Şimdi Ara

Mitsubishi Colt 2011 model 31500 tl'ye almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mitsubishi Colt 2011 model temiz araba. Yarı otomatik 75000 km'de. 31500 tl'ye almak mantıklı mıdır? Acil yardımınıza ihtiyacım var. Kafam çok karışık.

• Turkiyede mltsubishi ye ilgi cok az . Buda yedek parca pahaliligi ve usta problemiyle geri donus yapiyor haliyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkArm

Turkiyede mltsubishi ye ilgi cok az . Buda yedek parca pahaliligi ve usta problemiyle geri donus yapiyor haliyle.
    Hocam Mitsubishi Colt hakkında genelde iyi şeyler duyuyorum. Hatta corsa, fiesta, clio gibi araçlara göre daha iyi diyenler de var. Çok sık arıza vermediği söyleniyor.
  • Pahali,almayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

Pahali,almayin.
    3,5 yıllık colt kullanıcısı olarak derim ki rahatlıkla alınıp binilir sizi üzmez. Motorun performansı , şanzımanı , kalitelidir. Yetkili sevis bakımları 300 lira civarında ayrıca hemen her sene kampanya yapıyorlar. Bu yıl 165 liraya bakım yaptırdım. B sınıfında en az arıza yapan araçlardan birisidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iodio75 -- 5 Eylül 2016; 12:21:09 >
  • 2008 model colt kullanıcısıyım ve araba 4 yıldır bende. Performans ,tüketim ,sağlamlık , iç hacim açısından (bagaj hariç ) en iyisidir . Rahatlıkla güvenebilirsiniz ve bence o fiyat hiç de pahalı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murtiaraba M kullanıcısına yanıt
    Hocam tam otomatik olan lancer e bakabilirsiniz colt bagaj hacmi kucuk gelebilir.Lancer kullanicisiyim colt a bakip boyuttan dolayi lancer i tercih ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi büyük bir ihtimal sövme seviyesine gelenler olucak baştan diyim ne vw hastasıyım ne düşmanıyım bütçem yettiği için biniyorum.
    Sorunuza gelicek olursak colt almayın derim mitsubishi tutulmayan bir marka ülkemizde. O bütçede ben 2008 model 85 binde manuel dizel polo aldım polo bakın derim.

• Mantıklı değil, punto falan al bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BitterliLokum kullanıcısına yanıt
    Mitsubishi lancer 1.6 invite otomatik
    VW Polo 1.2 tsi lounge otomatik
    Bu ikisini malum siteye koyduk inanirmisin Mitsubishi cok saglam ilgi goren ve tutam bir arabaymis yanlisin var.Yaklasik 30 bin seviyesindeki araclar cok ilgi goruyor ozellikle tam otomatik oldugunda.Kici kirik dsg is yapmiyor millet uyanmis.Mitsubishi tutulmuyor gibi genelleme asiri yanlis bi tutum olur.Simdi asx bakiyorum ben poloya sakin yanasmayin olmeden mezara girmeyin kucucuk arabada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

Mitsubishi lancer 1.6 invite otomatik
    VW Polo 1.2 tsi lounge otomatik
    Bu ikisini malum siteye koyduk inanirmisin Mitsubishi cok saglam ilgi goren ve tutam bir arabaymis yanlisin var.Yaklasik 30 bin seviyesindeki araclar cok ilgi goruyor ozellikle tam otomatik oldugunda.Kici kirik dsg is yapmiyor millet uyanmis.Mitsubishi tutulmuyor gibi genelleme asiri yanlis bi tutum olur.Simdi asx bakiyorum ben poloya sakin yanasmayin olmeden mezara girmeyin kucucuk arabada :)
    kaçırma al.
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    Öğrenciyim ve tek kişi biniyorum ayrıca araçta dsg yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Öğrenciyim ve tek kişi biniyorum ayrıca araçta dsg yok

Arkadasin sordugu colt otomatik tik ayrica ben marka tespitinizdeki yanlisingostermek icin ayni sanzumanlar uzerinde ornek verdim.Bu zamana kadar hic mitsubishi sahibi olupta satmakta zorlandiginiz oldu mu?

Asx vardı satamadım en son mitsubishi 2.el e kakaladım

• Ben colt umu 1 kered2 sattım. Zaten tek arayan adam aracı aldı.başka arayan yoktu hehe kısmet işte

• BitterliLokum kullanıcısına yanıt
    Cok mu para cektiniz ben hesaplisini bulamiyorum :)
    Yaklasik 40 bin uzerinde sitede ikinci eli olan Renault marka kac tane aracim varsa satamadim biliyo musunuz.Piyasa araci diyorlardi eyvallah ama herkesede bi tane kesin var aractan galerisi bilmemnesi.Bence az ragbet gorenler daha kiymetli hele bide japon kalitesi super

Hocam benim nacizane fikrimi söyliyim hiçbir yönüyle memnun kalmadım sıfır almıştım. 47-48 civarındaydı sanırım.

• quote:

Hocam benim nacizane fikrimi söyliyim hiçbir yönüyle memnun kalmadım sıfır almıştım. 47-48 civarındaydı sanırım.

Hocam sizin aldığınız kaç modeldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtiaraba

quote:

Hocam sizin aldığınız kaç modeldi?

Alıntıları Göster
    Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Kafam hala karışık ama genel olarak görüşler olumlu yönde. Sanki almak taraftarıyım gibi görünüyor. Ama daha fazla yoruma ihtiyacım var.

• murtiaraba M kullanıcısına yanıt
    Ya 2012 yada 2013 dü hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.