Şimdi Ara

Mitsubishi Colt 2011 model 31500 tl'ye almak mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki arabayı neden beğenmediniz hocam? Ne gibi sıkıntılar yaşadınız?
  • 1yılda satmayacaksan al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 10 Eylül 2016; 23:17:46 >
  • En az 3 yıl binmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa.
  • Ben 6 ay kadar bindim. Olumsuz yanı yokuş.kalkış desteği yok.geri vitesi sorun çıkarabiliyordu. 1.2 vites geçişi çok geç ve sarsıntılı[diğer geçişler sorunsuz] eğer kalabalılsan bagaj sıfır.
    Artı yönleri. İç hacim çok geniş.arka koltuklar çok geniş.performansı iyi.tasarım olarak bence güzel.aslında tek.kötü yanı yere göğe sığdıramadıkları.yarı otomatik getrag şanzıman. Onun dışında başarılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaziantep'te yaşıyorum. 2005 model mitsubishi colt'u 1 buçuk yıl önce 21.500 liraya kardeşim için satın aldık. Araba için ilan verildikten 2 saat sonra arabayı aldık. O fiyata temiz, sağlam ve otomatik vites başka araba yoktu. Alırken bizim de aklımızda zor satılacağı imajı vardı ama sorun etmedik. Araba kardeşimde tam bir yıl kaldı. Bu süre zarfında yağ değişimi hariç masrafı olmadı. Bir yıl sonunda satmaya karar verdiği gün, aldığı fiyattan sattı. Anladım ki bir süre beklese en az bin lira daha yüksek fiyattan gidermiş. Kullandığı süre boyunca f/p arabası olduğunu söylerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşta vardı.kisin çalışması traktör gibiydi.

• Ben de 2007 manuel colt var. Zamanla eskiyen parcalar ve bakim disinda sorunu olmadi. Zaten ben de japon olsun sorunsuz olsun diye almistim. Ustelik buyuk ana parca degisimi disinda servis bakimlarida uygun bujiler v kayisi tum filtrelerin degisimi motor temizlemesi genel kontrol 200 tl gibi maaliyeti oldu. Bana sadece fiyati yuksek gibi geldi ama sorunsuz ise alinabilir yine de. Ama bagaj gercekten kucuktur tikkat edin.

• o paraya 2008 fiesta al hasar kayıtsız bulursun ben 27.500 e aldım 600 lira hasar kayıtlı 2008 1.4 dizel çok memnunum
  • mitsubishinin yedek parçası pahali cidden. mesela piyasadaki mitsubishi l300 lerin kırık dökük olmasının sebebi de budur. aracin fiyati, geliri orta alt seviye olanlara hitap ediyorlar ama yedek parça fiyati, orta üst seviye geliri olan insanlara hitap ediyor.

• Ne yedek parçaymış be totalde 6 yıldır 2 farklı colt kullandım sadece rütin bakımlarını yaptırdım ne alt takım ne de elektronik arıza verdi.İlkini ilan verdiğim gün sattım.2008 polo ve fiesta da yol bilgisayarı olduğundan bile şüpheliyim.Alacağınız araçta park,far,yağmur sensörü standart.Cruise control var.Bu fiyatta 2011 model b sınıf başka araç yok.Fiyat gerçekten ucuz.1 yıl once 2011 24 binde değişeni ve boyası olmayan coltu 31900 e almıştım.
  • Yaklaşık üç yıldır 2006 model colt amt sahibiyim. Yağ değişimi dışında hiç masraf yapmadım. Klima kompresörü bozuldu. 850 TL dediler. Yaptırmadım. Başka bir masrafı olmadı. Klima kompresörü de tamircinin dediğine göre benim hatam nedeniyle bozulmuş.

• Eğer biniciysen gayet güzel araba alınır binilir. 1 yıl sonra satarım sıkılırım diyorsan biraz daha düşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler Bayramdan sonraya kaldı benim iş. Bakalım fiyatlar düşecek mi.
  • 4,5 sene önce sizin gibi bu aracı incelerken banada bir sürü olumsuz yorum yapılmış, hatta aldıktan sonra bile neden aldığımı, piyasa arabası almamın daha doğru olacağını söylemişlerdi.
    Hiç düşünmeyin hocam hoşunuza gittiyse direk alın emin olun memnun kalacaksınız.

2012 Mayısta 49000Km de aldığım aracımı şu an 131000Km de hala kullanıyorum. Önümüzdeki sene aracı satıp aynı aracın makyajlı kasasını alacağım. 4,5 sene içerisinde rutin bakımlar dışında akü değişimi, V kayışı, Ön balata değişimi masrafım oldu.

Motoru 1,3 olmasına rağmen 95 HP dir ve 6 ileri Getrag üretimi yarı otomatik şanzumana sahiptir. 95 HP olması nedeniyle rakiplerine göre seridir aynı şekilde 6 ileri olmasına rağmen yakıtı düşüktür. Sarsıntılı vites geçişleri vardır. Eski kasalarda kronik klima kompresörü arızası mevcuttur. Sizin bahsettiğiniz makyajlı kasalarda kompresör değişimi yapılması nedeniyle bu arıza yoktur. Makyajlı kasalarda yani 2009 yılının 2,yarısından sonraki modellerde yalıtım daha iyidir. Donanım olarak daha iyidir.

Aklınıza takılan konularda yardımcı olurum. Emin olun kazası boyası olmayan sıkıntısız bir Colt kısa zamanda alıcı bulur.

Karar sizin şimdiden hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.