Şimdi Ara

0 KM MİTSUBİSHİ LANCER 1.6 INVİTE A/T(İÇERİ GELİN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam merhabalar, böyle bir hataya düşmeyin, araba zaten baya eskidi 8 senelik bir kasa, ici kalas gibi, otomatigi yarim asirlik 4 ileri, tipi fena degil lpgye uyumu felan var ama lpgsizde baya yakar, ayrica 5 6 sene binerim diyorsunuz bence bu arac ile superbden daha cabuk surede sogur satmak istersiniz, 45bine zor satarsiniz.

Civic, Focus, Astra, Auris, 308 1.2 eat6 felan bakin. Bu araclarda bilinen bir sanziman sorunu yok, Focus ve Auriste atmosferigin sesi guzel, aurisin performansi suanki atmosferikler arasinda iyi denilebilir, focusda sürüş zevki maksimum düzeyde, bol bol eğlenebilirsiniz, civicin piyasasi yaygindir, otomatigi tas gibidir, tipide guzel bence, lpgye uyumu da var. Astranin otomatigi saglam tipi guzel, performansi yeterli. 308 en iyi performansa sahip otomatigi saglam, tipi guzel.

Yapmayin Lanceri bosverin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durun bu arabadan teknik verileri berbat sanziman les

• performans arıyorum diyorsunuz da o motor onu veremez size. onun için en mantıklısı 308 130luk makine. sorunsuz otomatik arıyorum derseniz de ya civic yada yine 308. lancer performansta üzer. konforunu bilmiyorum. yakıtını tahmin etmek zor değil.
  • Bu konuda mazda 3 önersek kızmazlar bence.

Lancer almaktansa mazda 3 alın derim :)
    Lancer severim ama fiyat pahalı. Aynı aracı 50bine verdiler 3_4 ay önce. 55bin falan olsa önerirdim.

• Onun yerine otomatik mazda 3 bakın yeni daha iyi daha az yakan Reflex donanım

• Japon düşünüyorsanız honda civic tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Lancer'a doğru kayıyorsanız Avensis sizi fazlasıyla memnun edecektir hatta beklentinizden daha da fazlasını bulursunuz. Lancer'ın neden olamayacağını birçok kişi yazmış ve emin olun son derece haklılar. 60 bin az para değil ...
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumun için çok teşekkür ederim.Arkadaşlar yakıtı çok olur vs diyorlar ama ben normal kullanımda 8-9 lt agresif kullanımda 12-13 lt yakar diye tahmin ediyorum bu değerler benim için yeterli performans olarak da yotube'daki videolardan edindiğim izlenim kadarıyla yeter diye düşünüyorum.4 İleriden dolayı kalkış performansı çok iyi olmasada üst hızlarda vs Mıvec performansını yine gösteriyor gibi bu arada bende tarif ettiğiniz gibi araç kullanırım ama superb'ı öyle kullanamıyorum lancer'ı alırsam 5-6 Sene 100-120.000 Km canını okuyarak kullanmayı planlıyorum.Arkadaşların tavsiye ettiği araçlar(308,Leon vs)bu kullanımla elimde ölürler gibime geliyor
    Eşime i30 aldım zaten araçtan memnunuz ama o aracı söylediğim tarzda kullanmıyoruz eşim gayat sakin,sakin kullanıyor bir tek haftada bir ben kullanırken biraz zorlanıyor yavrucakBu arada bu aracı seçmemdeki nedenlerden biride söylediğiniz gibi araç EVO X'ın altyapısına sahip o sebeple araca güvenim tavan durumda yarın aksilik çıkmassa bayiiye gidip pazarlığa oturmayı düşünüyorum eğer Yükske bir araç ihtiyacım olsaydı ASX'i ciddi düşünürdüm özellikle alttaki video'dan sonra

https://www.youtube.com/watch?v=MGF4O01CVi0

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Hocam 308 Elimde hurda olur diğerlerininde benim gözümde çok bir +'sı yok Performansları benzer.132 Valvematic corolla'yı biraz alıcı gözüyle inceledim onunda Cvt denen uyuz şanzımanı var onuda eledim Lancer'ı almak istiyorum ama herkez boşwer alma felan diyor ama ne alayım kimse ne istediğimi anlamıyorki ben araç'tan beklentilerimi ve arac'la yapacakalarımı söyledim adam'lar bana golf al diyorBirşey değil yine skoda'da görevleri arkadaşı aradım aracı değiştiricem vs diye oda diyor yapam etme abiii araban güzel felan olmadı gel konuşalım octavia 1.4 tsı 140 verelim sana felan bende zamanım olursa uğrarım dedim kapadım anlıyacağın kafamda deli sorular

