Şimdi Ara

0 KM MİTSUBİSHİ LANCER 1.6 INVİTE A/T(İÇERİ GELİN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Rica ederim üstat Lancer hakkında seninde düşüncelerini varsa alabilirmiyim?

Sürüş hissiyatı olarak üzmez ama konfor olarak SuperB den sonra biraz vasat gelebilir.Hoş SuperB de konfor olarak o sert süspansiyonlar ile çok başarılı değil ancak iç mekan tasarımı,kalitesi ve ergonomisi ile bir adım öne çıktığı için Lancer da Aa deyip duraklaya bilirsin. Yol tıutuş olarak ise Lancer üzmez ama 60+ gibi rakamlara çıkınca alternatifleri karşısında Lancer ın şansı epeyce azalıyor maalesef...

Yine de tavsiyem test ettikten sonra karar vermen.Ayrıca yüzü epeyce eskidi,artık yeni kasa için çalışmalar var mı bilmiyorum.Eğer yeni kasanın gelme ihtimali varsa şu an için bu maceraya girme derim.Benim tavsiyem bu yönde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 2 Mayıs 2015; 18:07:57 >

• ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Hocam konfor donanım zerre umrumda değil ikisine doydum asıl aradığım şey mekanik tat verecek araç arıyorum yeri geldiğinde el freni çekebileceğim yer geldiğinde otomatik vites'i bile zart zurtt bozulacak korkusu olmadan kullanmak istiyorum mesela n'ye alıp kesiciye sokup d'ye almak,gece çıkıp virajlara lastikleri cıyaklatarak girmek felan bu söylediklerimi superb'te yapmamın imkanı yok yapsam bile 1 hafta sonra Soluğu servis'te alırım.Yani yüzü eskimiş felan onlar benim için hikaye ben sağlam,taş gibi iyi yol tutan çeşitli atraksiyonlar yaptığımda bir yerleri elimde kalmayacak araç arıyorum bu araçta benim isteklerimi karşılayabilir gibi
  • Nerdeyse herkes yine kullanmadığı halde Lancer'ı kötülemek için elinden geleni yapmış. Yahu biraz kullansaydınız da ondan sonra çok yakıyor lan bu deseydiniz :) Arabaların genel olarak fiyatları aşırı yüksek demiyor kimse; ama nedense Lancer'a gelince fiyat yüksek oluyor. Yahu 2010 civic otomatik gecenlerde aldı arkadaş 49 bin liraya. Lancer 2010'lar 35'ten aşağı satılıyor.

Hocam, yakıt olarak kullanmayanlara bakmayın siz, Lancer fabrika verilerine en yakın verileri tutturabilen nadir araçlardandır. Millet gidip 6 litre yakıyor diye aldıkları araçlar 10 litre yakınca gerçekte, her arabayı böyle sanıyorlar.

LPG de taktırırsanız tadından yenmez. Benim araç şu anda uzun yolda LPG'de 19-20 kuruş yakıyor, litre fiyatına göre değişiklik gösteriyor. Şehir içi hiç deneme fırsatım olmadı, hep karışık kullanmak zorunda kaldıım.

Zaten size piyasayı öğretecek değilim; ama alırsanız satmak istediğinizde hemen satamayabilirsiniz; ama bu işler nasip işidir, bakarsınız kolaylıkla da satabilirsiniz.

İyi bir pazarlıkla daha hesaplı alabilirsiniz.

• trcn T kullanıcısına yanıt
    Hocam satma gibi bir planım yok 5-6 sene belki daha uzun süre kaba olacak ama anasını ağlata,ağlata bineceğim dere,tepe kickdown gezecemBu arabadaki sağlamlık hissini başka hiçbir araçtan alamıyorum
  • Bende bu bayiden aldım aracımı sıfır olarak, 45.500'e cvt attrage. 60 bin tl bütçem olsaydı kesinlikle bu aracı almazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 2 Mayıs 2015; 18:42:12 >
  • quote:

Teknik veriler öyle ama performansı bence yeterli en azından şuan kullandığım superb'ten iyi gider

https://www.youtube.com/watch?v=xXQayFRbigg

test edin mümkünse, kullandığınız araç ile arasında nasıl bir uçurum var anlarsınız. (yalıtım, konfor, performans, tüketim.)
    4 ileri otm. araç uzun yolda bir çeşit işkence japon araçlarında.
  • Hocam evo ile karistirmayin bence
    Arac tas gibi ama d sinifinda neden performance bekliyorsunuz onu anlamadim. 520i olsada yine sizi bu beklentilerle karsilayamabilirdi.
    Tahminen 1-2 sene sonra bu aractanda sikilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lancer hayranı olarak altını çize çize yazıyorum. Otomatik bu arabayı tabiri caizse gebertiyor. Manueli yakıt ve hızlanma bakımından atmosferik bir araç için şahane. 2013 üstü makyajlandı ve ses konusu çözümlendi. Ama kocaman bir ama bu araba bu yaz üretimden kalkıyor alacaksam ikinci el 2013 model manuel bakarım. En az 10-15 bin tl cebimde kalır. Lpg ile de yakıtı dert etmem.

