Şimdi Ara

0 KM MİTSUBİSHİ LANCER 1.6 INVİTE A/T(İÇERİ GELİN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Hocam yorumun için çok teşekkür ederim.Arkadaşlar yakıtı çok olur vs diyorlar ama ben normal kullanımda 8-9 lt agresif kullanımda 12-13 lt yakar diye tahmin ediyorum bu değerler benim için yeterli performans olarak da yotube'daki videolardan edindiğim izlenim kadarıyla yeter diye düşünüyorum.4 İleriden dolayı kalkış performansı çok iyi olmasada üst hızlarda vs Mıvec performansını yine gösteriyor gibi bu arada bende tarif ettiğiniz gibi araç kullanırım ama superb'ı öyle kullanamıyorum lancer'ı alırsam 5-6 Sene 100-120.000 Km canını okuyarak kullanmayı planlıyorum.Arkadaşların tavsiye ettiği araçlar(308,Leon vs)bu kullanımla elimde ölürler gibime geliyor
    Eşime i30 aldım zaten araçtan memnunuz ama o aracı söylediğim tarzda kullanmıyoruz eşim gayat sakin,sakin kullanıyor bir tek haftada bir ben kullanırken biraz zorlanıyor yavrucakBu arada bu aracı seçmemdeki nedenlerden biride söylediğiniz gibi araç EVO X'ın altyapısına sahip o sebeple araca güvenim tavan durumda yarın aksilik çıkmassa bayiiye gidip pazarlığa oturmayı düşünüyorum eğer Yükske bir araç ihtiyacım olsaydı ASX'i ciddi düşünürdüm özellikle alttaki video'dan sonra

https://www.youtube.com/watch?v=MGF4O01CVi0

Bilmeyen konuşur hocam yapcak bişey yok herkes cancanlı araçları almanın peşinde.

Arkadaşımda ve kız arkadaşımda dizel ve benzinli otomatik nissan qq lar var. Biri 60 küsur binde biri 30.000 de kapı kolları soyuluyor içerisinde. Benim araçta öyle bişey yok sil nemli bezle 0 km gibi.

Erdekte bozuk bi satıhtan geçtik qq la arabanın direksyonu resmen sola çekiyor rot kolları bozuldu az buzda değil ben içinde 6 yetişkin insanla ondan daha berbat bir satıhtan 20 km seyahat ettim hala kalem gibi ip gibi.

Karma 9lt falan yakarsınız o araçla tepe tepede kullanırsınız.

Yarın bayiye gidin fiyattan 5.000 lira altını 56.000 i teklif edin pazarlık edin 59.000 59.500 den fazla da vermeyin verirlerse sizindir yoksa hiç sizin olmamıştır :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    Hocam arada fark illa olur sende bilirsin ki arada kalite farkıda mutlaka vardır.

Yakıt çok fark ediyor ve 124 -117 bg farkı olmasına rağmen sanki lancer daha istekli gibi.

Vuruğu çarpığı olmadıktan sonra aynı km deki Ceuze ve Lancer ı karşılaştırın Lancer daha diri daha temiz kalır. Hakkaten eskimesin diye yapmışlar aracı :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ileri tam otomatikle anandan emdiğin sütü burbundan getirir,hiç bulaşma
  • Acikcasi performansiyla memnun etmez gibi gorunse de kesinlikle goren cogu kisiyi tasarimi ile asik edecektir, fiyati bence de fazla... ama performansi icinize sindiyse ve fiyati da 57 ye falan dusurebilirseniz alin gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Üstat superb'ı arayacağımı sanmam performansı rezil bir araç kullanırken sürekli manuel modda en üst devirlerde(4000-4800)kullanıyorum ve bu kullanımlada Dsg bir gün elimde kalacak korkusu ile yaşıyorum araçtan ciddi manada soğudum cüsseside çok büyük şehir içinde vs çevik hissettirmiyor uzun seyahatlere zaten yılda 2-3 kez çıkıyorum c sınıfıda işimi görür bir kaç kişiden onay gelirse muhtemelen aracı alıcam

Hocam lancer güzel araç ama ikinci eli zayıf ki bu da fırsata çevrilebilir.Çok temiz ikinci elleri var 40-45 civarı.Sıfırına o kadar para bence mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam arada fark illa olur sende bilirsin ki arada kalite farkıda mutlaka vardır.

Yakıt çok fark ediyor ve 124 -117 bg farkı olmasına rağmen sanki lancer daha istekli gibi.

Vuruğu çarpığı olmadıktan sonra aynı km deki Ceuze ve Lancer ı karşılaştırın Lancer daha diri daha temiz kalır. Hakkaten eskimesin diye yapmışlar aracı :D

Otoparktan ses geldi, meger attigin taslar Cruze'un ustune carpiyormus. :)

Kullandigimdan aklimda kalan " Lancer bakima girecekti baski degisimi ihtiyaci vardi. Kacirmasina ragmen allahi var alt devirlerde Cruze'a gore cok daha iyi topluyordu. Ust devirler icin aman aman fark olacagini sanmiyorum. Cunku Cruze'da ucuncu vitesle birlikte aciliyor. Klasik ecotec huylari.. "

Ben o arabayi alsam ayni guzergahlarimda 6.2-6.3litreyle dolanirim.( duz vites ile ) Otomatik Lancer almazdim acikcasi.

Benim sport paket Cruze'u yikatip Lancer'la yan yana getireyimde gor sen. 😊

• 4ilerimi daha dip gaz yapıcaktık

• Aha da şuraya yazıyorum 2 aya kalmaz pişman olursunuz.