• mrmst kullanıcısına yanıt
    Bulunmuyor hocam o araç bayiiler'de yok üstelik 6 ay'da bir bakım için 300 km yol gitmem gerekiyor + arada 20.000'e yakın fark var.Reflex mazda 3 alsam acırım arabaya istediğim gibi kullanamam arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Aracım 2014 1.6 TDI DSG Elegance+prestij paket var geçen yıl büyük hevesle aldım ama çok fazla soğudum araçtan salona bile bazen yürüyerek gidiyorum

lancer 0-100 14sn yazıyor inanamadım çok saçma bir değer, büyük ihtimal 4 vites şanzımandan dolayı, artık 7-8 viteslere geçilmişken 4 vitesli bir şanzıman alınmaz...

ayrıca youtube videolarına bakarsak işimiz zor passat 1.6 tdi ile 260 yapanlar var...

yalnız araç sanki siz aldıktan sonra büyümüş gibi konuşuyorsunuz zaten superb'nin esprisi bu çok büyük bir araç

ne diyeyim size illa değiştirmek isterseniz size tavsiyem vw cc olur 160hp ile hem performans beklentinizi hem konfor ihtiyacınızı nispeten karşılarsınız, hayırlı olsun...

• 4 ileri otomatik, yakıt tüketimi fazla, performans yetersiz.Duyduklarım bu yönde, yine de binmeden karar vermeyin, hayırlı olsun şimdiden

• quadream kullanıcısına yanıt
    cc mi Dur hoca allasen zaten kafayı yiyorum araya bide onu sokma zaten Cc'ile yukarıda söylediklerimi yaparsam CORTLAR
  • Hocam japonlara ne kadar yakin oldugumu biliyorsun. Dedigin gibi Lancer otomatigi yuzunden guclu bir tercih degil. Hem yakiti cok yuksek hemde fiyati.

Duz vites resmen yakmiyor, kokluyor. Zamaninda Cruze'u aldigim donemde 44bin lira idi duz vites olani. Cruze ile arada 7000fark var diye almamistim. Simdi fiyata bak Hey gidi hey..

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    Üstat öyle diyorsunda arada 2 sene geçmiş şuan kullandığın cruze'un 2014-2015 Model versiyonu satılsa Emin ol 50.000 Tl'den aşşağı satmazlar.Düz vites corolla bile 63.000 TL
  • quote:

Hocam 308 Elimde hurda olur diğerlerininde benim gözümde çok bir +'sı yok Performansları benzer.132 Valvematic corolla'yı biraz alıcı gözüyle inceledim onunda Cvt denen uyuz şanzımanı var onuda eledim Lancer'ı almak istiyorum ama herkez boşwer alma felan diyor ama ne alayım kimse ne istediğimi anlamıyorki ben araç'tan beklentilerimi ve arac'la yapacakalarımı söyledim adam'lar bana golf al diyorBirşey değil yine skoda'da görevleri arkadaşı aradım aracı değiştiricem vs diye oda diyor yapam etme abiii araban güzel felan olmadı gel konuşalım octavia 1.4 tsı 140 verelim sana felan bende zamanım olursa uğrarım dedim kapadım anlıyacağın kafamda deli sorular

O zaman Astra ve civic'e bakın, şanzımanlar tork konvertörlü sağlam. Octaviada da dsg dayanmaz size, supeebi chipleseniz o da dsg için büyük risk.

Son Karar tabii ki sizin biz ne desek boş, sadece o fiyata cidden mantıksız bir araç olduğunu anlatmaya çalışmış yazan arkadaşlar.

• Mazda bulunmuyor mu?! Yapmayın her yerde hatta ikinci elde bilr var. Seç beğen al.

• Ne kadar paran var bilmiyorum da istediklerini verecek yegane araba makyajsız 116d

• quote:

Üstat öyle diyorsunda arada 2 sene geçmiş şuan kullandığın cruze'un 2014-2015 Model versiyonu satılsa Emin ol 50.000 Tl'den aşşağı satmazlar.Düz vites corolla bile 63.000 TL

Elestiri anlaminda soylemiyorum ayrica zaten tek Mitsu degil hayatin her alaninda artis oldu/oluyor. Demek istedigim o zamanlar cok mantikliydi eger Japon on yarginiz yoksa.

Acikcasi suan alacak olsam otomatik vitesli Lancer almazdim. Hem performansi cok torpuluyor hemde yakiti cok yakiyor.

Adamlar 65bin liraya girtlak auris cvt veriyor, bu acidan Lancer'a gore daha mantikli oluyor.

Ozetle: Lancer alinacaksa duz vites tercih edilmeli bana gore. Ayrica Sevtas ilgisizligi goz onunde de bulundurulmali.

• dostum güzel araç ...motor zaten sorunsuz....kasa eskidi....akıl veren çok olur para veren olmaz için ısınıyorsa al...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.