 308 1.2 thp ea6 alınıyor o paraya. 0 ve 2015 olarak.

focus sedan otomatik style alınıyor.

octavia 1.2 tsi dsg alınıyor

kassam daha bulurum.
  • Aytürk kullanıcısına yanıt
    Üstat superb'ı arayacağımı sanmam performansı rezil bir araç kullanırken sürekli manuel modda en üst devirlerde(4000-4800)kullanıyorum ve bu kullanımlada Dsg bir gün elimde kalacak korkusu ile yaşıyorum araçtan ciddi manada soğudum cüsseside çok büyük şehir içinde vs çevik hissettirmiyor uzun seyahatlere zaten yılda 2-3 kez çıkıyorum c sınıfıda işimi görür bir kaç kişiden onay gelirse muhtemelen aracı alıcam
  • quadream kullanıcısına yanıt
    Aracım 2014 1.6 TDI DSG Elegance+prestij paket var geçen yıl büyük hevesle aldım ama çok fazla soğudum araçtan salona bile bazen yürüyerek gidiyorum
  • _Pulse_ kullanıcısına yanıt
    Teknik veriler öyle ama performansı bence yeterli en azından şuan kullandığım superb'ten iyi gider

https://www.youtube.com/watch?v=xXQayFRbigg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Aracım 2014 1.6 TDI DSG Elegance+prestij paket var geçen yıl büyük hevesle aldım ama çok fazla soğudum araçtan salona bile bazen yürüyerek gidiyorum

Araçtan soğumanızın başlıca sebepleri nedir? Mahsuru yok ise yazar mısınız?
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ben öyle düşünmüyorum bu arada alttaki videoyu izle Kickdown yaptığın zaman doğanlar bu aracın 100 metra sonra stoplarını zor görür

https://www.youtube.com/watch?v=xXQayFRbigg
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Boyutlarından dolayı şehir içinde çevik olmayışı,Yetersiz performansı(Dizel aracı 4000-5000 devire yakın kullanıyorum),Yol tutuşu bunlar başlıca sebepler ufak tefek sevmediğim yönleride var.
  • Teşekkür ederim
  • Hocam peugeot 1.2 puretech 130 bg ye bakabilirsiniz.2 hafta oldu alalı çok memnunuz.Max 65.000 bandında en iyi araçlardan birisi.Samsun peugeotun stoklarında da bulunmaktadır.Bir bakın
  • Superb i bence degismeyin. Illa degisecekseniz de 61 e Lancer alacaginiza pazarlik yaparak Civic Elegance falan bakın 64 e falan. Superb in donanımı çok iyi. Ileride arayabilirsiniz. O yuzden donanim olarak aratmayacak bir şeyler bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Rica ederim üstat Lancer hakkında seninde düşüncelerini varsa alabilirmiyim?
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sahsi gorusumu soyledim.Su anda Focus icin gitse sira bekler,Octavia desek o da zaten saatli bomba DSG'den dolayi.

308 dusunulebilir o da konu sahibinin karari bisey diyemem.Eger Lancer'a ici isinmasa buraya konu acmazdi.

Yinede hayirlisi olsun.

• i20 1.4 otomatik'in de 9lt şehir içi teknik katalog verisi, millet 11-12lt yakıyor diye çok diyordu bu da aynısı üstelik 1.6 motor vergisi herşeyi daha fazla ve 0-100 'ü 1.4 otm arabadan yavaş. gidin i20 alın demiyorum ama çokta alınası bir araç değil bence bunun A/T lisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.