• quote:

Aracım 2014 1.6 TDI DSG Elegance+prestij paket var geçen yıl büyük hevesle aldım ama çok fazla soğudum araçtan salona bile bazen yürüyerek gidiyorum

Hocam 2014 superb ten inip lancera binmek uzer seni en basitinden cok buyuk konfor kaybi yasarsin, sonucta sahibi oldugun araba bircok konuda gercekten cok iyi

• C sınıfı alacaksanız eğer kesinlikle 308 1.2 thp eat6 ya bakmanızı tavsiye ederim.test sürüşü yaptım ve resmen hayran kaldım.

• quote:

Hocam konfor donanım zerre umrumda değil ikisine doydum asıl aradığım şey mekanik tat verecek araç arıyorum yeri geldiğinde el freni çekebileceğim yer geldiğinde otomatik vites'i bile zart zurtt bozulacak korkusu olmadan kullanmak istiyorum mesela n'ye alıp kesiciye sokup d'ye almak,gece çıkıp virajlara lastikleri cıyaklatarak girmek felan bu söylediklerimi superb'te yapmamın imkanı yok yapsam bile 1 hafta sonra Soluğu servis'te alırım.Yani yüzü eskimiş felan onlar benim için hikaye ben sağlam,taş gibi iyi yol tutan çeşitli atraksiyonlar yaptığımda bir yerleri elimde kalmayacak araç arıyorum bu araçta benim isteklerimi karşılayabilir gibi

Hocam bu dediklerini yapacaksan seni şahin, doğan paklar

git al 10bine bi şahin superbi de sat bi sınıf aşağıya düş ocatavia focus felan al yanına oh mis.

• araba güzel ama şanzıman kötü manuelini bulursanız alınabilir.
  • Focus tercih etmelisin.....
  • Pasha37 kullanıcısına yanıt
    Nedenleriyle yazarsanız daha iyi olur
  • Toyota avensis alın bu arabaya verilen para çöpe gider.

• mrmst kullanıcısına yanıt
    Zorunda kalmadıkça veya 0 km olanına erişemeyeceğim bir araç haricinde 2.El araç almam manuelide yok napayım otomatik olması yüzünden almayalımmı aracı
  • Aracınızın çekişinden memnun değilseniz ecufast yada megachipsten yazılım attırabılırsınız.105>140 hp 250@320 tork oluyor
  • Hocam manuel olsaydi gozumu kirpmadan al derdim araci ama otomatik biraz performans anlaminda törpuler araci fakat yinede saglamlik konusunda dsg den fersah fersah ustun bir şanzimandir.

2012 basinda mitsubishi asx aldim suan 50.000 li km lerde. Tam da sizin dedgniz gibi kullandim aracimi yeri geldi cukurlara kasislere dan dun girdim yeri geldi kalldirimlara ciktim yerden yuksek olmasina ragmen zaman geldi altini degdirdim. Dağ taş tepe bayır hakkini vere vere kullandim

5. Vites 70 le giderken zart diye 2. Vitese düşüp 110 la limitöre girip 3. Vitesi 160 la bitirdim rampada gevrete gevrete tirmandim zaten yokuslu bir mahallede muhitte yasiyorum yollari pek iyi sayilmaz her gun bi yer kaziliyor cukurlar gedikler tumsekler

Bursa nin dag koylerinde yasiyorum yeri geldi 117 bg arabanin sirtinda 600-650 kg yük oldu uzun tatiller gecirdi benim ve ailemle ayrica kamp merakimda var arabayi resmen suyunu sıka sıka kullandim. Öyle narin minnoş degil. Buna ragmen bunca yuke performansa ragmen 50 kusur bin km nin uzerine arabayi bir yikiyorum temizliyorum icini disini siliyorum 0 km gibi. Bakima her gittgimde servis muduru hayran kaliyor. Kalem gibi araba yapmis adamlar yerden yuksek olmasina karsilik sert suspansiyonlarla binek bi c sinifi araba kadar yol tutuyor.

Sehir disi verisi 4.9 lt/100 km iken 4.5 lari uzun parkurlarda yakaliyorum. Fabrika verisinin yarim lt altinda.

Araci kullanirken o mekanik his tum kontrolun sizde olmasi basit kullanim muhtesem surus keyfide isim cabasi.

Bunlari hemen hemen benim aracimla ayni oldugu icin anlatiyorum.

Yapmak istediginiz tüm akrobasilere göğüs gerip dayanabilcek bir otomobil ki zaten Evo 10 olarak performans versiyonu var dunya uzerinde ralli parkurlarinda cok sık tercih edilen bir model kendisi.

Pazarlik edin 60.000 in altina inerler kesinlikle

• Golf 1.4 122 Comfortline alın gitsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı görünce 50bin'e fln veriyorlar sandım bu arabaya hemde 2014 model ellerinde kalmış aylardır satamadıkları arabaya 60 bin istemek ayrı bir tez konusu ciddi ciddi 60bin vermip almayı düşünmekte ayrı bir konu.

Şu anda altınzda d segmenti bir araç var iken c segmentinin şu anda en kötülerinden biri sayılabilecek bir araca geçmek attan inip eşşeğe binmeye eşdeğer.

1980lerden kalma şanzıman, rezalet performans değerleride cabası.

Madem dediğiniz gibi hor kullanmak için bir araç arıyorsunuz illa otomatik olacaksagidin Honda Civic alın, otomatik sevdanız yok ise Toyota Avensis alın ama bu araca bu paraları bağlamayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.