Şimdi Ara

Mitsubishi Colt AMT Şanzıman Yağı Değişikliği Bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 188.000 km deki mitsubishi colt aracımın vites geçişlerindeki cartlamadan dolayı şanzıman yağını değiştirmeye karar verdim. 2 litre 75w-80 gulf dişli yağını 50 tl ye satın aldım. Zeytinburnu shell de görevli murat abi kolaylıkla değiştirdi. araçtan boşalan yağ simsiyahtı ağır bir kokusu vardı. koyduğumuz yağ sarı yeşil arası bir renkteydi. Yağ değişiminden sonra vites geçişlerindeki ses gitti ve geçişlerdeki yığılma azaldı. Bu kadar basit bir işlem olmasına rağmen genellikle şanzıman sıkıntı çıkarmadan yağ değişimi yapılmamakta.

• Bana usta şanzıman yağının değişmesi lâzım dedi ben değiştirmedim 6 ay öyle kullandım pek bi zararı olmadı.Sadece araba hareket etmiyor artık usta geldi baktı şanzımanın içinde neredeyse hiç yağ yokmuş dedi.Şanzımanın inmesi gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 9 Eylül 2015; 11:43:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü olmuş tedbirli olmak lazım ben aracımın 8,9 bin km de motor yağını değiştirmeye çalışıyorum filtreler hakeza illa ki bunlar aracı garanti altına almıyor ama bana düşen görevi yapıyorum. sonuçta bi çekici çağırmak bile 100,150 lira ayrıca çok değerli! saygıdeğer! esnafımızın da müşterilerine bakışı belli zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL CORSA YAĞ SEÇİMİ
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.