Hocam siz yinede bizi dinlemeyin kalbinizi dinleyin hayırlısı olsun.
  • bir de 2014 model 2015 de değil...

alacağın araç şimdiden 1,5 yaşında ve bu fiyat...

itinayla uzaklaşınız...
  • Tamam mitsubishi tr de pek tutulmuyor civic focus oneriyorlar onada eyw. Fransiz pejosu nedir yahu

• Superb degistir bu ilandakini al emin ol 2 gun sonra ne yapmisim ben dersin karar senin

• Yalnız arkadaşlar bu araç 4 ileri değil.o 1.5 motorda 4 ileri ama 1.6'da 5 ileri diye biliyorum.

50 binden fazla verme derim.Gayet güzel ve modifiyeye uygun bir araç.Japonların bu aracı satma amacı insanların tasarımcı ruhlarını yansıtmalarıdır.Yoksa günlük alıalayım kullanayım değil.

Zaten malum siteye girin yüzde 80 i modifiyelidir.

• 1.4 astra turbo.

İlla alcam diyosan bunu ince bi egzoz + kaliteli bi lpg kiti. gazı tokatlaya tokatlaya gidersin işte. Onu istiyorsun sen. Atik olsun falan ama 4 ileri fitesle olmaz o iş. El freni falan çekince toplamaz ama sen bilirsin kalbinin sesini dinle

• pro-black kullanıcısına yanıt
    Sevdim seni knksDiğer arkadaşların olumsuz görüşlerine rağmen yarın kahvaltıdan sonra soluğu lancer'ın yanında alacam.
  • Yigit48 kullanıcısına yanıt
    Kesin demiyim ama aksilik olmazssa alcam üstat LPG Harici söylediklerini yapma planım var4 İleri okadar hantal değil gibi ama bakalım belki alırsam bi delilik yapıp ilk bakımdan sonra özel serviste vs düz'e çevirme felan aklıma gelmiyor değil
  • Bu araca yazık ediyorlar. Yapacakları tek şey 6 veya 7 ileri şanzıman. 1.4 turbo beslemeli motor ve yanına 1.6 dizel motor. İnsanlar bunları lancer da görürse plastgi felan esgeçerler zaten.
  • quote:

Beyler herkeze merhaba uzun zamandır superb'ı değiştirme aşamasında olduğumu bir çok forumdaşım biliyordur.Superb'ı değiştireceğim kesin ama yerine ne alacağım hiç belli değil ne belli bir kriterim var ne belli bir bütçem kafama yatan araçlar ile ilgili konu açıp sizlerin fikrini alıyorum,videolar izliyorum,araştırıyorum bugün yine sitede ilanları gezerken oturduğum eve araç ile 20 dk mesafedeki 0 km lancer ilanı gördüm fiyatıda iyi gibi Lancer'ın gerek mıvec motoru,gerek yol tutuş'u ve uzun ömürlülüğü ile gözümde güzel bir yeri var bayii'ye gitmeden konu açmak istedim sizlerin düşüncelerini ve tavsiyelerinizi almak konuyu açıyorum eğer sizde onay verirseniz aracımı en kısa zamanda galeriye vs satıp Aracı almayı planlıyorum.Herkeze şimdiden yorumları için teşekkürler

İlan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2014-mitsubishi-lancer-1.6-at-invite-210728220/detay

hocam yorumları azıcık okudum o kadar çok boş konuşmuşlar ki siz kendinize bakın lancerle prins lpg müthiş uyumu var o fiyat bandında alabileceğiniz araçlar epeyce çok ama o araçların çoğunu lancerle kıyasladığınızda mıvec teknolojisi hepsine fark atıyor diğerlerine baktığımızda güvenlik 5 yıldız konfor desen tam bir aile aracı sağlamlık desen mazda ile başı çeken japonlar ve en güzeli klimasıdır alternatif yok değil inanınki çok ama hepsi bir yerde isterseniz lancer ve mazda 3 te var ama mazdaya lpg uyumu malesef yok lancer burada bir adım önde kalıyor bana sorarsanız isabetli bir karar olacaktır çok şehiriçi kullanmayacaksanız manuel önerim olur birde bu benim açtığım konu umarım yardımcı olur bi göz atın isterseniz

http://forum.donanimhaber.com/m_102547678/mpage_0/tm.htm

• Hocam yukarida yazdiklarimi eskilemisler ama soyle soyliyim,gunumuzde C sinifinda cogu arac senin o soyledigin hor kullanmalara dayanmaz ama bu araba gerek motoru gerek sanzimaniyla kaldirir herseyi. Yorum yapanlarin hepsi mantik cercevesinde yorum yapmis,haklilar evet ama siz zaten kendiniz soyluyosunuz ben bu arabayi keyif almak icin,hor kullanmak icin aliyorum diye.Siki pazarlik yapin,inebildikleri kadar inerlerse alin.

Not:Yukarida ASX'i olan bi arkadas yorum yapmis,ne kadar hor kullansada arabanin hala saglam kaldigini yazmis.Sizde bu amacla almak istediginiz icin ve icinize sindiyse dusunun derim

• Hocam forum var mitsubishi Club Turkey diye aynı zamanda Facebook grupları var. Bir diğer grupta mitsubishi team diye var orada size yardımcı olscsklardır. 2011 Lancer Sportback manual kullandım 2 yol. Piyasası da güzel. Seveni de var. Parçalar da uygun. En önemlisi güvenli, sorunsuz ve yakıt ekonomisi. Ankara şehir içi 6 buçuk, 7 litre daha ne olsun.

• vur kır gez toz, bi yıkat teizlet yeni gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro-black -- 3 Mayıs 2015; 12:08:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.