Şimdi Ara

0 KM MİTSUBİSHİ LANCER 1.6 INVİTE A/T(İÇERİ GELİN) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de araç alma aşamasındayım ve şuan aklımda olan 2 araçtan biri bu (diğeri de Civic). araba işi zevk işi, anlattığınız tarzda araç kullanmak istiyorsanız burada tavsiye edilen araçlar sizi üzer (ki siz de bunun farkındasınız). ama size tek tavsiyem (ki şu an ben öyle yapıyorum) yazı beklemek. bayiye sorduğumda Mayıs ayı içerisinde manuel 2015, haziran gibi de otomatik 2015 geleceği söylendi. bence bekleyin derim, en azından 2014ün fiyatını düşürmüş olursunuz, eğer 2015in donanımında fark gözlemlemezseniz (ben Türkiye versiyonu için konfor veya motor/şanzuman özelliklerine ulaşamadım 2015 modelin).
    ha bu arada yeni kasa Civic sonbaharda Amerikada olacak (1.5 Turbo Vtec, evet TURBO! VTEC!), zamanınız varsa onu da görün derim, konsept'i fuarda tanıtıldı, patent çizimleri de internette dolaşıyor.

ya da siz vw alın en iyisi, hatta satın bi tane daha alın, olmadı satın bi tane daha alın, baktınız olmadı satın bi tane daha alın, hiç olmadı satar bi tane daha alırsınız, ikinci el önemli çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dichrott -- 3 Mayıs 2015; 12:42:48 >

• Anlaşılan siz bu arabaya takmışsınız. Alacaksınız.
    Ama siz almazsanız , büyük ihtimal 2016'da da bu araç o bayide olacak. Balıkesir bayisinde 2 yıldan fazla bekleyeni vardı. Ki fiyat uygundu.

Forumun putu, Superb'ye da laf söylendi ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attan inip eşeğe binmek bu olsa gerek

• o fiyata mazda yada honda derim görüntüsü var en azından
  • yakıt konusunda sizi üzebilir ama ikinci el 40bine temiz bulursanız almak mantıklı olabilir.
  • Lancer'a o kadar para verilmez.O fiyat bandında çok daha iyi araçlar tercih edilebilir.
  • Superb'den inip buna binilmez kesinlikle.
  • Arkadaşlar tekrar herkeze merhaba konuya uzatmadan giriyorum sabah'a kadar oturduktan sonra 2-3 saat kestirip kahvaltı ettikten sonra soluğu Felek bayiinde aldım içeri girdim hiç satış temsilcilerine vs bakmadan araca doğru yöneldim ve kapısını açtım içine oturdum detaylı şekilde canlı,canlı incelemeye başladım öncelikle şunu söyleyeyim bi beklenti içinde değildim ama malzeme kalitesi çok kötü geldi açıkcası 60.000 tl edecek hissi alamadım ama yinede içimden neyse dedim ben bu aracı iyi pazarlıkla alırım felan ben bagaj'ı vs incelerken satış temsilcisi arkadaş geldi Hoşgeldiniz vs hoşbulduk dedim aracı beğendim almak istiyorum dedim tabi buyrun oturun konuşalım vs oturduk ben araca 56.000 tl nakit verebileceğimi söyledim arkadaş hemen arkasında o kadar indirim yapamayız 61.000 TL'ye bırakabiliriz kem,kümm felan bende Son 58.000 Tl verebilirim dedim arkadaş maalesef o rakamlara bırakmamız mümkün değil felan deyince bende hafif şartel attı teşekkür ettim dışarı çıktım.Audi A4 Gördüm bir tane siyah onuda biraz inceledim sonra içimden burdan bana hayır yok diyerek bindim aracıma bastım geldim eve açıkcası hevesliydim o aracı almaya ama bayii'nin havası malum arkadaş hevesimi kırdı + birde araçlar kamyonların arasında duruyor onada bozulmadım değil herneyse zaten acelem yok şimdilik kafama uyan araçları gidip inceliyorum eğer isteklerimi karşılayacak,kafama göre bir araç bulup anlaşırsam beklemeden alacam.Eğer çok istersem başka araç kafama yatmassa zaten araç orda büyük ihtimal satılmazda zaten istediğim zaman parayı basar alırım o yedekte gözüyle bakıyorum yaza kadar bekleyebilirim ama yaz'a kesin değiştireceğim aracı herkeze yorumları ve zahmeti için teşekkür ederim

• _Pulse_ kullanıcısına yanıt
    Hocam lancerlerin 1.8 indeki şanzimanda mi 4 ileri otamatik? Yoksa farklimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: liberty_15

Hocam lancerlerin 1.8 indeki şanzimanda mi 4 ileri otamatik? Yoksa farklimi?

Araç cvt sınırsız oran yani spor modda 6 ya bölüyor araç şanzımanı

• Teşekkürler mrmst arkadasim. Keske 1.6 larada ayni şanzimani koysalardi. Benimde 1.8 ler cok hosuma gidiyor. Bi de 143 hp yanilmiyorsam.benimde ilgi alanimda lancer a/t

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.